Gecmis olsun kardesim.Cok şükür sag salim cikmissin araçtan.
Allah acil şifalar versin.
of of of daha yeni cilalanmıştı pırıl pırıl araçtı satışa hazır :/ hayırlısı olsun büyük geçmiş olsun çok çok üzüldüm ya
Kardesim tekrr cok gecmis olsun.
Alicanin 3 4 araba arkasindaydim.inanin o ilk an hala gozumun onunde ve moralim cok bozuk.
Seni arabadan cikartirken hatim indirdim lan.ama Allah a sukur iyisin.
Arkdslar kaza normal seyir halindeyken oldu suratlar brz yuksek gibiydi ama tamamen sanssizlik
Zaten hep beraber foto cekimine gidiyorduk.siteden baska arkdslarda vardi.
Allah kimseye yasatmasin.
Alican gecmis olsun.koy dotune arabanin canindan ote degil.
Verilmis sadakaniz varmis.umarim dier arkadastada birsey yoktur.
Dr.Ecu
Allah beterinden korusun gecmis olsun kardeşim yapabileceğimiz bi şey varsa söylemen yeter cana gelmesin çalışır yine yaparsın ak vtecin sahibi arakadasada gecmis olsun
C R M performance
Alican geçmiş olsun kardeşim allah korumuş. Araba nasılsa gelir yerine sıkma canını.
1.6tdi.
Ecutech.
Araç sahiplerine çok geçmiş olsun. Hepimizede ibret olsun arkadaşlar. Araçlarımız hızlandıkları kadar durmuyor malesef. Çok dikkatli olmamız lazım.
Her iki tarafa da çok geçmiş olsun. Araba yine yapılır, sağlık yerinde olsun yeter.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
allah beterinden saklasın çok geçmiş olsun mal gelip geçici allah ailenize sevenlerinize bağışlamış hiç birimize kaza yüzü gösterme yağrabbim
Gelmiş gecmis olsun, Allah beterinden saklasın...
BİSMİLLÂHİRRAHMANIRRAHİM 106...!!!!!!
Ve hepsinden önemli hızlı arabalar için şükürler olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)