User Tag List

Sayfa 5/28 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
523 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Gran Turismo 5 sonunda cikiyor 24 kasim 2010

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ZSProject-Yağız ; bu listenin gerçek olmadığını mı iddia ediyorsun ?
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

yagizs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGTY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ZSProject-Yağız ; bu listenin gerçek olmadığını mı iddia ediyorsun ?
    bana fake gibi geldi, GTP 'de istek listesiymiş bu sanırım. inşallah gerçek listedir

Edit: Trailer'dan anladığım kadarıyla hasar sistemi de geliyor

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    off ps3 lazım e onu alınca g25 de lazım e bide LCD lazım çok para çook

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baba koy onu da koy baba koy
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hasar modellemesi gelir insallah, cok 'dan dun' oluyor boyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı ZSProject Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Edit: Trailer'dan anladığım kadarıyla hasar sistemi de geliyor
    Gelecek sanırım

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Smile

Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı ZSProject Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gelecek sanırım

inside line, 10 yıllık gran turismo’nun babası kazunori yamauchi ile, los angeles’ta gran turismo 5 fragmanı, psp go ve gran turismo mobile’ın tanıtımından sonra bir röportaj yaptı. polyphony digital’in ve kendi tercümanı takayuki nushida ile bizlerle söyleşi yaptı.
    yamauchi, gran turismo 5’in detayları hakkında sessizdi, ama 1 ekimde piyasada olacak olan gran turismo mobile detayları hakkında konustu. biz japonca versiyonunu oynadık, 35 pist (65 varyasyonlu) içinde nurburgring nordschleife ve laguna seca’yı bulabilirsiniz, ve bütün pistlerin gran turismo 4’ten geldigi söylendi.

il: gran turismo 5’in amerika’da ne zaman cıkacagı konusunda bilgi varmı?

yamauchi: henüz karar verilmedi.

il: kendimi bugün e3’te yayınladıgınız fragmandaki wrc ve nascar lisansları farketmekten alıkoyamıyorum. özellikle neden nascar’ı eklemeye karar verdiniz ?

yamauchi : nascar, kuzey amerika motorsporudur aslında. bizler japonya’da avrupa merkezli yarışlara ilgiliyiz ve nascar bize her zaman uzak bir spordu ve hakkında cok bilgimiz yok. kısa bir sure once nascar yarışı izleme fırsatı buldum, ve bu deneyim göz kamaştırıcıydı. bu harika seriye gran turismo dünyasında sahip olmanın, wrc’yi avrupa açısı için, nascar’ıda kuzey amerika bakış acısı olması için uygun olacagını düşündük. ve buda oyunun kapsamını genişletecektir.

il: ayrıca fragmandaki hasarı olayınıda farkettim, o zaman gran turismo oyununda ilk defa oyuncular duvara yada bir yerlere carptıgında görülebilir hasar olacak diyebilirmiyiz?

yamauchi: evet

il: bunu yarış simülayonu ile birleştirmek ne kadar zordur?
    yamauchi: bu sadece öncelik sırasıdır. arabanın sekline ve fizik olayına simulatör diyebilmek için tamamen sahip olmak gerekiyor. hasarlanma sadece öncelik listesinde aşağı sıralardadır.

il: forza 3’ün gt5’i oyun pazarında yenmesi konusunda tedirginmisiniz?

yamauchi: çıkan oyunlar hakkında cok fazla bilgim yok

il: gran turismo’nun portable versiyonunu yaparken, tasınabilir oyun konsollarının sınırları yüzünden ikilemde kaldınızmı, özellikle yarıs oyunlarında.

yamauchi: tasınabilir versiyon oyun yaparken bir cok kısıtlamalar vardı. gran turismo gibi büyük oyunlar için özellikle. gran turismo’nun 10 yıllık gecmişi var su anda, ve elbette yıllardır oyunun ilk versiyonundan son sürümüne kadar oynayan insanlar var, ama seriye yeni başlayanlar için bir baslangıc noktası olmasının iyi olacagını düşündüm. işte burda psp versiyonu yerini aldı.

il: taşınabilir versiyonu yaparken karsılastıgınız en büyük sorun neydi?

yamauchi: en basitinden, psp’deki hafıza miktarı oldukca küçük. nurburgring pistini bu kücük alette calıstırmak cok zor bir işti.

il: psp go’ya gran turismo mobile oyununu indirecek olan oyuncular, (umd olmadıgı için) 16gb hafızanın ne kadarını kaplayacak ?

yamauchi: 1 gb’yi aşmaması için cabalıyoruz. aksi takdirde oyuncular oyunu indirirken uyuyakalabilir.

scott goryl (sony computer entertainment america): gt mobile eski psp kullanıcıları için umd halinde de satıs sunulacak.

il: bu oyunu yapmadan once portable oyun oynadınızmı? psp’niz varmı?

yamauchi: bir kac tane oyunu, baslamadan once denedim. izlenimlerime gore almaya değer bir yarıs oyunu yoktu.

il: nintendo ds’deki mario kart’ı oynadınızmı?

yamauchi: (güler) aslında mario kart’ı begendim.

il: ds’de yakınlarınızdaki arkadaslarınız ile kablosuz olarak oyun oynayabiliyorsunuz, gt mobile’de bu olay nasıl calısacak?

yamauchi: evet, 4 kişiye kadar kendi aralarında oynayabilecekler.

il: 60 fps baya iyi. tasınabilir sistemde bu tarz bişey nasıl mümkün oldu.

yamauchi: (güler) büyük bir cabayla. 60 fps sabitlemeyi istedigimiz birşey, cünkü aksi takdirde, ona oyun diyemeyiz yada en azından video oyun
    demezdim.

il: favori pistiniz olan nurburgring nordschleife oyunda var. kendiniz arac kullandınızmı orda ?

yamauchi: sanırım, asagı yukarı 10 defa

il: ford gt’lerinizden biri ilemi?

yamauchi: nissan gt- r, audi tt, mercedes c-class ve mercedes sl kullandım.

il: nissan gt-r hakkında ne düşünüyorsunuz? kendinize bir tane alırmıydınız?

yamauchi: aslında bir tane var. bircok sartta kullandım, pistte ve virajlı yollarda. farkedeceginiz birşey var ki oda, bu arac anormal hızlı değil, cok güvenli ve cok hızlı olusudur.

il : ne renk peki ?

yamauchi: kırmızı. gt mobile’de oynadıgınız gt-r’ın standart rengi.

il: otomatikleştirilmiş manuel transmisyon hakkında bir soru sormak istiyorum. gt-r’da var. mitsubishi evo’da da benzer bir transmisyon var.audi r8’de r-tronik var, tek debriyaj, ama piyasada bu transmisyonların sayısı artmakta. teknik olarak manuel olsada otomatik gibi işlev gösteren bu transmisyonların, yarıs oyunları tasarlarken herhangi bir etkisi oldumu? oyunlarda, birini yada digerini secme hakkınız var. bu size oyunu tasarlarken yeniden düşünmeye zorluyormu ve söförün pedallar arasında gecis animasyonu yapmanıza zorluyormu.

yamauchi: bütün transmisyon türlerinin aynısını oyunlarımızda kullanıyoruz. elbette, tek ve çift debriyajlı versiyonlar var, ama geciş zamanlaması, tork uygulaması ve geciş arasındaki zaman boslugu ve bütün vites kutusu karakteristikleri oyunlarımızda birebir var. mesela, gt 5 prologue versiyonunda 2007 ferrari f1 aracı kesintisiz vites degiştirici kullanıyor ve bunu en iyi bicimde simüle ettik.

il: yarış pistinde, gercek manuel transmisyonumu yoksa otomatikleştirilmiş manuel transmisyonumu tercih edersiniz?

yamauchi: gercek manuel vites değişimini daha cok seviyorum. kendi gecisinizi kendiniz yaparkenki ritmi seviyorum.

il: avrupa’da gt 5 prologue ile kesişen gt sürüş akademisi düzenleniyordu ve artık microsoft ve audi forza 3’ü terfi ettirmek için bu tarz birşey yapacaklar – yarıs dayanıklılıgı turnuvası. bu amerika’da ve japonya’da fazlasını planladıgınız bir şeymi – en iyi online oyuncuları alıp bir cesit yarısmaya sokmak ve belkide pistte yarısmalarına izin vermek?

yamauchi: evet, amerika ve japonya’da bu tür planlarımız var.

il: gran turismo 5’in cıkısının hemen arkasındanmı?

yamauchi: 10 yıllık gran turismo tarihi, bu basarılı genc yarıscıyı yaratmaya yol actı. bu devam etmek istedigimiz birşey.

il: gt 5 prologue cıktıgında 20 dakikalık bir belgesel yayınlanmıstı. yarıs oyunlarının olması gerektiginin sadece %10-15’inin tamamlandıgın söylediniz. gt5’in tam sürümü cıktıgında %50’lik bir kısımdamı olacaksınız?

yamauchi: bu iyi bir fikir olabilir

il: gt5’in tam sürümünde, u.s özellikleri ve jdm özellikleri ( japon marka arac) arasında ayrım olacakmı? cünkü mesela, yarısmak için wrx sti secerseniz, 2,0 litre motorlu sagdan direksiyonlu japonya’da sunulan araba oluyor ( daha iyi performans gösteriyor), fakat burda kullanılan soldan direksiyonlu 2.5 litre motorlu modeli secme imkanımızda olacakmı?

yamauchi: bu tarz birşey yapmak için her zaman imkan vardır, ps3’e geciş yaptıgımızdan beri, gran turismo 5 prologue ve ötesi, bir aracın yapımı cok uzun zaman alıyor. sag’dan direksiyonlu modeli ve sol’dan direksiyonlu modeli yapmak istesek, 3-4 ayımızı alır her birini yapmak. sadece yapabilecegimiz ve yapamayacaklarımıza gore önceliklerimizi hesaplıyoruz.

il: gt mobile için ne gibi satış sonrası lisanslarınız olacak? tekerlek, süspansiyon ve frenleme gibi?

yamauchi: psp versiyonunda, aracların parcalarını değiştiremeyeceksiniz ve aracınıza bu sekilde ince ayar yapamayacaksınız. belirli tekerlek ve tampon yapımcıları olmayacak.

il: gt5’in tam sürümünde, oyuncuların araclarının karakteristigini değiştirmek ve gercekciligini arttırmaları için farklı model ve marka lastik secmelerine izin verecekmisiniz?

yamauchi: bunu yapmak cok önemli
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

emr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar cok arac seceneği adamın kafasını karıştırır
    "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"

emr: chip atarız
    f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
    emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çıksın artık walla satacam yoksa...
    KA Style

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

inside line, 10 yıllık gran turismo’nun babası kazunori yamauchi ile, los angeles’ta gran turismo 5 fragmanı, psp go ve gran turismo mobile’ın tanıtımından sonra bir röportaj yaptı. polyphony digital’in ve kendi tercümanı takayuki nushida ile bizlerle söyleşi yaptı.
    yamauchi, gran turismo 5’in detayları hakkında sessizdi, ama 1 ekimde piyasada olacak olan gran turismo mobile detayları hakkında konustu. biz japonca versiyonunu oynadık, 35 pist (65 varyasyonlu) içinde nurburgring nordschleife ve laguna seca’yı bulabilirsiniz, ve bütün pistlerin gran turismo 4’ten geldigi söylendi.

il: gran turismo 5’in amerika’da ne zaman cıkacagı konusunda bilgi varmı?

yamauchi: henüz karar verilmedi.

il: kendimi bugün e3’te yayınladıgınız fragmandaki wrc ve nascar lisansları farketmekten alıkoyamıyorum. özellikle neden nascar’ı eklemeye karar verdiniz ?

yamauchi : nascar, kuzey amerika motorsporudur aslında. bizler japonya’da avrupa merkezli yarışlara ilgiliyiz ve nascar bize her zaman uzak bir spordu ve hakkında cok bilgimiz yok. kısa bir sure once nascar yarışı izleme fırsatı buldum, ve bu deneyim göz kamaştırıcıydı. bu harika seriye gran turismo dünyasında sahip olmanın, wrc’yi avrupa açısı için, nascar’ıda kuzey amerika bakış acısı olması için uygun olacagını düşündük. ve buda oyunun kapsamını genişletecektir.

il: ayrıca fragmandaki hasarı olayınıda farkettim, o zaman gran turismo oyununda ilk defa oyuncular duvara yada bir yerlere carptıgında görülebilir hasar olacak diyebilirmiyiz?

yamauchi: evet

il: bunu yarış simülayonu ile birleştirmek ne kadar zordur?
    yamauchi: bu sadece öncelik sırasıdır. arabanın sekline ve fizik olayına simulatör diyebilmek için tamamen sahip olmak gerekiyor. hasarlanma sadece öncelik listesinde aşağı sıralardadır.

il: forza 3’ün gt5’i oyun pazarında yenmesi konusunda tedirginmisiniz?

yamauchi: çıkan oyunlar hakkında cok fazla bilgim yok

il: gran turismo’nun portable versiyonunu yaparken, tasınabilir oyun konsollarının sınırları yüzünden ikilemde kaldınızmı, özellikle yarıs oyunlarında.

yamauchi: tasınabilir versiyon oyun yaparken bir cok kısıtlamalar vardı. gran turismo gibi büyük oyunlar için özellikle. gran turismo’nun 10 yıllık gecmişi var su anda, ve elbette yıllardır oyunun ilk versiyonundan son sürümüne kadar oynayan insanlar var, ama seriye yeni başlayanlar için bir baslangıc noktası olmasının iyi olacagını düşündüm. işte burda psp versiyonu yerini aldı.

il: taşınabilir versiyonu yaparken karsılastıgınız en büyük sorun neydi?

yamauchi: en basitinden, psp’deki hafıza miktarı oldukca küçük. nurburgring pistini bu kücük alette calıstırmak cok zor bir işti.

il: psp go’ya gran turismo mobile oyununu indirecek olan oyuncular, (umd olmadıgı için) 16gb hafızanın ne kadarını kaplayacak ?

yamauchi: 1 gb’yi aşmaması için cabalıyoruz. aksi takdirde oyuncular oyunu indirirken uyuyakalabilir.

scott goryl (sony computer entertainment america): gt mobile eski psp kullanıcıları için umd halinde de satıs sunulacak.

il: bu oyunu yapmadan once portable oyun oynadınızmı? psp’niz varmı?

yamauchi: bir kac tane oyunu, baslamadan once denedim. izlenimlerime gore almaya değer bir yarıs oyunu yoktu.

il: nintendo ds’deki mario kart’ı oynadınızmı?

yamauchi: (güler) aslında mario kart’ı begendim.

il: ds’de yakınlarınızdaki arkadaslarınız ile kablosuz olarak oyun oynayabiliyorsunuz, gt mobile’de bu olay nasıl calısacak?

yamauchi: evet, 4 kişiye kadar kendi aralarında oynayabilecekler.

il: 60 fps baya iyi. tasınabilir sistemde bu tarz bişey nasıl mümkün oldu.

yamauchi: (güler) büyük bir cabayla. 60 fps sabitlemeyi istedigimiz birşey, cünkü aksi takdirde, ona oyun diyemeyiz yada en azından video oyun
    demezdim.

il: favori pistiniz olan nurburgring nordschleife oyunda var. kendiniz arac kullandınızmı orda ?

yamauchi: sanırım, asagı yukarı 10 defa

il: ford gt’lerinizden biri ilemi?

yamauchi: nissan gt- r, audi tt, mercedes c-class ve mercedes sl kullandım.

il: nissan gt-r hakkında ne düşünüyorsunuz? kendinize bir tane alırmıydınız?

yamauchi: aslında bir tane var. bircok sartta kullandım, pistte ve virajlı yollarda. farkedeceginiz birşey var ki oda, bu arac anormal hızlı değil, cok güvenli ve cok hızlı olusudur.

il : ne renk peki ?

yamauchi: kırmızı. gt mobile’de oynadıgınız gt-r’ın standart rengi.

il: otomatikleştirilmiş manuel transmisyon hakkında bir soru sormak istiyorum. gt-r’da var. mitsubishi evo’da da benzer bir transmisyon var.audi r8’de r-tronik var, tek debriyaj, ama piyasada bu transmisyonların sayısı artmakta. teknik olarak manuel olsada otomatik gibi işlev gösteren bu transmisyonların, yarıs oyunları tasarlarken herhangi bir etkisi oldumu? oyunlarda, birini yada digerini secme hakkınız var. bu size oyunu tasarlarken yeniden düşünmeye zorluyormu ve söförün pedallar arasında gecis animasyonu yapmanıza zorluyormu.

yamauchi: bütün transmisyon türlerinin aynısını oyunlarımızda kullanıyoruz. elbette, tek ve çift debriyajlı versiyonlar var, ama geciş zamanlaması, tork uygulaması ve geciş arasındaki zaman boslugu ve bütün vites kutusu karakteristikleri oyunlarımızda birebir var. mesela, gt 5 prologue versiyonunda 2007 ferrari f1 aracı kesintisiz vites degiştirici kullanıyor ve bunu en iyi bicimde simüle ettik.

il: yarış pistinde, gercek manuel transmisyonumu yoksa otomatikleştirilmiş manuel transmisyonumu tercih edersiniz?

yamauchi: gercek manuel vites değişimini daha cok seviyorum. kendi gecisinizi kendiniz yaparkenki ritmi seviyorum.

il: avrupa’da gt 5 prologue ile kesişen gt sürüş akademisi düzenleniyordu ve artık microsoft ve audi forza 3’ü terfi ettirmek için bu tarz birşey yapacaklar – yarıs dayanıklılıgı turnuvası. bu amerika’da ve japonya’da fazlasını planladıgınız bir şeymi – en iyi online oyuncuları alıp bir cesit yarısmaya sokmak ve belkide pistte yarısmalarına izin vermek?

yamauchi: evet, amerika ve japonya’da bu tür planlarımız var.

il: gran turismo 5’in cıkısının hemen arkasındanmı?

yamauchi: 10 yıllık gran turismo tarihi, bu basarılı genc yarıscıyı yaratmaya yol actı. bu devam etmek istedigimiz birşey.

il: gt 5 prologue cıktıgında 20 dakikalık bir belgesel yayınlanmıstı. yarıs oyunlarının olması gerektiginin sadece %10-15’inin tamamlandıgın söylediniz. gt5’in tam sürümü cıktıgında %50’lik bir kısımdamı olacaksınız?

yamauchi: bu iyi bir fikir olabilir

il: gt5’in tam sürümünde, u.s özellikleri ve jdm özellikleri ( japon marka arac) arasında ayrım olacakmı? cünkü mesela, yarısmak için wrx sti secerseniz, 2,0 litre motorlu sagdan direksiyonlu japonya’da sunulan araba oluyor ( daha iyi performans gösteriyor), fakat burda kullanılan soldan direksiyonlu 2.5 litre motorlu modeli secme imkanımızda olacakmı?

yamauchi: bu tarz birşey yapmak için her zaman imkan vardır, ps3’e geciş yaptıgımızdan beri, gran turismo 5 prologue ve ötesi, bir aracın yapımı cok uzun zaman alıyor. sag’dan direksiyonlu modeli ve sol’dan direksiyonlu modeli yapmak istesek, 3-4 ayımızı alır her birini yapmak. sadece yapabilecegimiz ve yapamayacaklarımıza gore önceliklerimizi hesaplıyoruz.

il: gt mobile için ne gibi satış sonrası lisanslarınız olacak? tekerlek, süspansiyon ve frenleme gibi?

yamauchi: psp versiyonunda, aracların parcalarını değiştiremeyeceksiniz ve aracınıza bu sekilde ince ayar yapamayacaksınız. belirli tekerlek ve tampon yapımcıları olmayacak.

il: gt5’in tam sürümünde, oyuncuların araclarının karakteristigini değiştirmek ve gercekciligini arttırmaları için farklı model ve marka lastik secmelerine izin verecekmisiniz?

yamauchi: bunu yapmak cok önemli

roportaj çok iyi ya bu adamın fotoğrafını gordumde gt yi bumu yapmış denilesi biri

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3. soruşum kusura bakmayın ama çok merak ediyorum bu liste gerçek mi ?

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    -ABD RACING-

ABD Racing Concept GTI 337 1.8T
    ABD Racing Concept GTI R32
    ABD Racing Concept GTI 24v VR6
    ABD Racing Project GTI 16 Valve
    ABD Racing Project MKII GTI G60
    ABD Racing Project Jetta Wagon 1.8T
    ABD Racing Project 2000 Jetta 1.8T
    ABD Racing Project Drag Pickup
    ABD Racing Project Corrado
    ABD Racing Concept Beetle 1.8 Turbo
    ABD Racing Concept Audi S4
    ABD Racing Project S4
    ABD Racing Audi R6
    ABD Racing Audi RS6
    ABD Racing Concept Jetta IV
    ABD Racing Project Rabbit
    ABD Racing Project VR6 Jetta III

Audi S6 '05
    Audi S8 '00

BMW 850csi '92
    Fiat Punto GT '95

bu araclar icin bile sirf alirim bu oyunu
    - K -

________
    Dr.Ecu

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opel Astra 2.0 16V GSi (150bhp) (Mk3)
    Mercedes-Benz E500 '94

Yeterli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oyun yıl sonu geliyor diye biliyorum liste bayaa bir kabarıkmıs ,
    Cıkar cıkmaz illaki alırım 1,5 yıldır zaten sadece GT5 oynuyorum

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    liste bana pek inandırıcı gelmedi en yeni araç 2006 model oada toplasan bikaç tane. haala yapım aşamasında olan bir oyunda 2007 2008 model araçlarda olmalı, listenin bu kadar kabarık olacağı dooru fakat çok fazla eksik araç olduğunu düşünüyorum. ayrıca ps3 için oyun aralık ayında çıkacak fakat öncelikle eylül ayında psp ye çıkması düşünülüyor. bir diğer konuda oyunun içinde yine lisanslı olarak wrc ve nascar yarışlarınında olacağı, yani artık ayrıca wrc çıkmayacak boşuna beklemeyelim.
    buyrun buda oyunun son trailer ı
    http://www.youtube.com/watch?v=oXtbXy5vO70&feature=fvst
    TeamPASAOGLU

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 tane 08 arac buldum M3 dikkatimi cekmisti yeni olarak ama aratinca digerleri de cikti..

Eksik araclar illa ki var ama bu kadar aracin arasinda kimsenin arayacagini sanmiyorum.. Ayrica 'yepyeni' olarak 2009 model yilinda cikan pek arac da yok bence bu oyuna konacak..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca Nissan ve Subaru listesini de pek beğenmedim ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 model olarak focus rs yok mesela ,ayrıca nissan 370z göremedim ben renault clio3 rs te yok. vee tabiki honda fn2 yok. dediğim gibi eklemeler olacaktır
    TeamPASAOGLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni sti da yoktu sanırım
    TeamPASAOGLU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)