kardeşim çok geçmiş olsun Allah seni gençliğine ailene bağışlamış
Printable View
kardeşim çok geçmiş olsun Allah seni gençliğine ailene bağışlamış
Allah korumus kardesim ikinizede geçmis olsun :(
Alican araba bu tekrar yapılır kardesim sağlık olduktan sonra gerisi bos sıkma canını sen aileni düsün
Kaza nasıl oldu bılen yokmu arkadaşlar tekrar geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun
Alican kardeşim ve diğer arkadaşa geçmiş olsun, acil şifalar olsun, maldır ne kadar sevsenizde üzülsenizde sağlığınızdan önemli değil yerine gelir, çok çok üzüldüm, 2 araçta çok güzel bilinen ve benimde sevdiğim araçlardı.
herkese katılarak bende kazanın nasıl olduğu hakkında değişik fikirlere sahiim ama fikrimden emin değilim il görünen fotoda bi viraj var acaba o virajdamı oldu dedim, siz düz yolda gibi dediniz. ??
Büyük geçmiş olsun Alicanım. Sen iyisin ya önemli olan bu. Ak vtecin sahibine de byük geçmiş olsun. Çok üzüldüm duyunca :(
Allah Korumuş Geçmiş Olsun...
Arkadaslar cok fazla soruldugu ıcın ben soylyım.
Olay dun oldu,forumdan arkdslarla beraberdık agırlık olarak 306 tayfasıyla.
B.paşa carrefoura gecıyoduk.1-2 km kalmıstı zaten.
Herkes normal sekılde gıdıyordu, fakat alıcan ve ak vtec öndeydıler bı ara ufak bı dıkkatsızlık sonucu ıkısı aynı şeritte kalınca bırbırlerıne surttukten sonra kontrol kaybedıp barıyerlere vurdular.
Resımde gozuken vırajın oraya savruldular.
Vırajla alakaları yoktu duz yolda oldu.otogar-hal yolunun orda.
Roll fılan yoktu, beraber cayımızı ıctık sohbetımızı ettık carrefoura gecrkende bu talıhsız olay basımıza geldı.
Tamamen şanssızlık.
kerem abi ak senin eski aracındı dimi ?
geçmiş olsun Allah kormus resmen
2 tarafada geçmiş olsun tam yerinde kalmış bariyer biraz daha hızlı olsanız başka şeyler yazıyo olabilirmişiz allah korumuş....
kanka acil şifalar yinede ucuz atlatmışsın
Kardeşim ben şoktayımmmm ne oldu böle ya kaydınız mı..Büyük geçmiş olsun,sizde bişey yok yaa ... Allah acil şifalar versin .....
Buyuk gecmis olsun rabbim beterinden saklasin...
Geçmiş Olsun...
Geçmiş olsun.Allah şifa versin.
Büyük geçmiş olsun ilk başta sizlere sonrada araçlara çok üzüldüm Mal her nekadr canın yongası olsa da Sağ Salim çıkabilmek çok güzel allah beterinden korusun tüm herkesi
Durduk yere olmuş yani şanszlk :(
Gecmis olsun canınızdan kıymetli değil
İzmirden alıp geldiğim günü hatırlıyorum hala :(
http://f1301.hizliresim.com/15/g/hyq18.jpg
gecmis olsun iki arac sahibine de nazardan baska bisey degil, acil sifalar
kardeşim çok geçmiş olsun, allah beterinden saklasın
Cok gecmis olsun. Caniniza bi sey olmamasi sevindirici. Allah acil sifalar versin.
Büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Allah hepimizi saklasın...
cok büyük geçmiş olsun cana gelmemiş en önemlisi bu , acil şifalar gerçekten üzüldüm...
Allah korumuş gerçekten.
Çok üzücü bir durum geçmiş olsun.
her iki arac sahibine de gecmis olsun can kaybinin olmamasi ciddeb sevindirci
Durup durup fotoğraflara bakıyorum da;
Her iki araba da tam yerinde durmuş eğer biraz daha fazla
hız olsaydı çok daha fazla üzülüyorduk şimdi.
Her ikinizde bir kan akıtın sağlığınıza kavuşunca.
Buyuk gecmis olsun
Alican abi her ikinizede geçmiş olsun.
geçmiş olsun allah beterinden korumuş üzücü bi olay gerçekten
cok gecmis olsun...
çok geçmişler olsun
Alican sol seritten gidiyor vtec solseride girmeye calisiyor alicani gormeden alican fren yapiyor sola kiriyor vtec i kullanan arkadas son anda gorup saga kiriyor alicanda sol bariyere vurmamak icin sag yapiyor uzucu olay bu sekilde gerceklesti arkadaslar arabalar onemli degil araba diyenler var hala CANA gelmedi cok sukur !
Muhabbet sirasinda doush nickli arkadasim gosterdi. Dondum kaldim. Cok buyuk gecmis olsun 2 tarafada. Cana gelecegine mala gelsin. Acil sifalar :(
cok gecmis olsun her iki tarafa da allah acil sifalar versin
Çok büyük geçmiş olsun , verilmiş sadakanız varmış. Koyim arabasına
çok geçmiş olsun.
büyük geçmiş olsun rabbim can sağlığı versin...
herkese çok geçmiş olsun. verilmiş sadakalar varmış. allah beterinden korumuş.
Büyük geçmiş olsun.
Allah korumuş geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış bariyerin ucunun açılmaması büyük felaketi önlemiş yoksa üzücü yaralanmalar olabilirmiş....