köyü 9-10 olan savunması askerleri güçlü olan varsa klana alabilirim. bulunduğum klan 100 küsür seviyede genelde.
tavsiyem herşeyi yükseltmedende köyünüzü 9 a falan basmayın.
Printable View
köyü 9-10 olan savunması askerleri güçlü olan varsa klana alabilirim. bulunduğum klan 100 küsür seviyede genelde.
tavsiyem herşeyi yükseltmedende köyünüzü 9 a falan basmayın.
arkadaşlarla oynuyoruz bizde yeni başlayanlar var onlar için klan kurduk hızlı gelişmeleri için. yeni başlayan varsa gelebilir biraz gelişip savaşlara başlıycaz
kimin klanında yer varsa geleyim? 60 level olmuşum.
116 lvl oldum ilk cıktıgı gunden beri oynuyorum bazen sıkıyor köyü satıyım diyorum ama boş zmnlarda iyi geliyor.. nick AAS31 clan yerelde ilk 50 deydi sanırım...
nick cakkemal07 level 57. köy binası seviye 7 savunmayı yükseltiyorum bu aralar.. duvarlara falan basıyorum bütün altını :) saçma sapan bi klana girdim can sıkıntısından çıkıcam ondanda.. genelde tek tabanca takılıyorum ama varsa tt için klan alırım bi dal :D
yeni klan kurdum ben 99 seviyeyim 60 üzerini alırım klana
36 leveldeyim yeni başladım arkadaş grubumuzun kurduğu bi clanımız var adı "Fıloryadırlo" aramızda küfürleşip birbirimize takviye birlik yollamayıp daha çok WhatsAPP grubundan küfürleştiğimiz bir aktivite bizim için genelde girdiğimiz savaşları kazanıyoruz iyi levelde oynayan arkadaşlarımız var :D
80 küsürm sanırım
Var mı adam gibi bi clan?
bende 93 levelim bizim klan dağıldı dağılalı girmedim bi yerlere , nick Gürhan davet atarsanız gelırım :D
45. seviyedeyim, köy binam 2 güne 8. seviye olacak, daha yeni sayılırım,
Windows'ta olmadığı için, kardeşimin telden oynuyorum, bu sebeple pek giremiyorum(günde 1 saat anca)
çok girmiyorum diye klandan atmayacak varsa :D nick emre
başlarda bağımlı yapan sonlarda ise yer kaplamasın diye sildiğim oyundur
110 lvl da bıraktım
çok fazla girmiyorum ama 4 tane sarı duvarım kaldı pembeleştiriyimde klan kalesini 8 yapmak için altın biriktiricem :) varsa güzel savaşan klan nick cakkemal07
1 ay ban yedim. :D
Hayır unut onu :D