User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
69 sonuçtan 58 ile 69 arası

Konu: ps3 önerisi

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi her zaman söylerim yıllarca ps oynadım xbox aldığımdan beri ps3 atari gibi geliyor görüntü olarak
    Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forza için konuşuyorum ses konusunda haklısın ama grafik için aynı şeyi söylemek mümkün değil.

Ayrıca gt5 1920 1080 çözünürlükte çalışır 720 olduğu nerden çıktı?

hiç ssd li ps3 test etme şansın oldu mu?

Kendi görüşüme gelirsek yaklaşık 3 yıldır ps3 kullanıyorum , bence en önemli farkı kullanıcı sayısı. xboxa göre çok daha geniş bir ağı var çok daha popüler.İki konsolunda birbirine üstün yanları olabilir ama atla deve kadar bir fark yok.Oyun fiyatlarıda birbirine çok yakın.

Sadece forza için xbox almayı düşünüyorum,tabi ps3 ü satmadan alacağım çünkü bir bf3 bir fifa ps3 den vazgeçmeyi imkansız hale getiriyor.

Benim tavsiyem otomobil oyunu önemliyse sizin için xbox tercih edin herşeyden birer parça oynarım multiplayer vazgeçilmezim diyorsanız ps3
    Moruk ben ps3 ümü sattım xbox aldım, şu an sadece forza oynuyorum ve grafik olarakta aracın genel tepkisi olarakta forza daha başarılı gt5 e göre, bunu diyebilirim.

Bu arada, sadece forza ve 1-2 oyun oynayacaksan (daha doğrusu netten oyun indirip depolamayacaksan) 4 gb lik versiyonu alıp 2 tane 16 gb lik usb takarsan işini rahatlıkla görür, 300 küsür tl de cebinde kalır

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün konuyu açar açmaz mediamarkt ve teknosanın en büyük 2 bayisine gittim. Bol bol oyun oynattı arkadaşlar bana. Tanıtan arkadaşlarda ps3 olmasına rağmen knedict özelliği ve tüm yeni oyunların bu formata dönme çabası yüzünden Xbox h önerdiler
    napsınlar sony gibi exclusive leri olmadıkları ıcın milleti kınect ile kandırıyorlar
    Alcatraz GTI-6

Ultraleggera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forza için konuşuyorum ses konusunda haklısın ama grafik için aynı şeyi söylemek mümkün değil.

Ayrıca gt5 1920 1080 çözünürlükte çalışır 720 olduğu nerden çıktı?
    Göreceli bi konu bu kardeşim zevk meselesi ben 2 sinide kullandım bana xbox daha keyfli geldi GT5 le Forza3 ü kıyaslarsan öle olabilir ama Forza4 le GT5 i kıyaslarsan grafik bakımından ses bakımından bana göre xbox sana göre ps3 dür saygı duyarım.

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enesy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi her zaman söylerim yıllarca ps oynadım xbox aldığımdan beri ps3 atari gibi geliyor görüntü olarak
    videolardan bi xbox360 ın icini acarken izle birde ps3 ün. xbox gameboy gibi kalıyor

yedek pilleriniz duruyormu?

ama xboxun kolu ele cok iyi oturuyor. ne kadar pilli de olsa

güzel bi batarya almayı ihmal etmeyın
    Alcatraz GTI-6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu çok büyük bi tartışma xboxmı ps3mü
    ama sony her zaman sonydir bence

bide sadece yarış ve futbol oynarım diye düşünmeyin ps3te cidden çok güzel oyunlar var resident evil, god of war serisi gibi cidden çok keyifli oyunlar xboxta benim bildiğim meşhur olan birtek forza var.
    online oynamak ise acaip keyifli oynamam demeyin mutlaka oynanıo

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Moruk ben ps3 ümü sattım xbox aldım, şu an sadece forza oynuyorum ve grafik olarakta aracın genel tepkisi olarakta forza daha başarılı gt5 e göre, bunu diyebilirim.

Bu arada, sadece forza ve 1-2 oyun oynayacaksan (daha doğrusu netten oyun indirip depolamayacaksan) 4 gb lik versiyonu alıp 2 tane 16 gb lik usb takarsan işini rahatlıkla görür, 300 küsür tl de cebinde kalır
    kanka nerden kaça alalım peki usbler save dosyaları için mi gerekli o kısmı anlayamadım?

Alıntı Ultraleggera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göreceli bi konu bu kardeşim zevk meselesi ben 2 sinide kullandım bana xbox daha keyfli geldi GT5 le Forza3 ü kıyaslarsan öle olabilir ama Forza4 le GT5 i kıyaslarsan grafik bakımından ses bakımından bana göre xbox sana göre ps3 dür saygı duyarım.
    Haklısın yıllardır gt5 oynuyoruz göz alışmış farklı tarzda bi grafikle karşılaşınca yadırgamıştım.

Forza 4 ü zaten tartışmaya gerek yok açık ara daha keyifli olacağını düşünüyorum bende.Beni tek uyuz eden yanı bazı araçlarda vites geçişlerinde devir çok hızlı düşüyor ve yapay bi ses ortaya çıkıyor.
    Dr.Ecu

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enesy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    infamous, resistance, god of war, uncharted, killzone, metal gear solid den bi haber olduğun ne kadar belli. ps3 ün grafikleri hiç de kötü değil bunu nasıl atla deve yapıyorsunuz anlamıyorum..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belirtme gereği duymamıştım belirteyim , konu sahibi yarış oyunu istediği için ( forza ve gt5 ) bu iki oyun arasında kendi karşılaştırmamı yazdım , evimde xbox ofisimde ps3 var ikisindede pes 2013 oynuyorum onda da aynı şekilde fikrim.
    Not: Tv ler aynı
    Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka nerden kaça alalım peki usbler save dosyaları için mi gerekli o kısmı anlayamadım?
    Kanka indirimleri araştır media markt electro world d&r vs en uygunu neredeyse ordan alman lazım.

Ben alırken d&r da 100 lira hediye çeki vardı yanında oyun aldım. Her yerde fiyatlar aynıydı sadece hediye çekinden ötürü tercih ettim mesela, devam ediyorsa bakabilirsin.

USB ler hem save dosyası için, hem de dlc ek paketleri yüklemek için gerekli olabilir (sonradan eklenen harita ve arabaları yüklemek için).

İlk planda tek 16 gb alsan da yeter, ama ek paketlere sadece 4 gb yetmiyor mutlaka usb ile ek yapman lazım. İleride oyun da indiririm depolarım dersen 2. 16 gb ye geçersin.

Bu arada 16 gb diye örnek veriyorum ama maksimum kapasite usb başına 16 gb den 2 tane ediyor yani 32 gb, cihazdaki 4gb yi de eklersek 36 gb ediyor toplam. Daha fazlasını da desteklemiyor.

250 gb için oyun indirilmiyorsa ekstradan verilen 300 tl gereksiz yani bence

Ultraleggera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar kusura bakmayın belki yeri burası deil amacım arkadaşın konusunuda bulandırmak değil ama bilen birisi bana şu FW li xbox da forza horizona nasıl dlc yükleyebileceğimi izah edebilirmi ??

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4gb lık makinaya forza'nın 2.dvd yi bile yükleyemiyorsun.4gb slim alırsan,usb fln uğraşmana gerek yok belirli süre sonra illaki doluyor.150tl civarı xbox'ın 250gb lik hdd, almak daha mantıklı.bende forza oynuyucam die slim 4gb kinect almıştım sonra gidip hdd almak zorunda kaldım..gt5 ile forza'yı birbiriyle kıyaslamaya gerek yok ikiside birbirinden iyi ve kötü yönleri var..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)