yağlı kazığa oturtacaksın böylelerini
Şimdi sen bu piçi asmıyor musun? Allah sizin belanızı versin.
şerefsiz ya yeminlen sallandıracan bunu meydanın ortasında ya yavşak adi köpek ya insan hayatı bu kadar basit mi ya o canı sen mi verdin ona da sen alıyorsun he adi köpek ya sinirlerim bozuldu ya
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
İdamı geri getircen bak böyle oluyor mu?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
30bin kisinin katilini disari cikarmaya calisiyorlar hangi idamdan bahsediyorsunuz . Muhtemelen birkac sene yatip sonrasinda hicbirsey olmamis gibi hayatina devam eder. Ates yine dustugu yeri yakar olan rahmetlinin babasiz buyuyecek olan cocuguna olur .... Taaaa aq ben boyle memleketin . Adaletsizlik, yolsuzluk hersey iyice nefret ettirdiler .
Yetim kalan çocuğa yazık oldu. Bu şekilde haber olamayan daha ne olaylar yaşanıyordur kim bilir. Artık kalıplaştı 'Burası Türkiye'
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin![]()
istanbul yaşanmaz bir yer oldu, sabah evden çıkınca böyle bir olaya karışıp ölme ihtimalin gerçekten yüksek, çok soğukkanlı ve sakin olmak lazım, insanlara laf yetiştirmemek lazım, ben böyle söylüyorum ama bende bazen sinirlerime hakim olamayıp hakkımı yemeye çalışan insanlarla debelenip duruyorum![]()
gerçekten çok üzücü bir durum...
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Eğer kamera görüntüsü olmasa idi şöför ne şehitti ne gazi olacaktı ortamda ki boşluğa bakarmısınız ? adam rahatlıkla olay yerinden kaçıp gitti
millet kafayı yemiş yaa karaktersiz adam...
öldürmücen dayaktan bezdiricen..... günde 10 saat sopayla dövdün mü melek gibi olur bunlar ! insan hayatına nasıl böyle kastedebiliyo aklım ermiyo
SM PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)