User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
107 sonuçtan 96 ile 107 arası

Konu: Mercedes den yeni "ONDEN" çeker araç !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a ve b serisinde ekranın tipinden daha önemlisi kullanılan sistem nedeniyle navigasyonun berbat olması müzik sisteminin çok yavaş olması ekranda sürekli bitte warten .....

unutulmaması gereken ne kadar ekmek o kadar köfte markaların bi önemi kalmadı.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kaliteli araba almak isteyen zaten eski araç almalı.. mercedesin ceo su bile zamanında eski mercedes sağlamlığında (bana göre kalitesinde demekdir bu) araçlar üretmeye gayret göstericez falan demişdi 2000 lilerdeki bir söyleşisinde.. şu anki yeni nesil araçların iç kaplamalarıda ne gerçek ahşap ne gerçek deri hep katkı maddeleri kırma malzemeler kullanılıyor artık eskisi gibi metaryelde zenginlik söz konusu değil.o 80 lilerde 90 lılardaymış..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

yasin_oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dışı kadar içide kaliteli duruyor

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mercedes çizgisini bozmasın bmw çizgisini bozmasın düşünceleri artık bu devirde hayaldir.. Dünyada ağır bir ekonomik kriz ve rekabet var opel fabrika kapatıyor pegeout fabrika kapatıyor halk tipi üretim yapan firmalar artık satışdaki rekabetten kalite çıtasını çok yükseltti bazı premium markalarda çok pahalı araçlar sattıkları için halk sınıfı araçlar satabilmek için kaliteden ödün vermek zorunda..

mercedes kalitesini bozmasın eskisi gibi yılda 100 bin tane e serisi satsın bin tane s serisi satsın mantığıyla düşünmek mercedesinde ufalmaya gitmesine sebeb olur adamlar büyümek mevcut piyasaları ellerinde korumak için illaki kalite çıtasını düşürmek zorunda motoru renault dan alır aracı önden çeker yapar iç trimlerdeki plastiği ikinci kalite kullanır ama satar satmak ve ayakda durmak zorunda..Hiç bir firma Duygusal davranamaz..

Dünya ekonomilerinde bir daralma var alım gücü dünya genelinde eskisi gibi değil firmalar bunu görüyor insanların araba algılamasıda çok değişdi eskisi gibi mercedes olsun bmw olsun alman olsun japon olsun mantığı yok insanlar artık ucuz ve belli bir kalite standartı olan az yakan parçası genel giderleri ucuz olan araçları tercih ediyor bu türkiyede fiat renault olur avrupa amerikada hyundai honda toyota olur..
    Bu yoruma katılıyorum, Peugeot-Opel-VW-Nissan v.s yani daha orta ve orta üst kesime hitab eden markalar artık resmen BMW-MB-Audi-Lexus v.s gibi daha pahalı ve üst sınıf markalarla baş etmeye çalışıyorlar. Bu orta sınıflar modellerinde kaliteyi arttırmaya çalışırken ve haliyle fiyatları yükselirken(Golf 7 69.000tl-116 72.000tl) MB-Bmw v.b biraz daha kalite düşürerek daha basit ama sonuç olarak kendi logoları olan arabaları diğerlerinden çokta yüksek olmayan rakamlara satarak ciddi bir rekabet yarattılar. Bakalım neler olacak piyasada
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kate Upton Washes the All-New Mercedes-Benz CLA in Slow Motion

BORKED
    https://www.youtube.com/watch?featur...&v=uPq7jVGPs3g

https://www.facebook.com/mercedesben...57670514281673
    Alıntı Berent.t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birileri gerçekten çok farklı birşeylerin kafasını yaşıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu A serisi Haldex sistemine benzer bir sistem kullanmıyor mu?

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Parsia; ben "audi kaliteden taviz vermiyor" dedim. mercedes'in sınıfında ya da değil, bundan bahsetmedim. kaldı ki audi de premium bi markadır. karışılatırmalı testlerde bmw ve mercedes'in yanında mutlaka aynı sınıf ve emsal bi audi görüyosunuzdur. ayrıca audi'nin 80'leri, 100'lerini de biliriz. elbette günümüz kalite standardından çok uzak fakat o, o zamanlarda kaldı. şu an audi, en ufak vidasına kadar piyasanın en sağlam ve en kaliteli materyallerini kullanmakta. son olarak bmw'nin de kalite babında aslında 90'lara kadar pek ahım şahım bi marka olmadığını biliyoruz. bmw'nin mercedes'le yarışır hale gelmesi de çok çok uzun bi zaman önce değildir hani. 95'lere kadar mercedes tartışmasız dünya lideriydi premium klasmanda. her neyse...

@turci; alıntı yaptığın mesajımı anlamamışsın. önceki mesajlara bakarsan, aslında alıntı yaptığın mesajdakilerin benim değil, diğer arkadaşların anlatmaya çalıştıkları olduklarını görürsün. o yüzden tartışmaya girmeyelim o konuda.

pazarda ilerleme ve ayakta kalma stratejisidir, bundan bahsetmiyorum. sadece mercedes'in taviz vermeyeceği beş ana konudan birisinin kalite olduğunu belirtmek istedim konu boyunca.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fatih bey bence sizinki biraz marka fanatiklğine giriyor bende mercedesçiyim hepsinin + sı varsa - side var objektif bakabilmek önemli bana göre

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Parsia; ben "audi kaliteden taviz vermiyor" dedim. mercedes'in sınıfında ya da değil, bundan bahsetmedim. kaldı ki audi de premium bi markadır. karışılatırmalı testlerde bmw ve mercedes'in yanında mutlaka aynı sınıf ve emsal bi audi görüyosunuzdur. ayrıca audi'nin 80'leri, 100'lerini de biliriz. elbette günümüz kalite standardından çok uzak fakat o, o zamanlarda kaldı. şu an audi, en ufak vidasına kadar piyasanın en sağlam ve en kaliteli materyallerini kullanmakta. son olarak bmw'nin de kalite babında aslında 90'lara kadar pek ahım şahım bi marka olmadığını biliyoruz. bmw'nin mercedes'le yarışır hale gelmesi de çok çok uzun bi zaman önce değildir hani. 95'lere kadar mercedes tartışmasız dünya lideriydi premium klasmanda. her neyse...

@turci; alıntı yaptığın mesajımı anlamamışsın. önceki mesajlara bakarsan, aslında alıntı yaptığın mesajdakilerin benim değil, diğer arkadaşların anlatmaya çalıştıkları olduklarını görürsün. o yüzden tartışmaya girmeyelim o konuda.

pazarda ilerleme ve ayakta kalma stratejisidir, bundan bahsetmiyorum. sadece mercedes'in taviz vermeyeceği beş ana konudan birisinin kalite olduğunu belirtmek istedim konu boyunca.

abi bwm yi fazla gömmedin mi?
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @twin ve cabrioleter kardeşim; aşırı detaycı olduğum gibi aşırı objektifim. sonuçta hiçbir firmadan para almıyorum ya da hiçbiri benim bankadaki kredi borçlarımı ödemiyo..

benim için otomobil önce üç markadan başlar: mercedes, bmw ve audi. şimdi bu üçü arasında hiçbiri mercedes kadar prestijli ve konforlu olamaz. hiçbiri bmw kadar performanslı ve sportif olamaz. hiçbiri de audi kadar detay noktasında kaliteci olamaz. mercedes ve bmw kesinlikle çok kaliteli ama eskisi kadar değiller. gerçekten son zamanlarda birçok konuda maliyetten kaçındıklarını görüyoruz. şimdi saymaya başlasam uzun sürer mercedes'in ve bmw'nin hangi modellerde hangi kalite açıkları olduğunu. sadece ve sadece kalite konusunda audi'yi diğer iki markadan üstün görüyorum, bakın sadece malzeme ve işçilik kalitesi. sürüş, performans ya da konfor demiyorum.

öyle aşırı audi bağnazlığım yok hep audi yazdığım gibi. simetri ve düzen hastalığım olmasındandır belki audi'nin düzenli kokpitlerini falan çok beğeniyorum o ayrı.

son olarak belki şaşıracaksınız ama deseler ki hayatta tek bi araca sahip olacaksın, 20 yıl başka araç yasak sana: bmw 5.40d gran turismo derim.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

CLA Shooting Brake ...
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel duruyor almanlar bu işi biliyor ya
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)