STİ
kötü olmuş,ölene allahtan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
bu sitedenmidir tanıyan varmı acaba
STİ
Cahillik cehaletin sonu bu oluyor. Geçmiş olsun.
IN BOOST WE TRUST
kaza ne şekilde oldu bilmiyorum ama risk almamak gerekiyor kesinlikle. allah rahmet eylesin ölen arkadasa , diyerlerinede allah şifa versin cok gecmiş olsun.
Alcatraz GTI-6
Bu aralar çok kaza haberi gelmeye başladı. Allah sonumuzu hayır etsin. Dikkatli ve bilinçli olmak lazım gerçekten
Ne diyeyim insan evladıyım..
Allah rahmet etsin ölen kardeşimize yaralılarada acil şifalar dilerim.
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
allah yardım etsin rabbim bizleri korusun aman dikkar arkadaşlar
çok kotu olmuş allah rahmet eylesin
ama ben şu araçta 5 kişi ile gazlamayı anlayamıyorum gerçekten ben tek değilsem gaza basamıyorum.
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu manzara karşısında ne desek boş..Çok yazık![]()
ambulans videosu işleri zorlaştıracak gibi, geçmiş olsun Allah rahmet eylesin
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Katiliyorum yanimda biri varsa 80-90 gecmemeye calisirim forumdan bir arkadasimizin babasi iyi niyetle komsusunu arabaya almis kaza yapinca rapor alip tazminat acmislardi ölen kisinin ailesine yapsa haklidir. Ambulans videosu bilincsizlik olene Allah rahmet eglesin diger arkadaslara acil sifalar .
bursada yaşayanlar bilirler kazanın olduğu yer dümdüz bir yoldur. kaza olması için ancak böyle alkolle birlikte bilinçsiz hareketler yapılması sonucu hiç olmayacak yerde bile ne canlar yanıyor bunu defalarca gördük. lütfen biraz daha dikkat allah mekanını cennet eylesin yaralılara şifa versin..
videonun sonunda, ambulansla oynadıkları kısım da bu aracın videosuysa konuşmak istemiyorum doğrusu. Eğer aynı araçsa sadece üzülemediğimi söyleyebilirim.
öyle işte.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)