Peki basık araçlarımızla gelsek ( kar lastiği olmayan Zencir takılamayan) ) yıkarı çıkma şansımız olacakmı yoksa edepli uslu aracımızlamı gelinmeli )
yani tam olarak körfezi falan geçtikten sonra kartepeye geldik ordan sonraki yol nedir ?
Peki basık araçlarımızla gelsek ( kar lastiği olmayan Zencir takılamayan) ) yıkarı çıkma şansımız olacakmı yoksa edepli uslu aracımızlamı gelinmeli )
yani tam olarak körfezi falan geçtikten sonra kartepeye geldik ordan sonraki yol nedir ?
benim söylemek istediğim burdan sonraki kısımyani tepeye çıkarken ne durumda yol
aynı bu resimdeki gibimi yoksa karlı kaplı bir yolmu ? yoksa bu resim tepeye çıkan yolmu
![]()
Bu arada Mercoyla gitmezsem Kangoo ile giderim Avcılardan Melih vardı birde bizim Tuner Faruk var isterseniz beraber gidelim ben 3 kişi olurum yani 2 az daha zorlarsak 3 kişi alabilirim
Yetkili abiler tepede 5 tL verip sınırsız kayabiliyomuşuz aşşağa doğrumudur.![]()
enough ?
Her türlü hava koşulunda buluşma madem gerçekleşecek merkezde buluşma yeri neresi olacak onu da belirleyelim.
bizde köseköyden üç araba gelmeyi planlıyoruz. Ama siz izmitte buluşup geçiceksiniz sanırım bana izmitte buluşu kartepeye geçiceklerden biri numara verse sizkaptana gelince bizde köseköy ışıklardan yavaş yavaş cıksak yolda buluşsak olurmu ? öyle bi durum varsa iletişim numarası p.m alabilirmiyim
real yada ncity otoparkı olur herhalde izmitte? real pazar günü çok kalabalık oluyo ama.
L4404 | you are away
Buluşma Günü : 20 Ocak Pazar 2013
Buluşma Yeri : Real Otopark
Saat 11:00'de real'den hareket edilecek
Kişi başı 10 tl ( sucuk ekmek+içecek )
Yol durumunu dert etmeyin arkadaşlar yollar çok iyi hiç sıkıntı yok..
Eren 34
Burak Cengizhanoğlu
Tarık
Engin
Ahmet Yılmaz
Burak Kalyon
Skyhawk34
H.Savaş??
Yiğit??
BERKAY AYDIN
VE KUZENİ
Oğuz U.
Burak E.
C20let Kesin
srgn ( Kesin değil )
Alpygti
vlkn
E.bozoğlu
Ayrıca konuya geleceğim diyen arkadaşlar;
Samet_vti
özgür67
Hakan Burak
volume81
Fatih41
S.Saka
driftboy
srgn
zıpzıp
ÖFE
Frankfurtlu
bizde köseköyden gelcezz 3 araba 8 kişi falan bi iletişim numarası alsa çok iyi olurdu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)