2 cok iyi bence
Pek ciddiyet kaydım yok,aynı zamanda bu 5 kartvizitle ciddiyetsiz görülecek olduğumu sanmıyorum.Ayrıca bizde müşteri ve biz genelde gırgır şamata takılırızçoğunluk 2 diyor sanırım acaba her birinden 250 şer adet mix mi yaptırsam
![]()
Ne istediğini anladım. O zaman gerçekten de dikkat çekici bir şey tasarlamak lazım. Fakat işte burada çok dikkatli olmak ve denge tutturmak gerekiyor. Bazen insanlar dikkat çekici olmak için kitsch şeyler yapabiliyorlar.
Benim beğendiğim kartvitiz örneklerine şöyle bir baktım ama hiçbiri senin isteyeceğin tarzda değil. Yine de bakacağım bir şeyler.
Bizim peder Ankara'nın ilk grafik tasarımcısıdır. Bir de ona sorayım bugün. Belki bir fikir verir
Edit: Google'da "business card design ideas for car parts dealer" yazınca çok ilginç şeyler çıkıyor.
Belki fikir verir
https://www.google.com/search?q=busi...w=1920&bih=949
HONDA TECH / / Ankara
Honda Service & Tuning Garage
bence 1 ıyı gozukuyor 2 cok ıddalı
45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
35 MMR 57 - Auris - Just Begining
kendi işim ve gerçekten dikkat çekmesini istediğim bir kartizit yaptıracak olsaydım banka kartları malzemesine benzer bir malzemeden yaptırırdım. bir kaç sene önce buna benzer bir karta rastlamıştım gerçekten kim lan bu herif dedirten bir merak uyandırıyor insanda.
2 en iyisi![]()
şöyle bir site var, meslek gruplarına göre çok güzel kartvizitler var, işine yarar umarım;
Construction Workers on Scaffolding Business Card Template from Zazzle.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)