Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
sahibinden.com/search.php?b[s]=5270476
verdiğim linkteki satıcıyı takip et istersen ilanın süresi bitmiş ama yeniler yakında .bu arkadaşa ben satmıştım yaklaşık 4 yıl önce 1997 model ben sattığımda 135-140bin civarı olması lazım..kmsi orjinal. dynoya çıkarmıştık stock halde swing egzosu+yaklaşık 5-6 litre motor yağı+yan sanayi bobin ve buji kabloları+manifold contasında sıkıntı vardı 97 hp çıkmıştı. sol kapı sacı değişikti başka değişeni yoktu şase kule işlemsizdi. bazı yerlerinde macunları vardı elbetteki.iç döşemeside oldukça iddialı.koltuklar döşemeler deriydi.içi öyle temiz ve güzel başka gsi yoktur denebilir. tek ihtiyacı güzelce bir komple boya. motoru düzgün sağlıklıydı. içini görsen başka bişeyi gözün görmez
![]()
Ben 98 kullanıyorum Çokta memnunum aslında keyifli bi araba su an 133.8 hp veriyo dynoda mantzell düz boru mantar verileri yayınlamıstım burda.
Deneyelim tabiiki sorun yokFakat yukarıda yazdığıma dikkat ettiyseniz Sadece Düz borulu egzostlu ve filtrelileri 6 7 boy geçtim
Siz mantzel uygalamışsınız benim gibi , düz mantık düşündüğünüzde 106 hp lik gsi mantzel ile rahat 125 130 hp olur.Benim aracım 1.4 ve mantzel yazılım vs vs ile 117 hp.
Sizin geçeceğiniz zaten belli,ama deneyelim sorun yok Cumartesi günleri Rahmanlar Mc te 3 4 gsi oluyoruz Cuma günü p.m atarım. Görüşmek üzere![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
bir inceleyin isterseniz;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3426087/detay/
hoşunuza gider içinize sinerse hayırlı olsun diyelim
telefondan veya ö.m ulaşabilirsiniz.
yine yazılmış çizilmiş
arkadaşlar son yazım gsi lar hakkında 94 doch nedir yaa..
gsi lar 93-94-95-96-97-98 olarak hepsi dohc tur.
93-94 ler 109 hp evet dogru farkı beyin tesisat sensorler emme manifoldu plastik. yani debimetreli tip c16xe motor kodlu.
95-96-97-98 ecotech dedikleriniz 106 hp iat sensorlu x16xe motor kodlu. beyin tesisat farkı olan modeller her iki motorda tamamen birbiriyle aynı.
sıkıntı şuradan kaynaklanıyor astra gsi larda aynı donem c20xe sfi uretilen 150 hp lik makinalar 136 hp ecotech lere dondu corsa da bu durum sanıldıgı gibi değil gonul rahatlığıyla 98 corsa gsi alabilirsiniz. kolay gelsin
buarada şunlarıda ekleyeyim şimdi çıkıp benim 94 cok fena giderdi boyle geçerdi diyen arkadaşlar olur 94 daha hafif dogrudur bağzılarında hidrolik direksiyon bile yok![]()
94 alacak arkadaş 500+ rakamlara debimetre almayı kenara yazsın + emme manifoldu plastik oldugundan dolayı çogununkinde vakum kaçağı var mantzel yaparken 96 ustu modellerin emme alt parçasınıda alacak extradan bitek body avantajı var 94 lerin onun içinde alınmaz kanaatimce 4 yaş daha buyuk bir araç.
alın 98 elektrikli sunroof yapın mis gibi binin mantzel+yazılım keyfinize bakın kolay gelsin
benim eski aracım şuan olsun gsi almak yerine 1.4 gls alırdımmotor aynı detaylarını vermiştim zaten
![]()
genelde alınacaksa 94 yada 98 model gsi alınmasını öneriyor herkes. 98 almayı istiyorum aslında. ama işte temiz bir araba bulmakta sıkıntı. ilk post ta yazdığım soruya cevabı siz vermişsiniz teşekkür ederim. mantzel takılınca fakire düşüyor yazıyor genelde forumlarda. yazılım yada chip uygulanmadığında. ne kadar doğrudur? chip yada yazılım olmayan mantzel filtre olan bir araç ne kadara alınmalıdır. durduk yerde fazladan para vermeyelim. bunu sormamın nedeni bu özelliklerde 8-9 araç var ve aralarındaki fiyat farkı çok fazla.
Dostum mantzel dedigin sey işcilikle birlikte 500 e biter sen aracın temiz olanına bak 98 al temiz olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)