Cok acayıpne desem bılemedım
yine de bir vtı değil arkadaş![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Masaratiyi ben değil dünyadaki araba üstüne çalışan akil kişiler ve kurumlar ultra luxury sınıfında değerlendiriyor ben sadece yazdım.. elçiye zeval olmaz. zaten wikipedia da falanda kesin yazıyordur yani benim senin o sınıfda değerlendirmememiz o sınıf dışında bırakmıyor markayı![]()
Benim rolyce rolyce hakkında izlediğim tüm belgesellerdede bmw nin lafı sözü çok sık geçiyor arabanın üretim ve satım aşamasında.. Motoru bmw den aldıkları bmw sayesinde satış noktası ağlarını geliştirdiklerini artık bmw bayilerindede RR sattıklarını falan söylüyor adamlar![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
diz mesafesi yetersiz..![]()
doğrudur hocam geçiyordur ama ne bileyim bi RR ın maybach in bentleyin yanında daha alt seviye gibi..
ben kendi izlediğim belgeselden yola çıkmıştım bmw nin adı dahi geçmedi. bmw satış noktasını ise ilk defa duyuyorum sitesindeki satıcılara da baktım ama buna dair en ufak şey bulamadım ama doğrudur olmayacak şey değil belki ikinci ellerini satıyorlardır..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
nedense bmwnin individuallerin içi çok daha güzel görünüyor![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Kafadan basılması lazım...
gibi saçma bir yorumla konuya veda etmek istiyorum... Yanmış..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
bir de dikkatimi çeken; araç ne kadar büyükse artık, ön kapının başlangıç çizgisi, göğüsün 10 cm berisinde. yuh arkadaş! ayrıca 2.650 kilo, 53 şeker çuvalına eşit. diğer yandan göstergeler eski mercedes'lerden alınma sanki, felaket benziyolar.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)