aynen denilen gibi eğer bu gunleri kullanmak istersen tumunu odemen gerekli yoksa reddedip hiç yokmuş gibi davranıcaksın
aynen denilen gibi eğer bu gunleri kullanmak istersen tumunu odemen gerekli yoksa reddedip hiç yokmuş gibi davranıcaksın
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
sen dert etmişsin ama bence yanlış açıdan bakıyorsun bu borcu senden talep etmezler bir süre sonra zaten artık atıyorlar yani borcun harcın kalmaz ama işleyen günlerinde yanar gider. yani bu borcu senden talep etmezler o açıdan için rahat olsun dayımın 1993 dan beri ödemediği bağkur borcu vardı bu 2010 damıydı neydi af çıkardılar borcunu taksitlendirdi bağkurdan emekli oldu.. ama yeni yasada artık böyle uzun borçlanadırma yapılmıycağı 5 sene aşımında borç ödenmesse önceden ödenen paralarında yanıcağı sigortadan atılıcağı söyleniyordu. arkadaşda yazmış demek ki başlamış o uygulama..
bence o borcun 2009 daki şirket kurulumundan bağkurluysa en azından git konuş taksitlendirme falan yap borcunu öde derim.. hem emekliliğin olur hem sağlık için allah göstermesin hastaneye işin düşse sen eşinin çocuklarının bir devlet garantisi olur.. yakında tüm özel ahstanelerdede bağkurlular bakılıcak buda bir ayrıcalık.. şimdi sıfırdan ilerde bağkurlu olsan günlerin yanıcak emekliliğin uzıycak sen bilirsin genede. bu bağkur ssk işlerini aslında ne kadar erken yaparsan o kadar iyi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
herkese çok teşekkür ederim şuan ödeme şansım yok o yüzden sıkıntı oldu bı anda görunca. ama madem iptal etme gibi bir şansım var 5 yılın dolmasını beklicem ve iptal ederim yıl dolunca valla içim rahatladı ya.
sen gene bir bak derim iptal ettirmeden 2009 dan beri sgk lı isen nerden baksan 1500 güne yakın bir prim iş günün olmuş iptal edersen bunlarıda yakarsın yazık olur derim.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
araç alım satım yaptıysan resen başlatmış olabilirler vergi dairesine kapanış verince terk etmiş oluyorsun benimde başıma gelmişti borç duruo hala
Gss ile alakaniz yok gss daha yeni bi olay 45 ay borcunuz olamaz.
Sizin buyuk ihtimal ile sirkette ortakliginiz var.
Gidin sorgulayin ogrenin.
Secimlere yakin bagkur ssk aflari cikacaktir.
Onlari takip edin... Gecen haberleri dolaniyordu gene gazetelerde.
Birde yanilmiyosam bagkurda feragat diye bir secenek var.
Gidip kardesim ben bu prime odiyemicem benim bu primlerin ait oldugu gunleri silin istemiyorum diyebiliyorsunuz.
Bunu yaptirinca ne gununu nede prim borcunuz kaliyor.
Kisaca biraz yorukucaksiniz![]()
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
ya biraz araştırdım başkalarının başınada gelmiş. adamın teki 1996 yılında şirketini kapatmış bağkur borcunuda sıfırlayıp bırakmış, bi bakmış seneler sonra 30milyar borç çıkmış kendisine. Firmayı kapattıktan sonra illa bağkurada 3 ay içinde bi dilekçe vermek gerekiyormuş, yoksa borç işlemeye devam ediyormuş ne alakaysa ? Arkadaş bu ülkede yaşamak problem ya. saçma sapan işlerle uğraşıyoruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)