User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Facebook Dolandırıcılığı

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Coder senin yaşındayken schoolbus ile milletin bilgisayarına girerdilk, win98! Zamanı ama bişe yapmazdık eğlencesine işte.. Semde maiallah yaşın genç ama baya uğraşmışsın..

F4R, Bu arada
    Telefon numaranı senden isteyen arkadaşına arayı sordun mu sen mi istedin diye?
    Keşke o zamanlar yaşım şu yaşımda olsaydı, sizin zamanınızda ne firewall vardı ne önlem.. Bizim zamanımızda asıl hackler yapıldı diye düşünüyorum. Tabi ben 10 yaşımda başladım 2 sene önce herşey bitti daha da bulaşmam
    RESPECT YOUR ELDERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F4R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az önce biri paylaşmış facede:Kişinin hesabına birşekilde girip, arkadaşlarından telefonunu istiyorlarmış ve telefonunu aldıkları kişilerin hesaplarını boşaltıyorlarmış (ne hesabı onu bilmiyorum)

valla benim başıma geldi. nerdeyse 3-4 senedir konuşmadığım arkadaşım pm atmış ve telimi istemiş. bende verdim hemen. daha sonra fark ettim ki böle bir dolandırıclık olayı varmış. nolur nolmaz diye face şifremi değiştim, tel nomu faceden kaldırdım.

Bilgisi olan var mı? Aslı astarı olan var mı? Benim tel nomu alıp ne yapabilirler sizce?
    O sekilde degilde senin numarani aldiktan sonra simdi sana mesaj gelecek onu onayla diyor sen eger onaylarsan 50 tl civari faturana ekleniyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)