e90 3.20i ile 550-600 km gidiyoduk karışık ara ara hızlı kullanımda ordan çıkarımla yapabilirsin
boş ötesi değil tek eksik xenonları bence
e90 3.20i ile 550-600 km gidiyoduk karışık ara ara hızlı kullanımda ordan çıkarımla yapabilirsin
boş ötesi değil tek eksik xenonları bence
1881 - 193∞
10.000 kmde E39 var o kilometreye takılmayın servis kaydı felan illaki çıkar
Tiptronik vites yani ister manuel ister otomatik
arabanın eksği bence Deri döşeme , Bi Xenon , M paket yani yapılmayacak yada büyük tadilat gerekecek şeyler değil bana kalırsa araba güzel alıp masum masum binilir o 150hp o kasayı rahat kaldırır
Ortalikta oluk oluk gezen arabalar neye gore kime gore basit ? Rezil falan diildir 1 serisi keza C serisi de oyle. Randiman alinamamasinin nedeni yakiti. Sifir alip 13 bin km kullandik ve yakittan dolayi sattik, hemen hemen hic zarar etmeden. Cok keyifli arabadir, bendeki sunroof ve m paket haric doluydu ve inanilmaz da keyifliydi. Sehir ici fazla yakar ama uzun yolda sacma sapan yakmaz duzgun kullanimda. Zaten fazla yakmasinin nedeni de sanzimanin ideal devirleri tutturamamasi bana gore, ben genelde s modda kullanirdim vitesi yakiti da nispeten azdi standart kullanima gore. Bugun yakit derdim olmasa gidip tekrar alirim pasalar gibi de binerim. Fiyati konusuna gelince hakedip haketmedigi kisiden kisiye gore degisir.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Yorumları okuyamadım,km kesinlikle orjinal.Ben bakmaya gitmiştim bu arabaya 2 ay önce.O zaman denizli plakaydı ve çok çok iyi bir havacı askerdeydi.Araba gerçekten diriydi tek kusuru içinde heryerinde köpek salyası ve tüyü vardı.O zaman lpg falan yoktu sanırım alan taktırmış.Eğer bu alan kişi kaza yapmadıysa gördüğüm haldeyse alınır.
1.16 düşünürsen eğer. 58 yada 60.000 km de olması lazım 2009 model full sunroof ışık pakaeti park sensörü vs vs 50.000 Tl civarına abimin kullandıgı araç var boyasız değişensiz Bakımları zamanında Borusan da yapılmış. Bütün kayıtları çıkıyor zaten. ev ile iş arası 1.5 kmha bide tek kapı.
Arabayı götüren şanzuman zaten senınde dediğin gibi kronikleşmiş belli devir aralıklarını tutturamayan araçtan ne hayır gelir ? Milletin yakıtına aldırmayıpta bindiği araçlar belli zaten ondan 1 serisi haketmiyorAdı BMW olabilir ama geri kalan kasalarında ki o duruş kullanılan malzemeler yok (volkswagenin arada kalmış Borası gibi bişey)kardeşim kişisel görüş neden bu kadar savunmaya geçtin ki
![]()
Artık atmosferik 2 litre motor kalmadı piyasada bu saatten sonra hiç girmeyin derim.Yakıtları çok fazla.
A3 1.4 tfsi alabilirsiniz veya bütçe yetiyorsa 1.20d
Golf MKVII 1.6 Tdi
1.20 deki motor valvetronic,benzinde bile çok hassas olan bir motor,lpg de kesinlikle çok ekonomik olmaz ve randuman vermez.
arabayı aldığı günden ber pazar günleri işe gitmemiş ve onun haricinde her gün sadece 1,5 km yol yapmış ise km doğru normalde bu yazıyı yazmaya gerek yok fakat ilan açıklaması ilginç geldi kim günde 1,5 km yaptığı aracına LPG takar ki hemde üşenmeden 2,850 tl verecek
''ilan açıklaması ilginç geldi kim günde 1,5 km yaptığı aracına lpg takar ki hemde üşenmeden 2,850 tl verecek ''
+100000000
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)