User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
42 sonuçtan 39 ile 42 arası

Konu: Uykuda Gelen Titreme Nöbeti

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karabasan diye birsey yok, karabasanda titremede olmaz. Bilimsel olarak aciklanmis bir durum karabasan olayi. Kisacasi uyku haline vucuk kendi kendini felcli gibi yapar ki hoplarekn ziplarken ruyanda gercek hayatta agzini burnunu kirma diye. Uykunun evreleri var rem vs sen bir sebeple birden uyandiginda bunye lag a kaliyor sende tribe girip haraket edemiyorum diye panik oluyosun vs. sonra sigortayi kaldirinca vucut haraket etmeye basliyosun.

Insanlar karabasan dedigi icin korkuyo bi cok insan ben bilimsel aciklamasini izledikten sonra 2 defa daha yasadim. Oylece bekledim ne bastiran vardi ne bisi
    Ben de birkç kez yaşadım, hatta kendi horlamamı dinledim 10 sn kadar Değişik bir durum.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karabasana inanan bir arkadaşa bir gece uyurken ben kara basan sana basmaya geldim diye şaka yaptım felç geçiriyordu az daha.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karabasan diye birsey yok, karabasanda titremede olmaz. Bilimsel olarak aciklanmis bir durum karabasan olayi. Kisacasi uyku haline vucuk kendi kendini felcli gibi yapar ki hoplarekn ziplarken ruyanda gercek hayatta agzini burnunu kirma diye. Uykunun evreleri var rem vs sen bir sebeple birden uyandiginda bunye lag a kaliyor sende tribe girip haraket edemiyorum diye panik oluyosun vs. sonra sigortayi kaldirinca vucut haraket etmeye basliyosun.

Insanlar karabasan dedigi icin korkuyo bi cok insan ben bilimsel aciklamasini izledikten sonra 2 defa daha yasadim. Oylece bekledim ne bastiran vardi ne bisi
    sesli güldüm daha bilimsel anlatılamazdı. Hala gülüyorum.
    IN BOOST WE TRUST

FaruKsvs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bmwstyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu nöbeti geçirdiğinde eğer sol tarafa dönük olarak yatıyorsan, yani kalbin alt tarafta kalıyorsa tam tersi şekilde dönerek yat. yani sağ tarafının üzerine yat. ani sıçramayla kalkmama sebep olan bi durum bu benim. kalktıktan sonra çarpıntı oluyor fakat titreme yok. uzun da sürmüyor. yine de bi dene yani doktora gidene kadar..
    Bende aynı sorunu yaşıyorum. Ben normal zamanlarda da kalbimden göğüsüme doğru şiddetli darbeler alabiliyorum Doktora gittim. Bütün testleri yaptırdık buna sebep olacak bir şey görünmüyordu. Doktorda bana "zayıfsın, göğüs kafesin dar, kalbine baskı yapabiliyor bazen" demişti. Zaten sol tarafıma yatınca daha uyuyamadan kendim geri dönmek zorunda kalıyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)