Daha ne istiyosun
Şaka bir yana bence yurtdışı tercih et fark yerleri /kültürleri/insanları görmek çok daha güzel bir deneyim.
Daha ne istiyosun
Şaka bir yana bence yurtdışı tercih et fark yerleri /kültürleri/insanları görmek çok daha güzel bir deneyim.
diğer konu başlığında yazmıştım aynen buraya da kopyalıyorum;
"2011 mayıs ayında ben balayı için Voyage Belek'e gittim, okadar memnun kaldım ki geçtiğimiz yaz da tercihimi aynı otelden yana kullandım.
tesis olanakları vs bir yana personel müthiş güleryüzlü hizmet veriyor ve sizi hakikaten "misafir" ediyorlar.
Balayı çiftleri için teraslı Deluxe odalar var, gözatmanızı öneririm. "
"bir de balayı çiftlerine ayrı bir özen ve ilgi gösteriyorlar sanırım, şöyle bir olay geçmişti ilk gidişimizde başımızdan;
normalde her sabah oda kapısına gazeteler asıyorlar fakat havuza giderken farklı bir gazete almak için otelin marketine girdik eşimle birlikte.. Gazetelerin yerini sorduğumda kasadaki arkadaş bana demez mi "siz balayı çifti değil misiniz, gazete bırakmamış mı arkadaşlar? hemen ilgili arkadaşlara iletiyorum" dedim dur sakin ol sonra kendi kendime düşündüm; iki seçenek var, ya bizim fotoğraflarımızı otel çalışanlarına dağıttılar bunlar balayı çifti diye ya da alnımıza falan bir yere damgaladılar otele girerken
velhasıl kelam, iyi hizmet... "
vwturkun ilk yurtdisi bulusmasini 2003 (ya da 2004 tam hatirlayamadim) yilinda ben ile turoc nikli arkadas ile new york ta yapmistik, o zamanlarin hardcore vosvoscularini toparlamistik. Sonrasi ise, guzel baslayan hikaye basladigi gibi gitmedi. Zaman icerisinde ayrildik. Neyse. Konuyu dagitmayalim.
Cem kardesim allah tekrardan mutlu etsin.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Antalya - Belek / Titanic Deluxe Belek olarak seçimimizi yaptık. Bakalım inşallah herşey güzel olur.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Hayırlı olsunAllah bir yastıkta kocatsın.
İki gönül bir olunca, samanlık seyran olurmuş. Balayını nerede yaptığınızın hiçbir önemi yok aslında.
Titanic olmasaymış, ben size Gökçeada'yı önerecektim. Balayında sessiz sakin, gözlerden ırak bir tatil yapardınız.
HONDA TECH / / Ankara
Honda Service & Tuning Garage
Allah bir yastıkta kocatsın abi sat artık şu arabayı roll mol ne evli barklı adam olucaksınbi cc yakışır
![]()
İşin şakasındayım be abi.Açıkçası bende senin durumunda olsam belki hasta derler bana ama gti ı tercih ederdim.Onun homurdanması yeter.CC tarzı bi araç GTI dan inenene çook uzak.hem yaş daha genç hemde araçlarımıza olan apayrı bir sevdamız var.Allah tekrardan mesut etsin diyim inşallah.
adam & eve sıkıntılı otel godoman erkeklerimiz ve rus çıtırların uğrak mekanı olmuş durumda balayı için sıkıntılı benimde önümüzde ki yaz balayı durumum var phuket yada bali adasını düşünüyorum ben Türkiye ile aynı fiyatlara denk geliyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)