Büyük geçmiş olsun. Araba problem değil. Mal gelir yerine.
Printable View
Büyük geçmiş olsun. Araba problem değil. Mal gelir yerine.
Cok gecmis olsun...
Alican geçmiş olsun kardeşim... Acil şifalar diliyorum.
AK en son kimdeydi ? Son sahibine de geçmiş olsun.
Yalnız AK'yı o halde görünce içim acıdı... Neyse siktiredin canınız sağolsun.
Küçük bi hatıra kalsın anılarda
http://d1301.hizliresim.com/15/g/hynz9.jpg
Hocam daha dün forumda gezerken, fotoğraflarına baktım. Çok güzel duruyordu. Sağ çıktığınız için çok sevindim inanın bana, yaşam ile ölüm arasında ince çizgi hayatta çok şey değiştiriyor. Bu nedenle hiç üzülmeyin ve iyileştiğinizde tam gaz devam edin.
Tekrar çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin.
Saygılar.
Kardesim gecmis olsun tekrardan verilmis sadakaniz varmis inan hala sokundayim gozumuzun onunde oldu olay mala gelsin sen iyisin onemli olan bu kardesim
çok büyük geçmiş olsun. ne desek boş ama sanki bi malı satılığa çıkarınca alamayanların daha da gözü kalıyor daha fazla nazara geliyor gibi geliyo bana
geçmiş olsun iki tarafa da acil şifalar..
Çok geçmiş olsun iki aracada yazık olmuş ama ciddi bi durum olmaması sevindirici allah acil şifa versin
Geçmiş olsun..
gecmiş olsun kardesım dunmu oldu bizi cagrdıgından sonra
kardeşim çok geçmiş olsun Allah seni gençliğine ailene bağışlamış
Allah korumus kardesim ikinizede geçmis olsun :(
Alican araba bu tekrar yapılır kardesim sağlık olduktan sonra gerisi bos sıkma canını sen aileni düsün
Kaza nasıl oldu bılen yokmu arkadaşlar tekrar geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun
Alican kardeşim ve diğer arkadaşa geçmiş olsun, acil şifalar olsun, maldır ne kadar sevsenizde üzülsenizde sağlığınızdan önemli değil yerine gelir, çok çok üzüldüm, 2 araçta çok güzel bilinen ve benimde sevdiğim araçlardı.
herkese katılarak bende kazanın nasıl olduğu hakkında değişik fikirlere sahiim ama fikrimden emin değilim il görünen fotoda bi viraj var acaba o virajdamı oldu dedim, siz düz yolda gibi dediniz. ??
Büyük geçmiş olsun Alicanım. Sen iyisin ya önemli olan bu. Ak vtecin sahibine de byük geçmiş olsun. Çok üzüldüm duyunca :(
Allah Korumuş Geçmiş Olsun...
Arkadaslar cok fazla soruldugu ıcın ben soylyım.
Olay dun oldu,forumdan arkdslarla beraberdık agırlık olarak 306 tayfasıyla.
B.paşa carrefoura gecıyoduk.1-2 km kalmıstı zaten.
Herkes normal sekılde gıdıyordu, fakat alıcan ve ak vtec öndeydıler bı ara ufak bı dıkkatsızlık sonucu ıkısı aynı şeritte kalınca bırbırlerıne surttukten sonra kontrol kaybedıp barıyerlere vurdular.
Resımde gozuken vırajın oraya savruldular.
Vırajla alakaları yoktu duz yolda oldu.otogar-hal yolunun orda.
Roll fılan yoktu, beraber cayımızı ıctık sohbetımızı ettık carrefoura gecrkende bu talıhsız olay basımıza geldı.
Tamamen şanssızlık.
kerem abi ak senin eski aracındı dimi ?