Tünay K vti ve doblocu çok iyi![]()
Tünay K vti ve doblocu çok iyi![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
farklı ıldeki birbirini yüz yüze bile tanımayan arabalarınu canlı canlı incelememiş üyelerin birbirinin aracı satılacağndaki adamın arabasına kefilim araba on numara temiz param olsa ben alırım. Bide tam tersi var bu araba yaramaz alınmaz (oysaki arabayı hiç bilmez)
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
benden olurda ***** site diye bir cümle görürseniz bilinizki xhamster brazzers filandır zateno yüzden hiç kullanmıyorum.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Denemeler dostça olmuştur![]()
![]()
Birde arada binlerce kilometre varken videodan sesten aracın dyno verisini çıkarmak olayı varTamam sesten az çok anlarsında bazen detaya giren hatta sapıtan iddia edenler var
![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Bu henüz kullanılmadı ama ben yazayım eklensin![]()
İzni admin'den alırsın ama cenazeni mod kaldırır![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ilanda yazan : satılık projelık araç
gerçekte olan: arabanın agzına sıctık bu saatten sonra bı yol olmaz.satılık ılanı actık ne arayan var ne soran.anlıcanız semsıye acıldı.bırı alsın sunu.
hafifletmek amaçlı bagaj kapağını söktük, yerine naylon gerdik, o da paraşüt etkisi yaptı.. 3 boy oradan kayıp var..
birde, normalde 50 yanak 60 yanak olan ölçüye, aynı çapta 45 yanak lastik takarken birde sisteme açık tip filtre ekledikten sonra ; abi önceden 1 sarıyordu, şimdi 2 de sarıyor, ıslaksa 3 ve 4 de zaten tutunamıyorum diyenler![]()
video da m5 330km yaptıgında göstergede ışık yanıyordu. bir arkadaş sormuştu ne ışığı diye.
gelen cevap ; cennetin kapıları açıldı diyo .![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)