Büyük geçmiş olsun. Ak vtec de hep takip ettiğim bir araçtı, onu da bu halde görünce üzüldüm doğrusu. Cana gelmemiş gerisi mühim değil.
Büyük geçmiş olsun. Ak vtec de hep takip ettiğim bir araçtı, onu da bu halde görünce üzüldüm doğrusu. Cana gelmemiş gerisi mühim değil.
.
Her iki arkadaşa da büyük geçmiş olsun, araba her zaman alınır ama bir parmağınıza bişey olsa geriye koymak çok zor. Allah yüzünüze bakmış tam sınırda durmuş arabalar. Sağlığınıza kavuşunca bir yetim sevindirin ya da bir kan akıtın bişey yapın.
Allah acil şifalar versin.
daha yeni facebook ta denk geldim gerçekten cok üzüldüm geçmiş olsun can kaybının olmamaısı sevindirici araç her zaman bulunur tekrar geçmiş olsun.
AP Type-R
Allah beterinden korusun sizde bişey olmaması sevindirici. Çok büyük geçmiş olsun. Kaza yerindeki arkadaşlarada psikolojik olarak onlarda çok etkilenmişlerdir..![]()
büyük geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın çok üzüldüm bi anda konuyu açıp fotoğrafları görünce şok oldumsize bişey olmaması sevindirici
Cok cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis. Umarim en kisa surede sagliginiz da yerine gelir. Her hayirda bir ser her serde de bi hayir vardir. Bu kaza olmasaydi belki cok daha kotuleri basiniza gelecekti. Veren de alan da Allah. Yerine daha iyileri gelir ins. Herseyden once en kisa surede moraliniz duzelmesini temenni ediyorum.
çok geçmiş olsun, mevlam acil şifalar versin inş.
az önce facebook da bi grup paylaşmış inanamadım girip bakayım tam eski fotodur diyordum konuya denk geldim. can'a geleceğine mal'a gelsin, mal olurda can'ın telafisi yok ..
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
Çok büyük geçmiş olsun her iki tarafada allah acil şifalar versin3 Yıl önce babamın araba ile bende kaza yapmıştım viraja sert girince pert olmuştu araba inanın yapanlar bilir baya bir etkisinden kurtulamıyorsunuz inş. çabuk atlatırsınız size bir şey olmamış ya araba yine alınır
![]()
Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)