User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: 42"–47" Samsung veya PHillips tv

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enes sen 8000 serisine bakmışsın sanırım. Samsung kesinlikle çok iyi. Adamlar teknolojide dünyaya hükmediyor şu an, biz oturduğumuz yerden samsungu kötülüyoruz
    .

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim alacağım Phillips 2600tl. 4 trilyon renk desteği var. 600 hz, alt bellek hz dedikleri ise diğer Tv lerde 100 iken bunda 200. Bu arada aktif 3d gözlük ile easy olanı kıyaslayın. Aktif 20 derece açıdan sonra devreden çıkıyor. Herzaman Tv nin tam karşısında olamamki, hele 4 kişisen. Ama easy gözlük 178 dereceden bile aynı görüntüyü veriyor. Şaka değil 19–22 saatleri arası tam 3 saat tüm özellikleri kıyasladım.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu 600 hz meselesi, benim bildiğim karasal yayın 50 hz. bazı hd kanallar galiba 100 hz. acaba 3d yayın mı daha yüksek? yoksa biz buna boşuna mı para veriyoruz, 50 hz de yeter mi?
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşlemci hızı olarak belirtiliyor. Yayın hertzi değil.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu 600 hz meselesi, benim bildiğim karasal yayın 50 hz. bazı hd kanallar galiba 100 hz. acaba 3d yayın mı daha yüksek? yoksa biz buna boşuna mı para veriyoruz, 50 hz de yeter mi?
    evet tarkan abinin dediği gibi yayın ile alakası yok olayın

panelin tepkime suresi bile diyebilirz

hareketli hızlı goruntulerde ciddi var var 50hz tv de bildiğin goruntu takılarak hareket ediyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6m mesafe için bence 46-47" alın.. Televizyon alırken banada sürekli philips tavsiye etmişlerdi hakikaten çok güzel özellikleri var özellikle ambilight özelliği yeter. Fakat ben tasarımı çok beğenmediğim için lg lm660s aldım ve gayet de memnunum tavsiye ederim..

34tt5552 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samsung da calısıyorum takıldıgınız sormak ıstedıgınız olursa yanıtlıya bılırım samsung 3d sı daha basarılıdır full hd de belırtır daha oncekı msj larda arkadaslar sony panasonıc phılıps gıbı markalar solemıs yanı markaların en ıyı en ust sekment urunlerı samsung ıle aynı tarz aktif gozluk kullanıyor yanı kalıtelı goruntu ıyı tv alacaksan aktıf kullanacaksın dıyor panasonıc gusel bı marka fakat fıyat cok yuksk wt dt serisi tavsıye ederım 7000 ve 8000 serısnde genelde el tanıtımı ıcın musterı hızlı sallar elını halbukı hafıf rahatca sallaman yeterlı tvde gordugum tek sorun part fılmlerde sıkıntı yok 1 saatı gecen fılmlerde on bellek hatası verıyor buda onemlı degıl part ızlerım olur bıter

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samsung mu phılıps mı sorusuna bn samsung derm.
    bu rekabetı yıllardır takıp edıyorum.
    ılk 22ınc monıtorlerı samsungla phılıps cıkardı dedım phılıps ıyıdır samsungu almayalım phılıps aldık pıxel hatası cıktı servıslerı bayılerı yedek parcacılar aradım saolsun hıcbırı yardımcı olmadı.1sene sonra phılıps dvd playerım bozuldu yıne aradık taradık adam gıbı cvp veren yok garantı kapsamındakı urune.neyse bı sekılde hallettık.bnce phılıpsı aldın evıne getırdın bı sıkıntı cıkarsa çöpe at ama servisle konuşma.
    bızım eve phılıps abıme samsung tv aldık .samsung acık ara onde. gerısı teferruat .

sakın phılıps almayın.hem estetık hem kalıte bnce samsung.
    3d yede fazla takılmayın cok gercekcı olmadıgından uzun suredede goz yorulması yaptıgından pek kullanılıcagını dusunmuyorum.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

34tt5552 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahıbınden de bırısı acıl paraya sıkısmıs turkıye garantılı dıyor 1499tlye 40es7000 var almadıysanız tavsıye ederım urun ıstanbulda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)