1.3 -1.4 düşünmüyorum zaten klima açık bagajda doluysa baygınlık geçiriyor :)ceed için bu gün bi uğrayacam bakalım.
Printable View
kia'ya kadar düştüysen yeni yeti'yi bekle. dizel dsg vs..
Delta 1.6 MJTD fiyatlarıda gayet iyiymiş,bence bakılabilir.
http://www.lancia.com.tr/tr/cmstr/do...esi/15ocak.pdf
seçenekler arasında i30 vardı.ceed ile hemen hemen aynı motor donanım v.b.bi bakacam seçenekleri gözden geçirip bütçeye göre bi kara verecez artık.octavia ve yeti için forumdan orhanla görüştüm ondan fiyat bekliyorum.
***** ülkemizdeki ön yargılardan dolayı bu arac ileride satarken sıkıntı olur o yuzden düşünmüyorum .
yeni konu açmayım dedim hazır konu varken.55 bine kadar dizel sıfır km araç bakıyorum bende.Benim ötv indirmim falan yok malesef o yüzden 55 bini çok geçmemeli :) önerilerinizi bekliyorum. Kafamda Astra J , Ceed , Megane , var.
Citröen C4 e-hdi neden düşünmüyorsunuz?
açıkcası citroene ve peugeot ya henüz gitmedim incelemedim fiyatları donanımı hakkında bir bilgim yok siz kullanıyorsunuz sanırım?
aklımın bi köşesinde vardı ama gidemedim henüz bir ara gidip bakayım.Yok mu başka önerisi olan?
[QUOTE=mechanic;6557483]kia'ya kadar düştüysen yeni yeti'yi bekle. dizel dsg vs..[/ yetiler okadar mı
ben aldığım fiyatları paylaşayım belki faydası olur.
astra J 1.3 cdti cosmo :57.000 tl
hyundai i30 1.6 crdi elite:54-55 civarına düşüyorlar.
ceed 1.6 crdi consept plus :57.000 premium(manueli yok) :65.000
megane privelage da bu civarlarda fiyatı var.golf 7 hıglıne 65 comfort 59.000 tl
sanırım ben yakında i30 için kapora veririm.en dolusu vede fiyat olarak en makulu i30.5 yıl garantisi, iç malzeme kalitesi,donanımı bence gayet tatminkar.
Avrupa araç her zaman iyidir.Kore arabasına asla tercih etmezdim. C4 epey sattı , manueli alınabilir ama otomatikleri tavsiye olunmaz ben beğenmedim çağ dışı vites atışları vs...
Hacı az akıllı ol ...
bugun i30 a baktım bende elite için 54.800 gibi bir rakam aldım 2013 fiyatı.
astra j 1.3 cdti sport+stil paket(sunroof,bluetooth) bakıyorum. 2012 araç istediğim renk yok olsaydı 2012 si : 54.800 2013 fiyat gelmemiş tahmini 3 bin TL koyar diyorlar
ceed 1.6 crddi consept plus 2012 de manuel kalmamış 2013 manuel için 54.500 diyorlar.
golf 7 ye de bugun gittim 1.6 TDI comfort 2012 kalmamış kalsaymış fiyat 57.000 2013 fiyat 59.000 opak renk.
Golf 7 ile diğerleri nerdeyse aynı fiyat halen düşünüyorsun ya çok ilginç :)
abi Golf 7 en baz modeli sadece dokunmatik ekran cd çalar koyup yollamışlar,haklısın wv kalitesi tartışılmaz ama diğer markalardaki baktığım araçlar neredeyse en dolu modelleri, birde şu olay var doğuş otoya golf diyorum ''en erken'' martta diyor metalik renk olsun diyorum o zaman 2 ay diyor sunroof koysak diyorum en az 3.5 ay diyor :)
Bu durum her zaman böyleydiki.Şu olsun bu olsun özel araç istediğinde bekliyorsun.Rönodada aynı.
Bence o kadar takılmadan eldekilerden bir tane alıp gitmek en mantıklısı
Golf düşünüldüğünü bilmeden yorum yapmıştım ben, golf 7 alma imkanı varsa , diğer araçlara dönüp bakmayın bile