İsmi değiştirme olsa keşke yaa.Oynamam diye Aborjinler diye almıştım şimdi değişmek istiyorum pfff
Klan ismimiz Santiago beyler gelmek isterseniz eğer.![]()
İsmi değiştirme olsa keşke yaa.Oynamam diye Aborjinler diye almıştım şimdi değişmek istiyorum pfff
Klan ismimiz Santiago beyler gelmek isterseniz eğer.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Bende 46 lvl 'im bi topluluk olursa bende gelebilirim.Sürekli saldırı modundayım bende gelenide yiyorum Allaha Şükür defansım iyi![]()
yeni koy acabılıyor muyuz
Bende Yeni başladım 2-3 gündür esir aldı beni oyunsürekli online olanlar olarak bi grupta toplansak iyi olur hem muhabbet hemde yardımlaşırız Nick LowSlow Klan ProStock
iki tane var benim ikisinide oynuyorum
![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bende dün akşam başladım kaçıncı levelden itibaren klana girebiliyoruz
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
ben başlayalı 6.5 ay oldu sadece 36 tl lik paket aldım online sürem fazla olduğu için 1. köyüm bayağı gelişti
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bugun bakınırken ***** sıtede hesaplar satılıyor 1000-1500 cıvarı 86lvl almak ısteyen olursa baya uygun verırımm
Fena sardı lanet olası oyun.Sabah'ın köründe uykumdan uyanıyorum bunun için be![]()
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
43 level'ım bende, geceleri bekliyorum yükseltmeleri yapmadan yatmıyorum
Saygılarımla
Nick değiştiremiyomuyum ya.Aborjinler olarak kaldı ismim.![]()
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
değişmiyor isim valla.
bende satabilirim profilimi![]()
bişey sormak istiyorum profil satma işi nasıl oluyor ? nasıl taşıyoruz telefondan telefona. telefon değişicem oyuna cok emek verdim değişemiyorum
tasıyamassın dırek ona game center adını ve sıfrenı satıyosun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)