kardeşim saolasın.
volkancım sağol eksik olma.
saolasın kardeşim inşallah hayırlısıyla.
Printable View
Geçmiş olsun , neyseki size birşey olmamış.
Bu gibi durumlardan korkmuşumdur hep , hatasız olduğun halde kaza yapmak..
Bu arada arabada görünürde çok büyük bir hasar yok gibi 45bin tl hasar , şaşırdım :)
Cok geçmiş olsun . Allah sevdiklerinize bağışlamış sizi verilmiş sadakanız varmış .
çok geçmiş olsun beterinden korusun...
yanlız bende birşey yok diyipte sakın kestirip atma başını vurmuşssun ilerde sıkıntı yaratmasın tetkik yaptır bi süre sonra mutlaka,
bende e5 te bi kaza geçirmiştim 4 yada 5 araç zincirleme bi kaza olmuştu kemer yoktu bende önce öndekine vurdum arkadakide bana çakmıştı 2 kere gittim geldim aracın içinde hiç biryerede vurmadım sağımı solumu ama 2 sene sonra durduk yere baş dönmeleri kusmalar vs başladı serumla düzeliyorum yaklaşık 7 8 sene oldu hala devam ediyor bu durum senede 1 kez hastanelik oluyorum durup dururken,sebebini tam bulamamakla beraber doktorlar kazadan ötürü boyun düzleşmesi dediler..
o yüzden sakın kulak arkası etme bi görün doktora derim...
resimde öyle görünüyor ama zaten iki airbag 6.500 tl kaportada değişecekler 10bin tl yi buluyor. daha bide bunun mekaniği boyası işciliği var..
teşekkür ederim uyarınız için aslında haklısınız gidip bir baktırıcam kendime ne olur ne olmaz diye.
Herkese ço teşekkür ederim iyi dilekleri için.
Büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış...
Çok geçmiş olsun , Allah beterinden korusun, ziyadesiyle geri gelir inşallah mal.
gecmiş olsun Allah beterınden saklasın.
Büyük geçmiş olsun. Allah korumuş..
Geçmiş olsun :(
çok geçmiş olsun
Öncelikle çok geçmiş olsun. Şansınıza da yol kenarları müsaitmiş, daha kötüsünden korumuş. Allah beterinden saklasın.
Çok geçmiş olsun son manevranız kötü bir kazayı önlemiş en azından ve sizde birşey yok. Doktora görünmeyi ihmal etmeyin ne olursa olsun.
Geçmiş olsun, ALLAH kaza bela yaşatmasın.
çok geçmiş olsun arkadaşım. hata %100 karşıda dahi olsa böyle durumlarda yıkıcı değil yapıcı olman güzel.
Eski değerlere göre 22.500 Yeni değerlere göre 25.000 TL ödeme yapabilir karşı tarafın trafik sigortası.
Bu bedelin üstüne çıkan hasar var ise eğer,(ki görünüşe göre var) karşı tarafın kaskosundan karşılanır. Şayet kaskosu yoksa şahsın kendisine rücu edilir. İnşallah kaskosu vardır.
Tekrar geçmiş olsun.
geçmiş olsun sağlık olduktan sonra gerisi düzelir
büyük geçmiş olsun zamanında kırmışsınız kaçacak yerde varmış..Allah korumuş..
geçmiş olsun mala gelsin daha iyisini alırsın