ayrancidan tek dolmus gidiyor teknokente ama 500e zor gibi cok sansliysaniz 550ye belki
yanlış bilmiyorsam gölbaşı tokiden kalkıp odtü yakınından geçen otobüsler var..gölbaşı toki dede kiralar 300-350 tl...
max 500tl ise etimesgut civarına bak en uygunu o biraz uzak ama vasıtası sıktır oturabilirsen tabi kızılayda 1+1ler olabilir o fiyatlara araştır bence yapracık tokiyi boşver otobüs gelicek de bineyim diye durakta kafayı yersin konutkente bile doğru düzgün seferi yok egonun
turkuaz sitesinde oturuyorum, bakma burda arkadasların boyle konustuklarına. etimesgutta eryamanda oturacagına ne idugu belirsiz olayların arasında olacagına yeni site merkezi sistem ve üsüme gibi bir durum yok kesinlikle cok iyi ısınıyor. yapracık baya yeni oranın otobus sıkıntısı var ama turkuazı tercih edebilirsin. bircok ogrenci oturuyor zaten. otobusle turkuazdan binince tas catlasın yarım saatte odtudesin. yardımcı olmamı istedigin baska bişey varsa pm atabilrisin
Eyvallah herkese, bu akşam oturayım sağlam bir hesabımı kitabımı yapayım ona göre tekrar yazayım buraya.
olmadı dizel corsa alıp oralardan ucuza tutmak kafama yatıyor.
RESPECT YOUR ELDERS
düşünürmüsün bilmiyorum ama konutkent-1 de görevli daireleri 2+1 70 m2 olması lazım 350 civarı kiraları.
otobüs, dolmuş her dakika var. hastane-pastane-restoran-market-tekel vs. hepsi yanıbaşında.
çevresi de çok güzel.
evlerde zindan gibi karanlık değil. her odası camlı. yapracıkta oturacağına oraya bakabilirsin.
ısınmasıda merkezi sıkıntı çekmessin.
özellikle oyak 9 sitesine bakabilirsin
ha bu arada 15 dk. da otobus var dolmusta var sıkıntı yasamazsın.. bakma arkadaslar yok eskisehire daha yakın vs dediklerine.. bahsettigimiz yer 300-400 bin liradan asagı ev olmayan 900 liradan asagı ev kiralanmayan yasamkente 8kmve o 8km de dumduz yol..
sabah aksam odtuduye batikentten ego var ama teknokente gidiyomu o otobus bilmiyorum. arastir bi teknokente gidiyosa batikentte uyguna bulabilirsin.
Toki turkuaz mantıklı erhanın dedıgı gıbı. otobus gelmezse bıle eskısehır yolu yakın.yurursun polatlı servıslerı hıc aksatmadan yarım saatte bır gecıyor odtuye kadarda gıdıyor dırek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)