arkadaşlar bu 3 telefon dan birini almayı düşünüyorum .cok kararsız kaldım sizce hangisi en iyi ve kullanışlıdır her acıdan.
şimdiden tşk ederim yardimcı oldugunuz icin..
arkadaşlar bu 3 telefon dan birini almayı düşünüyorum .cok kararsız kaldım sizce hangisi en iyi ve kullanışlıdır her acıdan.
şimdiden tşk ederim yardimcı oldugunuz icin..
ben de note 2 diyorum. başka bir şey bu.
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
ben bu konulara iphone 5 yazmaktan bıktım artıkneyssee
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Bende aynı kararsızlıktaydım ancak büyük bir telefon almadığıma çok memnunum. Hangisini aldığımı söyleyip kararını etkilemek istemem ancak s3 note un yerini azda olsa tutuyor ve iphone5 inde şarjı eskiye oranla çok iyi.
Birde kararı şöyle ver note u telefonu çok kurcalayan biriysen al. Cebinden günde bir kaç kere çıkarıp türlü türlü programlar kullanmıyorsan boşver.
Ne şekilde kullanacağınız önemli. Yanımda PC olsun diyorsanız Note 2. Kalite birşey olsun, basit olsun diyorsanız iPhone 5. Bu ikisi varken S3 düşünülmez zaten. Veya ; boyut sorun değilse Note2; diğer herşey için iPhone 5.
Bugün bütün gün note2 yi kurcaladım 4s sahibi olarak
alo demek için kulağıma götürdüğüm an bitti..
Yakında ipad ile konuşulursa şaşırmam..
Ne bekleniyor telefondan bilmiyorum beklenti meselesi ama benim gibi standart bi kullanıcı için note2 nin extradan 1 adet fazlalığını göremedim sadece ölümcül eksisini ( kocaman telefon ) görebildim o kadar
Daha iyi özelliklere sahip olduğu kesin..
Neyse Iphone5 çok iyi bir seçim..
sıfır ayarında note2 war satıcampm atabilir düşünenler
çoook uzun şeyler yazdım çizdim ama benim burada yorum yapmam objektif olmaz diye vazgeçtim![]()
Mesela zaten kimsenin note 2 yi sadece telefon olarak algılayıp bu amaçla kullandığını düşünmüyorum ve kendim de sadece bu amaçla kullanmıyorum öyle olsaydı nokia 1100 ile devam ederdim , mail gün içinde mail okuyorum cevap yazıyorum net üzerinden anında bakmam gereken siteler oluyor onlara bakıyorum bir fotoğrafı anında editleyip not ekleyip paylaşmam gerekiyor bunları yapıyorum boyut olarak sıkıntım yok bt kulaklık ile sıkıntısız kullanıyorum yani yanında taşınabilir bir bilgisayar isteyenler için tabletten bir önceki seçenek insanlar bu yüzden tercih ediyor
hatta müşterilerime yapacağımız işin proje halini ve ürünlerin görsellerini ve teknik özelliklerini gösterip gerekli kısımları anında mail gönderip işi orada çözmemede yarıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)