User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: Aracıma arkadan vurup kaçtılar

Saro-Ş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun,Sahte Plaka Olabilir Çok İnsan Gece Yarısı Birşeyler İçince Gözleri Görmüyo Ne Yaptıklarını Sahte Plakayıda Takıyolar Geçen Pazar Günü Yeşilköyde Makyajlı C180 2 Serseri İçinde çok Sakat Şekilde Yanlayarak gidiyolardı hırsızlık olsa araba yine öyle kullanılmaz o derece neyse en enteresan yanı plaka 34 O-- gibi birşeydi yani O ile başlayan plaka yok ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulursanız kesinlikle sakin olun , Haklıyken haksız olmayın aynı olay başımıza geldi biz adamlardan özür dilecektik az daha , Tabii daha üste çıkmaya çalışırsada kulağı çekilmeli ama tatlı yoldan halletmek için elinizden geleni yapın geçmiş olsun.

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun umarım en kısa sürede çözülür eger plaka o araca iat ise korkmayın bi polis hbr verdiniz sanırım rapor için alkollüdür tahminim
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polisin sisteme plakayı doğru girdiğine emin misin. Bazen ya uğraşmamak için bazende tanıdıkları korumak adına plakayı yanlış giriyorlar. Bizim başımıza geldi. Annem yazlığa giderken mıcır kamyonunun kapağı açılmış. Annemin yanındaki minibüs devrilmiş. Bizim volvoda komple çizik ve bütün camlar kırık içinde kaldı. Annem ileride yakalamış durdurmuş adamı. Annem polisleri ararken adam yeniden kaçmaya başlamış. Annem takip etmiş adam köy yollarına girmiş polis peşini bırakın cannızı tehlikeye atmayın demiş. Annemde bırakmış. Daha sonra polis ekiplerini bulmak için 1 saat uğraşmış. Adamlar sürekli yer değiştiriyormuş. Annem bulduğunda da teyze amma inatçı çıktın yaa demişler. Sonra da sistemden anneme teyze verdiğiniz plaka yanlış başka araç çıkıo demişler. Zaten kaza yerinde tutanak tutamayız jandarma mıntıkası demişler. Annem haber verdi böyle böyle diye. Jandarmada tanıdıkları devreye soktuk. Annem jandarma karakoluna gitti. Orada plakaya baktılar plaka doğru. Büyük bi inşaat firmasının kamyonu. Orada da sağlam bi inşaatleri var. Ama kaza yeri polis mıntıkası. Jandarma gitti şantiyeden kamyon şöförünü aldı karakola getirdi trafiğide aradı o 1 saatte bulunamayan trafik ekibi 2 dakikaya karakola geldi. Annemi görünce yüzleri düşmüş. Teyze gene mi sen diye. Jandarma karakolunda tutanak tutturduk. Ondan sonra da özür diledi polis beyler kusura bakmayın plakayı yanlış girmişiz diye. Halbuki 2-3 kere girmişler.
    IN BOOST WE TRUST

nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polisin sisteme plakayı doğru girdiğine emin misin. Bazen ya uğraşmamak için bazende tanıdıkları korumak adına plakayı yanlış giriyorlar. Bizim başımıza geldi. Annem yazlığa giderken mıcır kamyonunun kapağı açılmış. Annemin yanındaki minibüs devrilmiş. Bizim volvoda komple çizik ve bütün camlar kırık içinde kaldı. Annem ileride yakalamış durdurmuş adamı. Annem polisleri ararken adam yeniden kaçmaya başlamış. Annem takip etmiş adam köy yollarına girmiş polis peşini bırakın cannızı tehlikeye atmayın demiş. Annemde bırakmış. Daha sonra polis ekiplerini bulmak için 1 saat uğraşmış. Adamlar sürekli yer değiştiriyormuş. Annem bulduğunda da teyze amma inatçı çıktın yaa demişler. Sonra da sistemden anneme teyze verdiğiniz plaka yanlış başka araç çıkıo demişler. Zaten kaza yerinde tutanak tutamayız jandarma mıntıkası demişler. Annem haber verdi böyle böyle diye. Jandarmada tanıdıkları devreye soktuk. Annem jandarma karakoluna gitti. Orada plakaya baktılar plaka doğru. Büyük bi inşaat firmasının kamyonu. Orada da sağlam bi inşaatleri var. Ama kaza yeri polis mıntıkası. Jandarma gitti şantiyeden kamyon şöförünü aldı karakola getirdi trafiğide aradı o 1 saatte bulunamayan trafik ekibi 2 dakikaya karakola geldi. Annemi görünce yüzleri düşmüş. Teyze gene mi sen diye. Jandarma karakolunda tutanak tutturduk. Ondan sonra da özür diledi polis beyler kusura bakmayın plakayı yanlış girmişiz diye. Halbuki 2-3 kere girmişler.
    teyzeyi takdir ettim , helal olsun işin peşini bırakmamış.polis plakayı girerken bana göstererek girdi..şuan aracını yaptırıyodur herhalde. yaptığı yanına kar kaldı ama inşallah yolda tekrar denk gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok annem polis olayından sonra geri dönüyordu tekirdağdan buraya patlak camla. ben zorla yolladım jandarmaya. O daha karakola giderken karakolun haberi vardı olaydan. Annemi bekliolardı.
    IN BOOST WE TRUST

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne kadar aciz bi milletiz arkadaş.sorsan polis işte.geçmiş olsun . ben olsam alçaak malçak dinlemem ölesiye takip ederdim heralde.geçmiş olsun tekrar.

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25 liraya çift plaka illegal olarak basılırsa , farklı arac cıkması kuvvetle muhtemel taabiiiii
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun..Otokoop civarındaysa mutlaka mobeseye vs denk gelmiştir o araç.. Tanıdık,eş dost bi polis varsa olayı hemen çözebilir..Denildiği gibi mobese merkez binası millet mahallesinde ama direk gidip ben bu kayıtlara bakmak istiyom dendiğinde gösterirlermi hiç sanmıyorum

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polisin herzamanli hali. Uğraşmamak için üzerinde bile durmamışlar.

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakın mesafe benzinliklere bakın kamera kayıtları verirlermi diye sorun..belkide 2 genç kaçırdı aile arabasını makaslıyorlardı öylesine..benzinlikten illaki benzin mazot almışlardır 2 aracıda tarif et benzinlikte ama böyle bi olay için vericeklerini pek zannetmem..
    2000 A3 8L

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karakollar size izletmiyor ki mobese kaydını.
    aynı olay benim başıma geldi park halindeki aracıma çarpıp kaçtılar. mobesenin önüne parketmiştim. karakol karakol gezdim hiçbiri de izletmedi dava açmadığım için. kendileri baktılar. güya görememişler.

M.degirmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer yeni otokopun önündeki yerden u dönüşü yaptılarsa doğuşun kameraları görüyor orayı.bi peşine düşün birde hurdacılar sitesinin arka tarafında mobese binası var ordanda mobese kayıtlarına bakın
    Alıntı Godless Commie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Geçen gün ölçüme gittim, yedek tekerden bile 1200 Hp aldık. O da, takılı bile değilken.

bora1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmis olsun...
    fordfocus2st-diesel edition-
    suzuki swift GL

nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M.degirmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer yeni otokopun önündeki yerden u dönüşü yaptılarsa doğuşun kameraları görüyor orayı.bi peşine düşün birde hurdacılar sitesinin arka tarafında mobese binası var ordanda mobese kayıtlarına bakın
    aynen yeni otokopun ilerisinden u dönüşü yaptılar. gerçi ben plakadan eminim. kalın harflerle yazılmış yeni bi plakaydı. sahte olması kuvvetle muhtemel. kamerada aracı görsekte bi sonuç alamayız..polisin tam anlamıyla ilgilenmesi için illa ölmek yada yaralanmak lazım..şuan bende keşke peşine takılsaydım diyorum ama plakayı aldığım için çokta zorlamadım.nerden bileyim plakadan başka araç çıkacağını.

İyi dilekleri için herkeze teşşekkür ediyorum.

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun. bazen insan %100 eminim dediği şey de bile yanılabiliyor. plakanın sonunu falan yanlış hatırlıyor olma ihtimaliniz de var. insanız nihayetinde..
    M. The most powerful letter in the world.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)