ALLAH yardımcınız olmuş.Beterinden saklasın geçmiş olsun.
Kardeşim büyük geçmiş olsun şok oldum resmen..
Cana geleceğine mala gelsin boşver..
Mesajdada yazdığım gibi yapılcak birşey varsa telefon etmen yeterli
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
abim benim çok geçmiş olsun vallahi gördüm çok üzüldüm büyük geçmiş olsun sana bişey olmaması sevindirici bişey cana geleceğine mala gelsin bize sen lazımsın araba gelip geçici tekrar geçmiş olsun bişey lazım olursa bir telefonun yeter biliyorsun
ALLAH acil sifalar versiin, Cana geliceğine mala gelsin. araba yine olur hatta daha iyisi olur.
ALLAH korumus.
#KGdetanirlar
bazen insan zamanı geri alıp bir gün geriye gitmeyi okadar isterki bende 10 yıl önce yaptığım kazada manevi olarak çok etkilenmiştim inşallah bu günleri çabuk atlatırsınız ALLAH beterinden saklasın çok geçmiş olsun iki arkadaşada .
Alican uyuyosun heralde tele bakamadın büyük geçmiş olsun kardeşim hayatta olmanız sevindirici allah daha beterinden korusun 306 kazalı gördüm mü bunalıyorm cidden canlar sağolsun ..
Peugeot Sport
ömer aradı söyledi resmen şoka girdim allahtan alide bişey yok. kardeşim üzme kendini sakın. bi SS gider bi SS gelir allahın izniyle. cok büyük gecmiş olsun inanılmaz canım sıkıldı , allahım yarabbim yarım metre daha içeri girseydin o bariyerden cok kotu şeyler olurdu. duyar duymaz fırladım oturdugum yerden. dedim ben gidiyorum sonra cemi aradım iyi oldugunu ögrendim kendime geldim aq.(
![]()
![]()
alican birşeye ihtiyacın olursa ara kardeşim hiç çekinmeden. allah beterinden korusun kardeşim sakın uzme kendini..
![]()
Alcatraz GTI-6
geçmiş olsun öncelikle, cana geliceğine mala gelsin lakin, umarım bu dönemi kolay atlatırsınız, manevi olarak kasdediyorum, maddiyat dünya işi fakat kaza psikolojisi, o anı yaşayan insanın ruh hali, umarım en yakın zamanda bu durumları atlatırsınız,
her 2 araçta bulunan herkese Rabbim acil şifalar ihsan eylesin.
TR - B13
Beyler çok geçmiş olsun size birşey olmamış allahtan araçlar pert tamam üzücü ancak canınızdan önemli değil. Allah sağlık sıhhat versin
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Kardeşim geçmiş olsun yaa, ne oldu öyleNazar değmiş, Allaha şükür sana birşey olmamış ya
İnşallah işlerin yoluna girer kısa zamanda..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)