benim pcde yeni format atılmış bir pc değil chorome zaten geçen gün bi güncelleme aldı en son
ama bende değişen hiçbirşey yok ciddi hızlı giriyorum biraz pc donanımlarım yüksek ama
diğer eski pcmede baktım şimdi ondada sıkıntı gozukmuyor
ozellikle chorome ile çakışan başka bir güncelleme vs olabilirmi yakın zamanda javayada güncelleme geldi mesela o olabilir
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
-Mozilla candır beyler. Mozilla'ya birde Memory Fox kuruyorum eklenti olarak (kendi uygulaması).
Ram kullanımı daha tutumlu oluyor
-Chrome daha net çalışabilir ama pc'de diğer uygulamalarınız sekteye uğruyor.
ağırlaştırması bundandır.
-Chrome, Ram'i çok cesurca harcıyor. Görev Yöneticisinden bakın görün Chrome açıkken belki 5-6 tane Chrome görevi liste halinde değişik ram harcamaları olarak karşımıza çıkıyor.
-Mozilla'dan bir sıkıntı yaşamadım. Chrome, iyi hoş ama Ram durumlarını aşması lazım.
shockwave flash has crashed....
bunu nası çözcez?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Baya bir sorun yaşayan varmis ama dediğimiz gibi son bir aydır bu şekilde böyle su senkronize ve gmail isleri olmasin 5 dk kalmam geçerim başka browser a
ne demek, bir ara internet tarayıcıları hakkında araştırma yaptıydım.
-benim pc'im o kadar güncel bir pc değil, veya iyi çalışması için her kullanıcının pc'sinin iyi olması beklenemez.
-araştırdığımda, öncelikli olarak Ram durumları göze çarpıyor.
-mozilla'nın bu uygulaması nefes aldırdı bana.
-ofisimdeki pc'yede kurdum, herkes sekme sekme beklerken ben daha rafine çalışıyorum
-çok tutumlu Ram harcıyorgayet iyi
sevgiler saygılar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)