Anlayamadığım ötv'li haliyle 55bin bütçe mi var yoksa ötv'siz haliyle mi ??
Mini Cooper D listeye eklerdim yerinizde olsaydım..Ötv'li haliyle sitesinde verilen fiyat 55.500 TL
Printable View
Anlayamadığım ötv'li haliyle 55bin bütçe mi var yoksa ötv'siz haliyle mi ??
Mini Cooper D listeye eklerdim yerinizde olsaydım..Ötv'li haliyle sitesinde verilen fiyat 55.500 TL
o halde kardeş... duster'ın tek avantajı bagajı ve hafif arazide çekişi olur. duster'la sadece bi defa uzun yol yaptım (kayseri-gaziantep) onun dışında i30'u da epey incelemişliğim var. duster yakıtı düşük, iyi hoş ama ses yalıtımı biraz zayıf. kalitesi de hem görünür hem de detaylarda düşük. i30 tasarım, kalite, konfor, güvenlik ve sürüşte çok üstün duster'a göre. ayrıca çok daha premium hissettiriyo, hele ki cam tavanlı ve mavi ya da kırmızıysa. garanti süresiyle birlikte şahsen alacak olsam i30 alırdım. hayırlısı olsun.
Yeni Golf 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Comfortline 57 bin tl fiyatı var..
1-2 bin çıkılabilirse kesinlikle golf derim. 5 yıl biniceksiniz ve golf 7 yeni bir yüz ve 5 yıl sonra golf 8 yeni cıkmış olacak. 2. el kaybınız en az golfle olur.. Seçenekler içinde genel anlamda en prestijlisi de denebilir.
Marta kadar falan süremiz var o zaman bu fiyatlar için ben bir golfe bir daha bakayım :D
Bence de Cee'd çok güzel olmuş. Duruşu, malzeme kalitesi, motoru on numara. :)
Ben sıralama yapacak olursam kesinlikle
Jetta
Auris
Octaiva
Golf 7
i 30
Satmak için almıyorsun netice itibari ile,aman aman km yapan biride değilsin,bir kere alacaksın bence en iyilere yakın olmalı piyasa aracı ama aynı zamanda sana da keyif vermeli.
Seni tanıdığıma inandığım için jetta diye ısrar ediyorum.
Hiç oranı buranı oynatma :D
Heee yeni auris cidden çok güzel değerlendirebilirsin ama sabah akşam jetta derim :D
yni kialar çok hoş gerçekten
Ceed derim ben.
Abi yeni ceed'e bakmanı öneririm.Arkadaşımda var.Şekli falan gayet hoş ve o dandik kia değil artık.Kalitede 3-4 gömlek üste çıkmışlar eski hallerine göre.
Ceed +1
Corolla+1000
Kesinlikle i30 elite seçerdim.
Hocam biz yeni golf7 aldik en fullu 74.000 liraya geldi bize.benim polo gti da sitede 43.700 gozukurken 53.000 e geldi turkiyeye gelen ilk golfler sadece highline-comfortline ve sadece dizel dsg olarak geldi yani alacaginiz en dusuk fiyatli dizel otomatik comfortline olmak zorunda onada 65.000 fiyat cekiyorlar.benzinli icin o fiyatlar mumkun ama konu dizel bilginiz olsun dedim sizede iyi forumlar :)
Yeni Ceed tavsiye ederim ben de kesinlikle.
İçi dışı i30dan daha güzel.
Koltuklar elektrikli hafızalı vs dopdolu arabalar, donanımı jettadan golften falan daha fazla.
Auris falan nedir yahu, 1.4d 90hp araba nerde 1.6 128hp donanımdan yıkılan arabalar nerde...