User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Farlarım içten Buğu yapmış.. Neden ??

denizbalık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl Ercan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar hepinize tesekkür ederim bugun uzun kısa ve sis farlarıma taktırdım xenonlarımı yani uzunların oldugu yerdeki farın arkadasındaki kapak delikti ya ora kapandı xenonları takınca ama gene su ve buhar alıyor farın içi yani kapakla alakası yok baska biseyden dolayı alıyor

kafayı yemek üzereyim neden böyle oluyor ?

uzun kısa acık gezdim bugular gidiyor ama sonra gene oluyor farlarımdada catlak kırık hiç bişey yok :S
    hava almayan far yapmaz. illaki bi yerden hava alıyodur
    ECU FAST

Anıl Ercan
    Misafir
    Alıntı SamsunGarage Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hava almayan far yapmaz. illaki bi yerden hava alıyodur
    pazartesi günü farları söktürüp güzelce silikon cektiricem etrafına umarım o zaman düzelir :S

Aykut106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Park ettiginde lastikler su kanalına denk geldiyse lastikten sıcarayan su far kapagına arkadan sıcrayabilir.Benim basıma gelmisti.Kapagını acmıstık kuruyana kadar.Onun dısında 3-4 senedir su alma vs yok sorun yuzde 90 bundan dolayıydı yani
    T r u t h i n e n g i n e e r i n g

Anıl Ercan
    Misafir
    Bugün gittim farları komple tekrar söktürdüm. Sol fardan hiç abartmıyorum 1 bardak su aktı. içinide güzelce havayla temizledik. büyük ihtimal benim farlara xenon takılırken uzunların oldugu yerdeki kapak delinmişti. xenonları sokturduk muayene için o delik bi sekilde kaldı büyük ihtimal orda doldu su içine. simdi kapandı kapaktaki delik

lakin herseyi yaptırdım ama gene buğu yapıyor içten acaba dipte kalan son su kalıntılarımı yapıyor o buğuyu ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)