Ufuk abi geçmiş olsun diyim, boş ver sinir yapma böyle ufak şeyleri kendine...
Araya girmek gibi olmasın ama yeri gelmişken bende sorayım. Askere gitmeden aracımı babama emanet etmiştim, tüv de muayenede xenondan kalmış araba git söktür gel demişler.
Babamda en yakın sanayiye gidip sarı ampul taktırmış ama kasap adam mtec marka xenon umu cıkaramadığı için tamponuda sökmeye üşendiği için beyin ve ampul arasındaki o bağlantıyı kesmiş.
Xenonun beyinleri şuan arabada takılı benim elimde ise ampuller ve kesik bir kablo var
Tekrar eski haline getirmem için arabayı ne yapmam gerekir acaba ? O ara kablo bağlantıları ayrıca satılıyor mudur ? Ve tecrübeli arkadaşlar beni nereye yönlendirebilir ? Bostancı veya Maslak sanayide ?
bende dün mteclerin birinin ampulunu değiştirdim ama dediğiniz paralara değil..komple setini isteseniz arabayı bırak gitmi dicekti acaba?
2 yıl önce bende orada sorun yaşamıştım,çok şaşırmadım açıkcası.. sokagın adıda bi garipti zaten,karaoğlanoğlu'muydu neydi![]()
Racing,competing, is in my blood it's part of me it's part of my life...
Uzun zamandir alisveris yaparim murat abiden herzaman uygun fiyat vermistir hic bi yanlisida olmadi bana karsi. Yaninda calisanlarida iyi tanirim bende sasirdim
O caddenin bir üst caddesinde Pazar günüde açık olan Xenon far satan bir arkadaş vardı ben ondan almıştım 150TL montaj dahil 2 yıl garantili çeşke ona gitseydin..
anadolu yakasındada elif tuning var artık bazı firmalar mimlendi bu tür konuların açılması çok faydalı oluyor
ben xenonlarımı bys tuningten almıştım ahmet abiden çok memnun kalmıştım ancak bazı tuning mağazaları gerekli özen ve itinayı göstermiyor malesef
valla yıllardır bende murat abıyı tanırım sımdıye kadar xenon ampulu veya baska bısey olsun yay aldım yay aldırdım vs. arkadas cevremı fln yonlendırırım ılk defa duydum boyle bısey sasırdım acıkcası...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Life Tuning Çoğu Esnaftan Çok İyidir Tabi Arada Ufak Tefek Sorunlar Çıklabilir Ticaret Bu Yapılan Yanlışta Olsa Firmayı Bu Derece Ticari Kayıplar Yaşatıcak Mesajlara Gerek Yok
iyi satıcıdır şaşırdım diyenler illaki olacaktır. sorunsuz alışveriş yapınca bende hep öyle derim. (hatta cogu insanın sorun yasadıgı netten alışverişlerde bencok az sorunla karsılastım)
ama orada cok ayıp birşey yapıldı bana. netten siparişimi almayıp dukkanına davet etti. pazar gel takalım dedi. gittim sattım bıtmıs ticaret bu dedi. birde aklınca bu gold setin ampülü silver balans ve kutu verecem ama ampulun gold olacak sana 280e bırakırım dıyor terbiyesiz.
izahi yok bunun kimse kusura bakmasın.
konumuzla alakasız ama hb civiclere xenon takmayın takıyorsanız da yere baktırın diyeceğim ama o zamanda xenonun esprisi kalmayacak.O araçlara xenon takılınca ciddi göz alıyor hem kısa hem sisler.Ampul olarak H7R lara bakmanızı tavsiye ederim ille de takacaksanız.
ben aksaray bys şirinevler life da bugüne kadar ne aldıysam hiçbir sıkıntı yaşamadım.Montajından verdiği fiyatlara kadar her zaman memnun kaldım.Talihsizlik olmuş biraz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)