User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: karbüratörden enjeksiyona geçmek ?

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dj_batukaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1,6 motorda sadece enjeksiyona geçmekle bu beygirler.. çok zor gibi sanki 40- 50 beygir alabilmek için komple motora girmen gerekir..

ama okadar 5 - 6 bin TL parayı gözden çıkardıysan güzel bi swaplama daha mantıklı en azından hissedilir derecede güç alırsın
    ben 2.0 opelden alınan güç için konuştum. tabiki 1.6da sadece enjektörle olcak iş değil.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 2.0 opelden alınan güç için konuştum. tabiki 1.6da sadece enjektörle olcak iş değil.
    Anlaştık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben m10 umda enjeksiyona gecis yaptim son resimdekinin ayni oldu.malzeme listesi olarak emme manifoldu,enjektorler,beyin,wiring,akismetre atesleme rolesi ve atesleme beyni.malzemeler 800 lira tuttu.iscilikte 700-800 lira tuttu.performans olarak karburatore gore daha isikrarli oldu.yakit tuketimi azaldi.guc olarak artti.ama kac bg artti derseniz olcmedim ama re10a yapilacak en iyi modifie enjeksiyon uzerine 4silindir m10 2.0lt.motorun silindirleri silindir kapagi krank la 160bg alinabilir.ayrica beyin olarak MS koyarsaniz ateslemeyle oynarsaniz hatta daha cogu olsun dersen pistonlari forget yapip kapak taslama ve turbo koyarsaniz istediginiz verimi alirsiniz.ayrica dereceli der eceli de olsa cok iyi olur.ben o kadar yapmadim yani kapak silindir olayina girmedim.kolay gelsin

iz_sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı secomeco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben m10 umda enjeksiyona gecis yaptim son resimdekinin ayni oldu.malzeme listesi olarak emme manifoldu,enjektorler,beyin,wiring,akismetre atesleme rolesi ve atesleme beyni.malzemeler 800 lira tuttu.iscilikte 700-800 lira tuttu.performans olarak karburatore gore daha isikrarli oldu.yakit tuketimi azaldi.guc olarak artti.ama kac bg artti derseniz olcmedim ama re10a yapilacak en iyi modifie enjeksiyon uzerine 4silindir m10 2.0lt.motorun silindirleri silindir kapagi krank la 160bg alinabilir.ayrica beyin olarak MS koyarsaniz ateslemeyle oynarsaniz hatta daha cogu olsun dersen pistonlari forget yapip kapak taslama ve turbo koyarsaniz istediginiz verimi alirsiniz.ayrica dereceli der eceli de olsa cok iyi olur.ben o kadar yapmadim yani kapak silindir olayina girmedim.kolay gelsin
    saolasın abi çok yardımcı oldun bu konuda benim araç 3.16 ama biz 3.20 yaptık motora girdik 2.5 tl paramız gitti motora şimdi enjeksiyona geciricez karar aldık parçaları arıyoruz bakalım sonuçları adım adım paylaşacağım burada

StyleALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EX - Enjeksiyon masraflı olur mu?

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    034 motorsport'u arastir derim.
    Alttaki 2002 için nbelki senin durumuna göre bir şeyler ayarlayabilirler.
    BMW 2002 ECU Package - 034Motorsport | Performance Parts for Audi, Porsche, and Volkswagen
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onuralp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    034 motorsport'u arastir derim.
    Alttaki 2002 için nbelki senin durumuna göre bir şeyler ayarlayabilirler.
    BMW 2002 ECU Package - 034Motorsport | Performance Parts for Audi, Porsche, and Volkswagen
    O paraya göre çok eksik parça var, ben bu linki okuyalı 2 sene olucak neredeyse hala bişey değişmemiş, çok parası olan alır o ayrı
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O paraya göre çok eksik parça var, ben bu linki okuyalı 2 sene olucak neredeyse hala bişey değişmemiş, çok parası olan alır o ayrı
    ben bu konuda bütün desteği senden bekliyorum parça siparişlerini verdik bende iş için yurtdışına gideceğim anca nisanda yapmaya başlayacağım arabayı bakalım neler olacak

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StyleALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EX - Enjeksiyon masraflı olur mu?
    Parçaların bi kısmı bende mevcut ama burda önemli olan faktör bence usta faktörü. İyi ustanız varsa güzel olur
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parçaların bi kısmı bende mevcut ama burda önemli olan faktör bence usta faktörü. İyi ustanız varsa güzel olur
    dostum usta ben ve arkadaşım bizden başka kimse yapmak bu işi adam akıllı daha önce taktık baya uğraştırdı ama sonuc baya olumlu olmuştu 6 silindirde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)