90 lvl binici 5 seviye digerleri 6 orta halli surunuyom iste
Printable View
90 lvl binici 5 seviye digerleri 6 orta halli surunuyom iste
Clanimiza yeni oyuncular ariyoruz clanimizin adi "fıloryadırlo"
Aktif olarak oynayanlar varsa +90 Level için bizim klana alabilirim Klan adı: MEDITERRANEAN
24 lwlim iyi bi klana alıcak yardımda bulunucak bi babayiğt aranıyor :D
Bende suan 65 lwlim, klan arayanlara yardimci olurum. Yanliz klanimiz savaş klani sürekli savaş yapiyoruz. Gelmek isteyen olursa pm atabilir
Varsa +90 level arkadaşlar klana alabilirim sağlam klanımız vardır.
80 level civarı köy binası 8 seviye olan ve hızlı gelişmek isteyen arkadaşlar alıcaz klana varmı gelmek isteyen ?
klan adı MEDITERRANEAN
oyunu bıraktım , köyümü satacağım. 97 lvl köy binası 9 , 4 işçisi var ilgilenen olursa mesaj atabilir
130 levelım
Son seviye olmayan askerim yok
Klaanımızın adıda SCO
+90 level lar buyursun :)
Klanin bagis ve yas durumu nedir?
90 küsür 8.seviye duvar gerisi 9.seviye duvarlar.
Valkri suan 3 oluyor herolar dan barbar kral 15 yolunda.
http://i.share.pho.to/3a09a573_o.png
Edit:Daha iyi klan teklifleri varsa buyrun. Kalici bir klan ariyorum. Suan oldugum klan bagisi savasi kesti anlamadim. Hickimse yazmiyor/cevap vermiyor.
100 lvl köy var telefonla beraber 300 tl :D galaxy s3
http://i.hizliresim.com/N4k28N.jpg
Forumda benden de daha iyiler var ;)
Taş muhabbetinin çözümü vardı aslında önceki sayfalarda var mı bilmiyorum ama şöyleydi, önce bi 50TL'ye gidip teknosadan google hediye kartı alıyordunuz.
Sonra 2500 taş yükleniyordu 50TL karşılığında, hemen sonrasında apple'a başvurup taşlarım gelmedi diyordunuz, 50Tl geri yatıyordu. Bu şekilde 11 kere taş yükledi birçok kişi:) yani 50TL'ye 27500 taş yüklendi. Gerçi bunu bilmemeleri mümkün değil ama..
Xmod'dan çok banlanan oldu, sadece keep active'den olmadı yani.. Hatta kalıcı ban yedi herkes.. 1 ay iyiymiş:)
Zaten herkes bağladı işi bot kullanmaya, 7/24 çalışıyo köyler, sabah çalıştırmaya başlasan gecesine bütün depolar doluyor..
Ben de şimdi baktım 62 olmuşum. Savaşla içim olmuyor pek. Arada girip topluyorum 2 asker basıyorum. duvar falan yapıyorum.
Postlardan anladığım kadarıyla baya üçkağıt dönüyormuş :D
yükselme için taktik varsa alırım.
Bot kullanıcan:) Birde taş biriktirip inşaatçı alıcan..