Abi her zaman söylerim yıllarca ps oynadım xbox aldığımdan beri ps3 atari gibi geliyor görüntü olarak
Abi her zaman söylerim yıllarca ps oynadım xbox aldığımdan beri ps3 atari gibi geliyor görüntü olarak
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Moruk ben ps3 ümü sattım xbox aldım, şu an sadece forza oynuyorum ve grafik olarakta aracın genel tepkisi olarakta forza daha başarılı gt5 e göre, bunu diyebilirim.
Bu arada, sadece forza ve 1-2 oyun oynayacaksan (daha doğrusu netten oyun indirip depolamayacaksan) 4 gb lik versiyonu alıp 2 tane 16 gb lik usb takarsan işini rahatlıkla görür, 300 küsür tl de cebinde kalır![]()
bu çok büyük bi tartışma xboxmı ps3mü
ama sony her zaman sonydir bence
bide sadece yarış ve futbol oynarım diye düşünmeyin ps3te cidden çok güzel oyunlar var resident evil, god of war serisi gibi cidden çok keyifli oyunlar xboxta benim bildiğim meşhur olan birtek forza var.
online oynamak ise acaip keyifli oynamam demeyin mutlaka oynanıo
kanka nerden kaça alalım peki usbler save dosyaları için mi gerekli o kısmı anlayamadım?
Haklısın yıllardır gt5 oynuyoruz göz alışmış farklı tarzda bi grafikle karşılaşınca yadırgamıştım.
Forza 4 ü zaten tartışmaya gerek yok açık ara daha keyifli olacağını düşünüyorum bende.Beni tek uyuz eden yanı bazı araçlarda vites geçişlerinde devir çok hızlı düşüyor ve yapay bi ses ortaya çıkıyor.
Dr.Ecu
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Belirtme gereği duymamıştım belirteyim , konu sahibi yarış oyunu istediği için ( forza ve gt5 ) bu iki oyun arasında kendi karşılaştırmamı yazdım , evimde xbox ofisimde ps3 var ikisindede pes 2013 oynuyorum onda da aynı şekilde fikrim.
Not: Tv ler aynı
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Kanka indirimleri araştır media markt electro world d&r vs en uygunu neredeyse ordan alman lazım.
Ben alırken d&r da 100 lira hediye çeki vardı yanında oyun aldım. Her yerde fiyatlar aynıydı sadece hediye çekinden ötürü tercih ettim mesela, devam ediyorsa bakabilirsin.
USB ler hem save dosyası için, hem de dlc ek paketleri yüklemek için gerekli olabilir (sonradan eklenen harita ve arabaları yüklemek için).
İlk planda tek 16 gb alsan da yeter, ama ek paketlere sadece 4 gb yetmiyor mutlaka usb ile ek yapman lazım. İleride oyun da indiririm depolarım dersen 2. 16 gb ye geçersin.
Bu arada 16 gb diye örnek veriyorum ama maksimum kapasite usb başına 16 gb den 2 tane ediyor yani 32 gb, cihazdaki 4gb yi de eklersek 36 gb ediyor toplam. Daha fazlasını da desteklemiyor.
250 gb için oyun indirilmiyorsa ekstradan verilen 300 tl gereksiz yani bence![]()
Arkadaşlar kusura bakmayın belki yeri burası deil amacım arkadaşın konusunuda bulandırmak değil ama bilen birisi bana şu FW li xbox da forza horizona nasıl dlc yükleyebileceğimi izah edebilirmi ??
4gb lık makinaya forza'nın 2.dvd yi bile yükleyemiyorsun.4gb slim alırsan,usb fln uğraşmana gerek yok belirli süre sonra illaki doluyor.150tl civarı xbox'ın 250gb lik hdd, almak daha mantıklı.bende forza oynuyucam die slim 4gb kinect almıştım sonra gidip hdd almak zorunda kaldım..gt5 ile forza'yı birbiriyle kıyaslamaya gerek yok ikiside birbirinden iyi ve kötü yönleri var..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)