büyük ecmiş olsun alican
Printable View
büyük ecmiş olsun alican
alican büyük geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın.vtec sahibi arkadaşada çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun alican cana gelceğine mala gelsin tabikide ama malda canın yongası büyük geçmiş olsun
büyük gecmıs olsun yavvv : (
buyuk gecmıs olsun cana gelecegıne mala gelsın
Allah korumus Cana gelecegine mala gelsin gecmis olsun
geçmiş olsun kardeşim allah acil şifalar versin..
diğer vtecin sahibi arkadaşada geçmiş olsun.. allah acil şifalar versin..
geçmiş olsun allah korumuş
Buyuk gecmis olsun mal herzaman yerine gelir size bisey olmamış tekrardan gecmis olsun
gecmıs olsun sızlere bısey olmaması sewındırcı haber. allah daha beterlerınden korusun herkezi.
Büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
geçimiş olsun Allah şifa versin
büyük geçmiş olsun allah şifa versin en kısa zamanda toparlarsın inş.
Cok gecmiş olsun. Araçlar temas ediptemi birlikte çıktınız yoldan yoksa yolda bir problemmi oldu, bilen varmı?
büyük geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun
Büyük geçmiş olsun... Allah korumuş. Yalnız kazayı herkes gibi ben de anlayamadım :(
Çok geçmiş olsun..
iki tarafada geçmiş olsun Allah beterınden korusun can sağlıgı yerınde olsun yeterki
Gecmis olsun allah acil sifalar versin
Çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun.kötü olmuş kaza.
Büyük geçmiş olsun
geçmiş olsun
Buyuk gecmis olsun
Alican ve vtec sahibine çok geçmiş olsun...İki araçta çok gözde olan araçlardı nazara mı geldiler yoksa? :( ALLAH beterinden korusun...
Allah beterinden saklasın, büyük geçmiş olsun.
geçmiş olsun arkadaşlar.Bunla atlattınız..ama 10 sayfadır bir kimse cıkıp da niye söylemıyor kazanın nasıl oldugunu.2 araba ön yok bariyerin altına girmiş bi sebebi vardır heralde.
Alican gecmis olsun kardesim:( sadece mala geldigine sukretmek lazim sanirim..
Ak vti n sahibinede buyuk gecmis olsun..
Gelmiş geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Büyük geçmiş olsun. Araba problem değil. Mal gelir yerine.
Cok gecmis olsun...
Alican geçmiş olsun kardeşim... Acil şifalar diliyorum.
AK en son kimdeydi ? Son sahibine de geçmiş olsun.
Yalnız AK'yı o halde görünce içim acıdı... Neyse siktiredin canınız sağolsun.
Küçük bi hatıra kalsın anılarda
http://d1301.hizliresim.com/15/g/hynz9.jpg
Hocam daha dün forumda gezerken, fotoğraflarına baktım. Çok güzel duruyordu. Sağ çıktığınız için çok sevindim inanın bana, yaşam ile ölüm arasında ince çizgi hayatta çok şey değiştiriyor. Bu nedenle hiç üzülmeyin ve iyileştiğinizde tam gaz devam edin.
Tekrar çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin.
Saygılar.
Kardesim gecmis olsun tekrardan verilmis sadakaniz varmis inan hala sokundayim gozumuzun onunde oldu olay mala gelsin sen iyisin onemli olan bu kardesim
çok büyük geçmiş olsun. ne desek boş ama sanki bi malı satılığa çıkarınca alamayanların daha da gözü kalıyor daha fazla nazara geliyor gibi geliyo bana
geçmiş olsun iki tarafa da acil şifalar..
Çok geçmiş olsun iki aracada yazık olmuş ama ciddi bi durum olmaması sevindirici allah acil şifa versin
Geçmiş olsun..
gecmiş olsun kardesım dunmu oldu bizi cagrdıgından sonra