User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 39 ile 50 arası

Konu: Bangladeş de Yakıt Zammına Protesto!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    durumun kısa özeti ALLAH aşkına şu videoyu bir izleyin yalvarırım.

Gülümse Türkiye - 15 Ekim 2012 / Banu AVAR - YouTube

BORKED
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada da 1.4den 1.5e çıktı. Protestolardan sonra 1.38e çektiler.
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asgari ücrete 34 TL zam yapıldı 2013 Ocak ayında,, sonuç ????????

hangi benzin zammına protestodan bahsediyorsunuz,

ben net bir şey söyleyeyim;

TÜRKİYE ne yazık ki uyuyor, uyuşmuş, kör olmuş, kokuşmuş, tepki verecek mecali kalmamış..

Ve ne yazık ki çok büyük bir olay olmadan da toplumsal tepki vermez.

Böyle olsun istediler ve başardılar.
    Grow up! this is just a car

TLG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alıştırılıyoruz, bi zamn oluyor celalleniyoruz.. bir daha oluyor yine sonra adiler yine yaptı.. bu adamlar böle... bilmem ne derken yakında benzinde 10tl/lt olacak!!!

benim anlamadığım;
    Alkol,sigara vs zam yapıyor. caydırmak için eyvallaah,hadi din yönünden milleti aşılıyo bilmem napıyo!!! da benzini de mi içiyoz kötü alışkanlık mı? kafa mı yapıyor... ne iş anlamıyorum!!

yemin ediyorum... lanet ediyorum ya oy verenede...... ok ok siyasete girmiyorum! da yakında bu ülkeyi kendi ellerimizle terkedicez.. vesselam!

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Istilldo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asgari ücrete 34 TL zam yapıldı 2013 Ocak ayında,, sonuç ????????

hangi benzin zammına protestodan bahsediyorsunuz,

ben net bir şey söyleyeyim;

TÜRKİYE ne yazık ki uyuyor, uyuşmuş, kör olmuş, kokuşmuş, tepki verecek mecali kalmamış..

Ve ne yazık ki çok büyük bir olay olmadan da toplumsal tepki vermez.

Böyle olsun istediler ve başardılar.
    Bende aynışeyi düşünüyorum adamlar istedikleri türkiye modelini oturtdular ses çıkarmayan itiraz etmeyen kısacası aciz TÜRKİYE Allah sonumuzu hayır etsin

Durango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şemsiye içimizde açılmaz oldu ,hala şapkayı önümüze koyup düşünmemiz lazım falan deniliyor... Buda apayrı bir trajedi
    Kardeşim o şemsiye açıldı, biriside sapından tutup çeviriyor

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Durango Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim o şemsiye açıldı, biriside sapından tutup çeviriyor
    acmadan alabildigimizi anladılar e baktılar sesde cıkmıyor , artık acık zorluyorlar .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim milletin kafa yapısı şu; arabam yok otobüs kullanıyorum aman banane!
    1-) bana dokunmayan yılan bin yaşasın.
    2-) şimdilik yaşıyoruz yarına Allah kerim.

bu iki yaşam mottosu bizde değişmedikçe bi bangladeş dahi olamayız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okulda gençler kızları arkadaşları ne giydiklerine vs vs bakarlar(, genelleme yapıyorum kimse kusura bakmasın bu dediklerimi yapmayanlarda var illaki
    Evdeki aile hanım anne veya eş sabah programlarını izler uyuşur müge anlı,yemekteyiz,aşçı tarifleri,evim şahane,akşam evdesiniz ailece yemek faslı,haberler zaten onların istedigi haberler yayınlanıyor bakınız bir haber dinlediğinizde bütün kanallar aynı,demokratik süreç normalleşme gibi kelimeler havada uçuşuyor,bebek katili ile görüşüyoruz diyor başkan,yaa inana biliyormusunuz bu kadar evlat verdik bunların kanını hiçe sayıp pazarlık yapaniliyor,ve bir ALLAH ın kuluda dur bre zındık diyemiyor demiyor,en son mobeseye bağlıyorlar,daha sonra şu dizimi bu dizimi _? kimin eli kimin cebinde magazin gibi konularada girdikmi günü bitirdik.hafta sonu sabah geç kalkıyorsun zaten gün içinde robot gibi alış veriş magazası,akşam eve gel yarışma programları bir yarışma 3 saat sürüyor,tabi gün içinde en ufak bir dert yok konuşmuyorsun ,zaten konuşursanda adın belli kominist yada faşist,senelerden beri yapılan sistemli çalışma insanları birbirinden uzaklaştırma ve psikolojilerini bozma sistemi,şu an zaten savaşın içindeyiz,günümüz savaşları öyle topla tüfekle olmuyor ajanları yolla memlekete içlerini parçala 2 cepheyede silah sat bir birlerini vursunlar biz en son girer demokrasiyi getiririz diyor amerika ve israil büyükleri ,para babaları.
    Bakınız ırak kaç parça oldu _? libya kaç parça oldu halen bölünüyor ve petrol rezervleri kimlerin eline geçti araştırın ,arap baharı falan yok amerika israil ingiltere almanya fransa isveç isviçre baharı var.
    Müslümanlığı kullanıp bütün işlerini hallediyorlar,hem daha ucuz hem daha az zaaiyatlı.

Ne olur şuna ıy vermeselerdi böyle olurdu falan demeyin küfrettiğiniz yada haki gördüğünüz yine bizim insanımız herkezin doğruyu görebilmesi imkansız,kullandılar işte açıkça ortada.
    durum göründüğünden daha vahim öyle böyle değil,biraz okumak araştırmak yeterli gözlerimiz açtığımızda ALLAH ın izni ile değiştirebilecek güçteyiz halk olarak .
    Bütün devlete ait işletmelerin %80 i satılmış peşgeş çekmiş,işsizlik dipdheryer taşeron artık güzel bir iş bulmak çok zor ithalat rakam olarak çok iyi ama gerçeklik payı yok tarım desen aynı,ülkemizin 4 denizi var ama biz palamutu norveçden ithal ediyoruz.
    Vergi sistemi zaten ortada,biz ses çıkaramıyoruz,bunları unutmayın unutturmayın az gerçekleri görerek etrafınıza bakmanız yeterli.
    Uzun oldu yazı okuyan azdır,bizde öyledir yazı uzunsa bir başına birde sonuna bakarlar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

srgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi 100 kişi gösteri yapsa, önce örgüt üyeliği sonra TC devletini bölme sonra da hükümeti devirme çalışmaları iddiasıyla hapse gireriz, başbakan 'yazıklar olsun bunları yetiştirenlere' der, okullarımızı da töhmet altında bırakır, 'kendilerinin kim olduğunu biliyoruz' der, her türlü itibarımıza da gölge düşürür, yediğimiz cop, soluduğumuz biber gazı yanımıza da bonus kalır...

yazık yazık, beyaz saray önünde bile hemen her gün ayrı protesto olurken ve de polis izlemek harici kılını kıpırdatmazken ülkemin düştüğü duruma bak...
    sonuna kadar haklısın söylediklerine katılıyorum.

adam evinden aldırıyo öğrenci evine operasyon düzenletiyo protesto ettikleri için. Cumhuriyeti kutlamak isteyenlerin üstüne saldı polisleri terörist dedi. benzinden önce neler gitti ne haklar yeniyo ne paralar alınıyo. bütün iş adamlarının bi tarafları yalanıyo. dikdatörlük varsa arap ülkelerinde değil tam olarak burda ama kim farkında? adam giren giriyo alıştık diyip devam ediyo hayatına.
    şunuda belirtmek isterim konu benzini protesto etmekse bence bu ülkede en iyi örgütlenme bu siteden başka yerde sağlanamaz. ve böyle bişeyede kalkışılırsa katılımın az olacağınıda sanmıyorum.
    L4404 | you are away

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Protesto edemeyen bir halka ,az bile yapıyorlar o zaman bize , sizin mantığınızla haraket edersek değilmi ?

kendinizi kabuğunuza çekin herşeyden korkun baskı sizi yıldırsın,evlatlarınıza bırakabileceğiniz bir halt kalması,düşüncenize kelepçe vurulmuş sizlerin,yazıklar olsun.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne protestosundan bahsediyosunuz arkadaşlar ?

polis görevini yapamıcak şekilde eğitiliyo (halka değil hükümete hizmet şeklinde eğitiliyo)

asker uyutulmuş sindirilmiş

siyasetçiler onursuz basiretsiz iyi siyasetçiler 550 kişiden 3 5

halk cahil bırakılmış birde oy bekleniyo

böyle bi sistemde neyi protesto edicez zammı mı ?

protesto etsen ya jop yersin ya polis kaskını kafaya yersin yada ölümcül biber gazını yersin kafana

sindirildin uyutuldun

protesto edemeyen değil ne olduğunu anlamayan bi topluluk var neyi protesto ne protestosu ?

protesto edicek kesim (bi çok devlet üniversitesidir) da en ufak hareketlerinde eşşek sudan gelinceye kadar dayak yiolar hangi protesto ?

ihtiyaç olan protesto değil yönetimin komple değişmesi dış güçlerden bağımsız siyasi yapılanma bunu yapamazsak daha 100 sene böyle yaşarız aaa zam olmuş aa asker ölmüş die
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)