User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
52 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: corsa gsi yardım

freedige - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question corsa gsi yardım

merhaba arkadaşlar.
    1.7 dti corsa kullanıyorum. ***** gidişi pek tatmin edici değil. şimdi yanına birde corsa gsi almak istiyorum. fakat ***** sitede iki araç buldum. yalnız aklıma birşey takıldı.
    araçların ikiside 98 model corsa gsi. Araçlardan birinin motoru kapağında opel yazıyor. diğerinin motor kapağında ecotec yazıyor. bu araçlar farklı motorlaramı sahip? alacak olsam hangisini almalıyım? birde bu araçları alırken en çok neye dikkat etmek gerekir?
    şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
    ilan linklerini istersniz paylaşabilirim.

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şunu söyliyim corsa gsi alacağıma, 1.7 dti'i yüklerdim çok daha iyi... ama 106 gti alıcam dersen konu değişir. Corsa gsi kullandım, hiçbir heyecan, aksiyon alamadım..

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı freedige Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar.
    1.7 dti corsa kullanıyorum. ***** gidişi pek tatmin edici değil. şimdi yanına birde corsa gsi almak istiyorum. fakat ***** sitede iki araç buldum. yalnız aklıma birşey takıldı.
    araçların ikiside 98 model corsa gsi. Araçlardan birinin motoru kapağında opel yazıyor. diğerinin motor kapağında ecotec yazıyor. bu araçlar farklı motorlaramı sahip? alacak olsam hangisini almalıyım? birde bu araçları alırken en çok neye dikkat etmek gerekir?
    şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
    ilan linklerini istersniz paylaşabilirim.
    corsanı bana sat 1.7 tdci arıyorum da
    ayrıca gsi tatmin edici değil çok keyifsiz bir araç bilgin olsun

Mst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    C kasa GSI bul al, 1.8
    Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.7 dti gitmiyormu yazılım , komple egzoz , filtre ile bile çok fena giden bi araç

adilhcl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corsa GSİ mantzel manıfolt hava filtresi eksoz ve yazılım ile cok seker olur bılgın olsun bende vardı 97 corsa GSİ yay mantzel manıfolt HKS mantar ve eksoz ile orjınalıne nazaran cook keyıflı olmustu allahtan bı arkadasıma gıttı aracta uzulmedım ben tavsıye ederım parasına gore super bence bı kere ses yalıtımı bıle cok ıyı kapıyı kapattıgında nerdeyse dısarısı ıle ılıskın kesılıyo alıcaksanda bıraz sabırla temız ve duzgununu al derım on koltum yan desteklerı yıpranmıs oluyor genelde bırde kapı ıc dosemelerı onlarda cok buyuk masraflı olacagını sanmıyorum bırde kesınlıkle hararetıne dıkkat ederek kullan cunku 98. derecede acıyor fanı

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel bir yazılımla gayet tatmin edici olur aracınız ayrıca corsa b ve c kasanın gsi ındanda çok çook mantıklı performans-yakıt açısından

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    corsa gsi alacak olursan eğer 94 model almanı tavsiye ederim... 95 ve üstü ecotec motor olarak üretildi ama sadece 94 modeller doch motor... ne farkı var dersen eğer ses ve performans olarak daha tatmin edici... eco motora yapacağın yüklemeyi doch motora yaparsan daha çok verim alırsın... ve ses olarak hava filtresi sesine hep bayılmışımdır 94 corsa gsi'ın...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

John - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım 1.7 dti'da kat iptali, düz boru, sona dandik bir spor son susturucu, egr iptali, kutu içi k&n ve güzel bir yazılımla çok güzel güçler alırsın, 0-100'de gsi'ı her türlü tokatlarsın.

ben zamanında 1.7 dti kullanmıştım, gayet te güzel yürüyordu bu yazdığım özelliklerle.
    dünden bugüne bir günde gelinmez. - hıncal uluç
    futbol enteresan oyun. - ömer üründül
    beşiktaş'ı yenmek için beşiktaştan çok gol atmak şart. - ilker yasin

ali elbasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    corsa alıcaksan 96 kadar olanını al sonrası ecotec onlar cok verimli degil biraz oynarsan cok güzel şaka makınası olur yafa koy üstüne c20xe motoru bakneler yapıyor orneklerivar gören arkadaşlar yazar

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi sure corsa gsi kullandim 94 model dohc motordu, 106 gti dan inip ona binmistim, gti gibi degildl ama zevkli bir arabaydi, ecotec hic tavsiye etmem sadece adi gsi olur.

Mst - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ***** sitede 2002 model GSI var 16bin liraya, araba pek düzgün değil gibi ama rakam iyi sanki?
    Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şunu söyliyim corsa gsi alacağıma, 1.7 dti'i yüklerdim çok daha iyi... ama 106 gti alıcam dersen konu değişir. Corsa gsi kullandım, hiçbir heyecan, aksiyon alamadım..
    106 gti almak isterim tabiki ama hem temizini bulmak zor hemde benim bütçeme (temizleri) göre çok para. bakıyorum gti ** dediğim gibi düzgün masrafsız bulamadım.

Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    corsanı bana sat 1.7 tdci arıyorum da
    ayrıca gsi tatmin edici değil çok keyifsiz bir araç bilgin olsun
    corsamı da yeni aldım aslında. çok hoşuma gidiyor. satmak gibi bir niyetim yok ama işte gitmiyor.

Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.7 dti gitmiyormu yazılım , komple egzoz , filtre ile bile çok fena giden bi araç
    biliyorum ama pek kara dumanı sevmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı adilhcl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corsa GSİ mantzel manıfolt hava filtresi eksoz ve yazılım ile cok seker olur bılgın olsun bende vardı 97 corsa GSİ yay mantzel manıfolt HKS mantar ve eksoz ile orjınalıne nazaran cook keyıflı olmustu allahtan bı arkadasıma gıttı aracta uzulmedım ben tavsıye ederım parasına gore super bence bı kere ses yalıtımı bıle cok ıyı kapıyı kapattıgında nerdeyse dısarısı ıle ılıskın kesılıyo alıcaksanda bıraz sabırla temız ve duzgununu al derım on koltum yan desteklerı yıpranmıs oluyor genelde bırde kapı ıc dosemelerı onlarda cok buyuk masraflı olacagını sanmıyorum bırde kesınlıkle hararetıne dıkkat ederek kullan cunku 98. derecede acıyor fanı
    evet birtaz araştırma yaptım gsi lar hakkında. genel yorumlar performansa göre hem yakıt hemde fiyatın uygun olduğu yönünde. işte araştırma aşamasındayım düzgün bir araba olsa hemen alırım.

Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    corsa gsi alacak olursan eğer 94 model almanı tavsiye ederim... 95 ve üstü ecotec motor olarak üretildi ama sadece 94 modeller doch motor... ne farkı var dersen eğer ses ve performans olarak daha tatmin edici... eco motora yapacağın yüklemeyi doch motora yaparsan daha çok verim alırsın... ve ses olarak hava filtresi sesine hep bayılmışımdır 94 corsa gsi'ın...
    1.7 dti den önce 94 model civic si sahibiydim. dohc motorlar gerçekten diğerlerinden ayrı. ama ben biraz daha temiz olsun diye 98 civarı düşünmüştüm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eşte dosta da yokki bu araçlardan alsak yada en azından binip neler yapabilir görsek. yinede aklınızda olsun etrafta temiz gsi veya 106 gti (zor ama ) 14000 e kadar bulursam hemen alabilirim. yardımlarınızı bekliyorum.

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corsa Gsi sahibi oldum.
    Gsi alıp, yürüteyim edeyim dersen para/çokomel eğrine bakar durum farkındasındır umarım
    - Gsi, Filtre sesi ile gaza getiren bir cihazdır. Ama, performans olarak dizelinden iyidir hatta baya iyidir
    - Mantzel, egzost, filtre, chip ile çok güzel olur... Buda Cadde modifiyesi için gayet yeterli setupdır Corsa Gsi'a..
    - bazı arkadaşlar 106 GTI demiş. Amacımız bursa CORSA GSI artı ve eskisisi ile değerlendirmektir.106 GTI'a hiç girmeyelim. konumuz belli.
    - 94 alman performans ve potansiyel olarak daha net sonuçlar verir. 95 üstü alman yani Ecotec alman donanım artısı olur. ama performans olarak 1 sn. var .. düşün gerisini.
    - 94 vardı bende, halen tadı damağımdadır ... Temiz bir araç olması, yorulmamış olması, yıpranma durumu değerlendirerek almanızda fayda var.
    - Alman kalitesini de almış olucaksınız, Sağlam araç hiç değilse
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurgungor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    - 94 alman performans ve potansiyel olarak daha net sonuçlar verir. 95 üstü alman yani Ecotec alman donanım artısı olur. ama performans olarak 1 sn. var .. düşün gerisini.
    yazdıkların için teşekkürler. burda ne demek istediğini anlayamadım. 1 sn derken ne ile 1 sn var.

ouzs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    corsa gsi gitmiyor keyifli değil diyeneler sanırım pek opel sevemeyen kişiler.. 106 gti dan daha ağır bi araç olduğunu unutmasınlar.Ki çok gti geçmişliği vardır gsi ların Çok güzel ciğerli corsa gsi lar var.
    Örneğin http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02355309/detay
    *On3r*

r3dkit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ouzs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    corsa gsi gitmiyor keyifli değil diyeneler sanırım pek opel sevemeyen kişiler.. 106 gti dan daha ağır bi araç olduğunu unutmasınlar.Ki çok gti geçmişliği vardır gsi ların Çok güzel ciğerli corsa gsi lar var.
    Örneğin http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02355309/detay
    abi yazıcaklarımı yazmışsın zaten. tamamen opel sevememekten ibaret. gsi bikere gti gibi tangır tungur bi araba değildir. ikide birde orasından burasından arıza çıkarmaz YORULMAMIŞ ise. 106 yı kötülemek değil tabiki amaç ama temiz 106 20.000TL temiz corsa 10.000 - 12.000 tl. mantzel powerbox filtre ve güzel bi egzos tadından yenmez corsa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)