Üzülmüştüm konsol üssüne haklısınız konsol üssünden sonra o kadar takip edemedim bence hala erken ama sony bize bakmıyor :)
Edit:dönsünlerde hergün neler olmuş anlatsın murat abi :)
Printable View
forza için konuşuyorum ses konusunda haklısın ama grafik için aynı şeyi söylemek mümkün değil.
Ayrıca gt5 1920 1080 çözünürlükte çalışır 720 olduğu nerden çıktı?
hiç ssd li ps3 test etme şansın oldu mu?
Kendi görüşüme gelirsek yaklaşık 3 yıldır ps3 kullanıyorum , bence en önemli farkı kullanıcı sayısı. xboxa göre çok daha geniş bir ağı var çok daha popüler.İki konsolunda birbirine üstün yanları olabilir ama atla deve kadar bir fark yok.Oyun fiyatlarıda birbirine çok yakın.
Sadece forza için xbox almayı düşünüyorum,tabi ps3 ü satmadan alacağım çünkü bir bf3 bir fifa ps3 den vazgeçmeyi imkansız hale getiriyor.
Benim tavsiyem otomobil oyunu önemliyse sizin için xbox tercih edin herşeyden birer parça oynarım multiplayer vazgeçilmezim diyorsanız ps3 :)
ps3 ile xboxun oyun yukleme sürelerini karşılaştırmak acımasız olur biraz
xbox çoğu oyunu hdd ye kopyalıyor zaten 2diskli oluyor genelde
ps3 ise blueray ve hdd ye çok fazla kopyalama şansınız yok
ayrıca ps3 grafikleri yanında xboxunkiler çizgifilm gibi kalıyor :D
xbox 360 oyunları hdd e kopylarsın ama o oyunu acmak ıcın oynıyacagın oyunun cd si icinde olmalı irenc bi duydu...
ps3 de 50 gb lık oyunu bile hdd e alıyorum ben nasıl yuklenme sansı olmaz. cfw de. ve tec cd ile her oyunu acıyorum ve online oynuyorum.
grafik konusunda fifa pes haric hic birşey anlayamazsın. uncharted , god of war , kıllzone , yi defalarca bitirmissin ama sen belli :D
bizzat testlerini yaptım. hdmı kablolarına kdar aynı marka kullandım.
türkiye icin abuk subuk konusan turklere korsancı diyip türkiye icin xboxun girmesini yasaklayan türkler icin türkce dublaj oyun yapmayan mıcrosoftu savunmayın bana abi. sabaha kadar anlatırım burda size.
ssd li test edemedim dostum.
aralarında daglar kdar fark var. mıcrosoftun ve sony nın ayrı ayrı kefelere koyup neler yaptıklarını dusunun türkler icin sadece sadece bu örneyi veriyyorum size.
fifayı brf3 üde xboxta oynarsın iki konsolada cıktı oyunlar. bi forza icin alınmaz abi almayın :D git takıl arkadasında bi kac gun :)
:icon_tup: :) şu E3 bi gelsin bakalım :)
cıkacak olan konsollar 1080p yerine 3840 x 2160 olma ihtimalide cok yuksek diye duydum hatta kesin gibi bişey diye bakıyorlardı ve bu konsollara göre cıkacak olan tv ler ide ilk sony cıkaracagı soyleniyor.
xbox720 8 çekirdekli bir işlemciyle gelecegini biliyorum kincet tam stabil bir şekilde calısabilmesi icin. şuan icin kınect tam stabil calısmıyor gec kalıyor insan vucudunun tamamını okuyamıyor algılayamıyor. oyun yapımcıları heryerden kısıyor knect e oyun yaparken.
zaten star wars tam bir komediydi :D hahahaahahpu hrvp ruthv murat abi baya bi sinirlenmıstı alın gidin kınect ınızı kardeşim falan demıstı bu ne terbiyesizlik falan demıstı kopmustum orda ben ya :D kandırmayın insanları falan diyordu :D mıcrosoft şaka gibi ya. konsolda şimdiye kadar yaptıgı tek orj şej ps3 den once cıkarması :D :rolleyes:
Ben xboxtan memnunum(2 xbox kullandım,1. jasper kasaydı 2 kere 3k yedi o perte ayrıldı,şimdi slim var o baya iyi şimdi)youtubede kinect fail yazdımı dökülüyo çoğu şey zaten ama star wars 1313 dehşet görünüyo :D
Karistiriyimmi ortaligi :)
Pes mi fifami :D
bendede 2 konsol mevcut , xbox ı sadece forza icin aldım ve sadece forza oynuyorum ps 3 de ise black ops falan takılıyorum :D ama gelip forza oynayan ve arabaya biraz ilgi duyan herkes ps 3 satıp banada bir tane xbox alalım diyor :D
forzada sesler çok iyi ama gt5 de sürüş dinamiği daha güzel.
ayrıca xbox ı bi tek forza için almak var, bir de uncharted ve god of war gibi oyunları oynamak.
ps3 sırf exc. oyunları için bile alınabilir.
Bugün konuyu açar açmaz mediamarkt ve teknosanın en büyük 2 bayisine gittim. Bol bol oyun oynattı arkadaşlar bana. Tanıtan arkadaşlarda ps3 olmasına rağmen knedict özelliği ve tüm yeni oyunların bu formata dönme çabası yüzünden Xbox h önerdiler