2008 model focusum ıcın sahibindende yay baktım 5 cm lık fk nın yayları var fıyat 128 tl fıyat cok uygun bu yaylar hakkında bılgısı olan kullanan varmı fıyat cok uzun yumusakmıdr kullanışlımdır sımdıden tesekkrler yorumlar ıcın
2008 model focusum ıcın sahibindende yay baktım 5 cm lık fk nın yayları var fıyat 128 tl fıyat cok uygun bu yaylar hakkında bılgısı olan kullanan varmı fıyat cok uzun yumusakmıdr kullanışlımdır sımdıden tesekkrler yorumlar ıcın
inşaat demirinden yapılan yaylarahaha öyle bi konusu geçmişti
Fk coilover kullandım kötü değildi
yayı bilmiyorum
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
yay alma arefesindeyim bende konuyu takip edicem ama ne yazık ki ne kadar ekmek o kadar köfte felsesiyle ilerleyerek biraz daha sabredip eibach gibi daha güvenilir markanın yayını kullanıcam
Ben 207 de ne kadar kötü olabilirki diye düşünerek aldım.
Allah'ım korusun gerçekten daha kötüsü olamazdı.
ben oncekı focusda 3.5 cm lık h&r leri ortadn ıkıye kestım 91000 km öle kullandım alk takımı hıc bozmadı ama bı sure salladı cok sonucta bunlarn hepsı demı yanı tabıkı fark vardır ama ben cok fark olcanı sanmıyrm
memnun olanda var olmayanda.ama genellikle önermiyorlar bence biraz daha paraya kıyıp iyi bi marka almak
![]()
fk yay la ılgılı daha once konu wardı arastırarasnız bulursanız.
bende de 2006 focus war 5lık fk taktım, herhangı bır porblemle karsılasmadım.konfor bakımındanda iyiydi. ortalama 5cm de dustu arac.
inşaat demiri lafını alırken bende çok duydum.vazgeç yol yakınken eibach düşün olmadı en kötü apex al onunda fiyatı eibach la fk arasında
ben apex kullanıyorum yol tutuş iyi ama konfor bakımından arabam zaten konforsuz olduğunda yorum yapmıycam
Bütçe varsa düşünmeyin, ancak 1 yıldan fazla oldu 4-5 aydır presli kullanıyorum ne amortisör nede ön takıma zarar verdi, eski aracımda koni amortisör ve hr yay vardı, şimdi fk yay aşırı öyle böyle değil kötü yol tutuyormuş gibi geliyor![]()
Yaklasik 1 yildir TR'de yasanan gumruk sIkintilari sebebiyle FK TR'ye urun gondermiyor. Su anda FK adi altinda sifir olarak piyasada satilan urunlerin cogu Bursa menseili.
Onceki aracimda FK'nin 6cm yayini kullandim. Ayni araca sahip baska bir arkadasimda da eibach 3,5 vardi. Ikimizde nam'da kisa amortisor yaptirdik. Her iki aracta da konfor ve yol tutusu ayniydi. Birbirinden ustun bir yonlerini gormedim ben. Diyecegim o ki; orijinal FK yay bulursan al. 300-500 lira bir yaya vermene gerek kalmaz.
pert araçlardan çıkartılıp preslenip kesilip piyasaya sürülen yay.
inşşatın artık demirlerini spiral yapıp kırmızıya boyayıp fk yay diye satan bursa üretimli çakal türk yay mühendisleri.
bide bu yayı gerçek sanan, halen fk yı büyük harflerle yazan kendini tatmin eden bir kesim var. FK yazınca gerçek, fk yazınca çakma oluyor. psikolojiye bak
renoculara sor fk yayı, adamın babası üretmiş gibi halen preslenmiş yaya çok iyi diyorlar![]()
2.0T FSI
o fiyata %99 sahte olucağından yay kesmişsin presletmişsin aynı şey
cem abinin oraya bi fiesta gelmişti fk yay takmışlar okadar yumuşaktıki lastik davulmbaza surtuyordu
bildiğin kaza sebebi
eibach gibi daha iyi urunleri tercih etmek daha mantıklı en azından verdiğin paranın hakkını alırsın
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
arkadaşın araca taktık sadece ucuz diye aldı... düşürdü mü düşürdü kaliteli mi hayır...
Zaten satıcı Allah'ın bildiğini kuldan saklamam Made in Bursa dedi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)