User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
52 sonuçtan 39 ile 52 arası

Konu: corsa gsi yardım

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurgungor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rica ederim, Opel iyidir de Gsi'ın kondisyonu yerinde bulmak sanata benziyor TR'de

-98 model Ankarada olan iyi duruyor, hali ile 14-15 yaşında araç.
    -Fakat ben, ya 94 alırdım yada 98.neden dersen, 94 alıp performansa yönelik yürütürüm.ama 98 alırsam da, keyfi için alırım.
    -yani 95-96-97 almam şahsen
    -98'lerde; çift hava yastığı, sunroof ekstra olarak vardır. Belki birkaç donanım artısı da vardır.
    ondan sebep, 95-96-97 kesinlikle bakmam... benim tercihim bu yönde olurdu.

(+), çok düzgünse yine 97-96-95 bakılır... " Legend Body " olarak 94 bence başka bir duruşu var. Efsane tamponlu bulman da zordur, çoğu önden kazalıdır. Ecoteclerin ön Tamponu değişiktir. Opel Combo tamponlu olanlardan UZAK DUR
    Ankaradaki griden şüphelenmeye başladım 2 tane farklı ilan.resimler,satan galeri,fiyat.bunların hepsi farklı 2 ilan Param olsa ilk alacağım araba burak abinin corsa gsi'ı
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

freedige - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankaradaki griden şüphelenmeye başladım 2 tane farklı ilan.resimler,satan galeri,fiyat.bunların hepsi farklı 2 ilan Param olsa ilk alacağım araba burak abinin corsa gsi'ı
    dediğiniz gsi satılıkmı? satılıksa ilanı yada resmi varmı acaba?

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibinden.com/search.php?b[s]=5270476
    verdiğim linkteki satıcıyı takip et istersen ilanın süresi bitmiş ama yeniler yakında .bu arkadaşa ben satmıştım yaklaşık 4 yıl önce 1997 model ben sattığımda 135-140bin civarı olması lazım..kmsi orjinal. dynoya çıkarmıştık stock halde swing egzosu+yaklaşık 5-6 litre motor yağı+yan sanayi bobin ve buji kabloları+manifold contasında sıkıntı vardı 97 hp çıkmıştı. sol kapı sacı değişikti başka değişeni yoktu şase kule işlemsizdi. bazı yerlerinde macunları vardı elbetteki.iç döşemeside oldukça iddialı.koltuklar döşemeler deriydi.içi öyle temiz ve güzel başka gsi yoktur denebilir. tek ihtiyacı güzelce bir komple boya. motoru düzgün sağlıklıydı. içini görsen başka bişeyi gözün görmez

murat86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 41AF101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle Abi detaylıca yazmışsın
    Ben şu kadar söylim 1.4 corsaya bahsettiğin işlemleri yaptım.Şuan komple düz borulu egzostlu filtreli gsilara 6 7 boy atıyorum.İnanmayan varsa deneyebiliriz
    Merak ettim aracını deniyelim istersen ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 98 kullanıyorum Çokta memnunum aslında keyifli bi araba su an 133.8 hp veriyo dynoda mantzell düz boru mantar verileri yayınlamıstım burda.

41AF101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak ettim aracını deniyelim istersen ?
    Ben 98 kullanıyorum Çokta memnunum aslında keyifli bi araba su an 133.8 hp veriyo dynoda mantzell düz boru mantar verileri yayınlamıstım burda.
    Deneyelim tabiiki sorun yok Fakat yukarıda yazdığıma dikkat ettiyseniz Sadece Düz borulu egzostlu ve filtrelileri 6 7 boy geçtim
    Siz mantzel uygalamışsınız benim gibi , düz mantık düşündüğünüzde 106 hp lik gsi mantzel ile rahat 125 130 hp olur.Benim aracım 1.4 ve mantzel yazılım vs vs ile 117 hp.
    Sizin geçeceğiniz zaten belli,ama deneyelim sorun yok Cumartesi günleri Rahmanlar Mc te 3 4 gsi oluyoruz Cuma günü p.m atarım. Görüşmek üzere
    1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 41AF101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deneyelim tabiiki sorun yok Fakat yukarıda yazdığıma dikkat ettiyseniz Sadece Düz borulu egzostlu ve filtrelileri 6 7 boy geçtim
    Siz mantzel uygalamışsınız benim gibi , düz mantık düşündüğünüzde 106 hp lik gsi mantzel ile rahat 125 130 hp olur.Benim aracım 1.4 ve mantzel yazılım vs vs ile 117 hp.
    Sizin geçeceğiniz zaten belli,ama deneyelim sorun yok Cumartesi günleri Rahmanlar Mc te 3 4 gsi oluyoruz Cuma günü p.m atarım. Görüşmek üzere
    Zevkle gelirim Tanışmış oluruz.

41AF101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zevkle gelirim Tanışmış oluruz.
    Tabiiki Memnun olurum
    1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ

Mre85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir inceleyin isterseniz;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3426087/detay/

hoşunuza gider içinize sinerse hayırlı olsun diyelim

telefondan veya ö.m ulaşabilirsiniz.

ofli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine yazılmış çizilmiş

arkadaşlar son yazım gsi lar hakkında 94 doch nedir yaa..
    gsi lar 93-94-95-96-97-98 olarak hepsi dohc tur.

93-94 ler 109 hp evet dogru farkı beyin tesisat sensorler emme manifoldu plastik. yani debimetreli tip c16xe motor kodlu.

95-96-97-98 ecotech dedikleriniz 106 hp iat sensorlu x16xe motor kodlu. beyin tesisat farkı olan modeller her iki motorda tamamen birbiriyle aynı.

sıkıntı şuradan kaynaklanıyor astra gsi larda aynı donem c20xe sfi uretilen 150 hp lik makinalar 136 hp ecotech lere dondu corsa da bu durum sanıldıgı gibi değil gonul rahatlığıyla 98 corsa gsi alabilirsiniz. kolay gelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buarada şunlarıda ekleyeyim şimdi çıkıp benim 94 cok fena giderdi boyle geçerdi diyen arkadaşlar olur 94 daha hafif dogrudur bağzılarında hidrolik direksiyon bile yok

94 alacak arkadaş 500+ rakamlara debimetre almayı kenara yazsın + emme manifoldu plastik oldugundan dolayı çogununkinde vakum kaçağı var mantzel yaparken 96 ustu modellerin emme alt parçasınıda alacak extradan bitek body avantajı var 94 lerin onun içinde alınmaz kanaatimce 4 yaş daha buyuk bir araç.

alın 98 elektrikli sunroof yapın mis gibi binin mantzel+yazılım keyfinize bakın kolay gelsin

benim eski aracım şuan olsun gsi almak yerine 1.4 gls alırdım motor aynı detaylarını vermiştim zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine yazılmış çizilmiş

arkadaşlar son yazım gsi lar hakkında 94 doch nedir yaa..
    gsi lar 93-94-95-96-97-98 olarak hepsi dohc tur.

93-94 ler 109 hp evet dogru farkı beyin tesisat sensorler emme manifoldu plastik. yani debimetreli tip c16xe motor kodlu.

95-96-97-98 ecotech dedikleriniz 106 hp iat sensorlu x16xe motor kodlu. beyin tesisat farkı olan modeller her iki motorda tamamen birbiriyle aynı.

sıkıntı şuradan kaynaklanıyor astra gsi larda aynı donem c20xe sfi uretilen 150 hp lik makinalar 136 hp ecotech lere dondu corsa da bu durum sanıldıgı gibi değil gonul rahatlığıyla 98 corsa gsi alabilirsiniz. kolay gelsin
    Alıntı aslan87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buarada şunlarıda ekleyeyim şimdi çıkıp benim 94 cok fena giderdi boyle geçerdi diyen arkadaşlar olur 94 daha hafif dogrudur bağzılarında hidrolik direksiyon bile yok

94 alacak arkadaş 500+ rakamlara debimetre almayı kenara yazsın + emme manifoldu plastik oldugundan dolayı çogununkinde vakum kaçağı var mantzel yaparken 96 ustu modellerin emme alt parçasınıda alacak extradan bitek body avantajı var 94 lerin onun içinde alınmaz kanaatimce 4 yaş daha buyuk bir araç.

alın 98 elektrikli sunroof yapın mis gibi binin mantzel+yazılım keyfinize bakın kolay gelsin

benim eski aracım şuan olsun gsi almak yerine 1.4 gls alırdım motor aynı detaylarını vermiştim zaten
    genelde alınacaksa 94 yada 98 model gsi alınmasını öneriyor herkes. 98 almayı istiyorum aslında. ama işte temiz bir araba bulmakta sıkıntı. ilk post ta yazdığım soruya cevabı siz vermişsiniz teşekkür ederim. mantzel takılınca fakire düşüyor yazıyor genelde forumlarda. yazılım yada chip uygulanmadığında. ne kadar doğrudur? chip yada yazılım olmayan mantzel filtre olan bir araç ne kadara alınmalıdır. durduk yerde fazladan para vermeyelim. bunu sormamın nedeni bu özelliklerde 8-9 araç var ve aralarındaki fiyat farkı çok fazla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada mavi corsa çok iyiymiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum mantzel dedigin sey işcilikle birlikte 500 e biter sen aracın temiz olanına bak 98 al temiz olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)