en güzeli altın yapmak![]()
en güzeli altın yapmak![]()
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Ingbank'ın turuncu hesabını kullanıyorum 1 senedir. Oldukça memnunum diğer tüm faiz oranlarında 0.5 puan fazla veriyor. Bir de hoşgeldin faizi diye birşey var ilk ay %10 civarında uyguluyorlar sonra rutin faiz puanlarında işlem görüyor.
Bu paketin en güzel yanı dilediğiniz zaman para çekip, para yatırabiliyorsunuz faiziniz bozulmuyor. Nedeni ise paranızın gecelik faizde değerlenmesi.
Araştırmanızda fayda var bence![]()
Çok uzun süre parayı koyup unutucaksanız ve üzerine eklemeyi düşünürseniz bireysel emeklilik yapın derim. 5 sene çekemiyorsunuz en az yanlız. Anadolu hayat öyle en azından ben 10 aydır yatırıyorum paranızı nerede değerlendirebiliceğinizi seçiyorsunuz borsa bono tahvil vs gibi 2000tl 2197tl olmuşbirde artık %25 devlet katkısı var kimse bu kadar vermez. Hemde geleceğe yatırım.
İNG den 15000 kredi çektim 2000 lira faizi 24 ayda 17000 geri ödeyeceğim turuncu hesaba yatırırsam 24 ay sonunda faizsiz kredi gibi olacakiyi gördüm bunu araç yükseltirim diye çektim krediyi ama kısmetsizlik ne kendi arabamı satabildim nede düzgün uygun araç düşürdüm
![]()
altın şu aralar çok kötü
bence altın yerine bankadan hazine bonosu al (bilgi için garanti düzenli olarak mail atıyor)
belli süre sonunda ne kadar alacağını bile parayı yatırırken söylüyorlar. Süre 170 gün, 360 gün vb. sürelerde değişiyor. Acil para lazım olunca şubeye gidiyosun ne kadar lazımsa bozduruyosun.insanlık hali belli olmuyor para lazım oluyor
Geçenlerde bir ablayla görüştüm , 2012 golf tsi high. sunrofflu aracı vardı , orjinal araba sadece 1 çamurluğunda 10 cm lokal boya var , oda önemsiz birşeymiş...Her neyse kadın acil dedi , perşembeye kadar satamazsam galeriye verecem 42 liraya dedi , gel al , galeriye gitmesin dedi...(ki bence galeri 41 vermiştir)...Her neyse günlerden oldu cuma günü galerinin araca yazdığı fiyat , 45.500 lira...Aradım galeriyi , dedim usta son kaç lira olur , uzak mesafeden geleceğim falan fıstık , adam 44.750'den nuh diyor peygamber diyor düşmüyor...Yani bu arabadan karı rahat 4 liranın üstünde...Hangi işte varki böyle para...Karar verdim askere gidip geldikten sonra ufak 3-5 arabalık bi galeri açacağım valla...
enpara kullanıcısıyım 3 aydır,piyasadaki en yüksek faizi veriyorlar 9.25
Faize yatırdığımız hic bir paradan bir şey anlamadık hep bereketi kaçtı.
Yanlış anlamayın olayın caiz degil vs boyutundan bahsetmiyorum. İmkanınız varsa değerlendirin parayı farklı şekillerde.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
ben şahsen bankaya faize yatırmıyorum (dini açıda dahil) meslegim kuyumculuk
sizin yerinizde olsam güvenilir bir bankaya altın hesabı açtırırdım internet bankacılığı üzerinden online işlem yapabiliyorsunuz internet başında iseniz devamlı fiyatları takip edip altın-dolar-euro vs vs alıp satabilirsiniz.
örnek vermek istiyorum bir arkadasım dediğim sistemi yapıyor aynı zamanda araba alıp satıyor uygun arac buldugunuzda bozdurun satınca bulana kadar tekrar koyun
not: altın buara baya düşük
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim, parayla çokta oynamak istemiyorum.
Bankaya attığımda, durduğu sürece değerlensin elime geçtikce yine hesaba atarım diye düşünüyorum, sizlerin bahsettiği gibi al-sat gibi şeylerle ilgilenemicek durumdayım, bu yüzden kar'ımda düşük olur sanırım sizlerinde söylediği gibi..
Şunu sormak istiyorum, herhangi bir bankaya altın hesabı açmanın getirisi ne olur acaba, ve bu işten zararlı çıkma gibi birşey söz konusu oluyor mu
ve son soru; altın hesabı için hangi bankayı önerirsiniz
Emre Kalkan
Yatırım Ürünleri > Yatırım > Finansbank
altın biraz daha düşücek galiba hiç bilmediğim bi konu altın ama öyle duydum takip edip değerlendirmek lazım. sohbette konusu vardı bi ara görmüştüm altın vs yatırım diye o konu baya aktifti orayıda inceleyebilirsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)