FATİH Nickli Üyeden Alıntı
@Parsia; ben "audi kaliteden taviz vermiyor" dedim. mercedes'in sınıfında ya da değil, bundan bahsetmedim. kaldı ki audi de premium bi markadır. karışılatırmalı testlerde bmw ve mercedes'in yanında mutlaka aynı sınıf ve emsal bi audi görüyosunuzdur. ayrıca audi'nin 80'leri, 100'lerini de biliriz. elbette günümüz kalite standardından çok uzak fakat o, o zamanlarda kaldı. şu an audi, en ufak vidasına kadar piyasanın en sağlam ve en kaliteli materyallerini kullanmakta. son olarak bmw'nin de kalite babında aslında 90'lara kadar pek ahım şahım bi marka olmadığını biliyoruz. bmw'nin mercedes'le yarışır hale gelmesi de çok çok uzun bi zaman önce değildir hani. 95'lere kadar mercedes tartışmasız dünya lideriydi premium klasmanda. her neyse...
@turci; alıntı yaptığın mesajımı anlamamışsın. önceki mesajlara bakarsan, aslında alıntı yaptığın mesajdakilerin benim değil, diğer arkadaşların anlatmaya çalıştıkları olduklarını görürsün. o yüzden tartışmaya girmeyelim o konuda. ;)
pazarda ilerleme ve ayakta kalma stratejisidir, bundan bahsetmiyorum. sadece mercedes'in taviz vermeyeceği beş ana konudan birisinin kalite olduğunu belirtmek istedim konu boyunca.