User Tag List

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
165 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Kia Pro Ceed GT

muratGT643 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnrsrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz hort gibi oldu ama fiyatlar siteye düşmüş buyurun

Yeni pro_cee'd GT Manuel 1.6 Benzinli 204 PS - 69.000 TL

Kia Türkiye – KIA The Power to Surprise
    10 bin ucuzuna bı ay önce en full u astra gtc 1.4 140hp aldım, 10 bin yüklesem 200hp yi aşarım bile üstelik ''KIA'' marka imajıda henüz ülkemizde önyargıları yıkamadı.

bence hala bi almanla kıyaslanamaz
    GRUP TEKEL

İNŞAAT MÜHENDİSLİK VE MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ. KONUT, UNIVERSİTE, OKUL VE HASTAHANE İNŞAATLARI, KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELENDİRME

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    204 hp ile rocco yu geçemiyorsa ki kagıt ustundeki veriler gerçekten çok kötü. Hiç 204 hp lik bir araç gibi verileri yok

O zaman fiyat abartı işte. Her şey donanım bilmem ne değil. Aracın plastik kalitesi nasıl ? performansı nasıl ? yol tutuş ve sürüş zevki nasıl ?

Bunları bir görmek lazım ama bana kalırsa fiyat bu araç için fazla. Yoğun rekabet olan bi piyasaya ilk kez giren bi firma pro ceed ile.

Ben şuan için güvenemedim kia ya 204 hp bir araç çıkarıp verilerini böyle yayınlıyosa ki çok aşırı ağır bir araç da değil. Bir yerlerde bi sıkıntı var demek ki...
    Yeni ceed'i incelemiş olsaydın plastik kalitesi vs nasıl diye yazmazdın.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın

semih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratGT643 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 bin ucuzuna bı ay önce en full u astra gtc 1.4 140hp aldım, 10 bin yüklesem 200hp yi aşarım bile üstelik ''KIA'' marka imajıda henüz ülkemizde önyargıları yıkamadı.

bence hala bi almanla kıyaslanamaz
    yeni kia ceed'e bindiniz mi bilmiyorum ama ben yedigöbek almanım diyenleri cebinden çıkarır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle golf a3 filan bakar bakar durur nasıl kaliteli araba yapmışlar diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SSagnak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle golf a3 filan bakar bakar durur nasıl kaliteli araba yapmışlar diye
    Fazla abartmayalım arkadaşlar tamam kore ilerletti de fiyatlarıda zaten Avrupalı rakipleri kadar oldu. A3 den bahsediyorsunuz detaylara indikçe kaliteyi o zaman anlıyor insan.
    Golf MKVII 1.6 Tdi

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni ceed ortada alman malman bırakmaz ezer geçer valla.parasını son kuruşuna kadar hak ediyor bence.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fazla abartmayalım arkadaşlar tamam kore ilerletti de fiyatlarıda zaten Avrupalı rakipleri kadar oldu. A3 den bahsediyorsunuz detaylara indikçe kaliteyi o zaman anlıyor insan.
    bi şu yeni çıkan A3 kaliteli hocam bizde audi sürüyoruz ama sen a3 e 70-80 lira çekiyosan hemde 1.4 120 hp e yada golfün en dolusuna aynı para ceed tasarım ve dizayn olarak sollar hepsini ama bi alışılagelmiş bir olay var ya audi volkswagen her zaman ön planda durur

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Almanda artık kalite üst segmentlerde başlıyor.. alt segment araçlarında eski kaliteyi aramayında beklemeyinde koreliler o konuda almanları geçdi bana göre..

basit bir örnek veriyim a3 ve golf 7 lerin yakıt depolarında dalga kıran koymamışlar bu yüzden depodan rahatsız edici lakır lukur yakıtın sesi geliyor.. yada yeni kasa a3 lerde rahatsız edici boyutta rüzgar sesini içeri alıyor 100km hızdan sonra.. bunun gibi şeyler almanıda o kadar gözünüzde büyütmeyin nasıl hyundai kia eski hyundai kia değil çok ilerlediler diyorsak almanda eski alman değil alt segmentte kalite çıtasını çok düşürdü eski araçlarına oranla bana göre eski araçları alt segmentte çok daha kaliteli ve titiz üretiyorlardı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Avrupalı rakipleri fiyatı kadar oldu diyorsunda yakın ya da aynı fiyata daha fazla donanım sunuyor adamlar

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Darkmoon
    Aynen öyle benim 2005 model eski mercedes a serisi aracım son kasa a serisinden malzeme kalitesi olarak daha üstündü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bir cla mevzusu varki hiç girmiyorum mercedesi çok sevdiğim için.. keşke mercedesde fason bir marka kursa bu cla ve diğer alt segment araçlarını o marka ismi altında üretse en azından kendi markasına leke gelmez..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avrupalı rakipleri fiyatı kadar oldu diyorsunda yakın ya da aynı fiyata daha fazla donanım sunuyor adamlar
    Uzun vadede ne kadar sorunsuz olacak o elektronikler göreceğiz ....
    Golf MKVII 1.6 Tdi

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ceed station ve octavia platform olarak birbirine yakin full paketlerde fonksiuonel olarak ne fazlasi var peki kia tercih edeyim?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ceed station ve octavia platform olarak birbirine yakin full paketlerde fonksiuonel olarak ne fazlasi var peki kia tercih edeyim?
    a3 örneğinden yola çıkarak söyledim ben ya da golf

zaten seat skoda audi ve vw'nin bir alt çıtasında

son zamanlarda incelemedim modelleri donanımları ama bir önce ki kasa leon çıktığında golf5 parasına yada biraz daha ucuza daha dolu alabiliyordun.

Rekabet için bunu sunmak zorundalar ki sunuyorlarda zaten.

60 liraya golf ile aynı donanıma sahip ceed'i kimse almaz, ama aynı fiyata daha fazla şey sunulursa ancak öyle müşteri çekebilir

Aynı fiyat ve donanım seviyesinde tercih kullanıcıya kalmış

muratGT643 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun vadede ne kadar sorunsuz olacak o elektronikler göreceğiz ....
    kesinlikler katılıyorum herşey 0 alınırken güzel görünebilir ama bakalım ömrü ne kadar olcak bi almanlar gibi senelerce yürüyecek mi?
    Genede objektif olmak açısında içimde bi merakta uyandı en kısa zamanda bayi de bi canlı görüp öyle yorum yapmak isterim
    GRUP TEKEL

İNŞAAT MÜHENDİSLİK VE MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİ. KONUT, UNIVERSİTE, OKUL VE HASTAHANE İNŞAATLARI, KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELENDİRME

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi olay sana kalmış ikisinide test et hangisi daha tatminkar geliyosa octavia 1.6 105 hp ceed 1.6 128 hp dizel olarak düşünürsen arada 2-3 milyar fark var ama şu bir gerçek var ki skoda hepsinden daha kaliteli duruyor seat volkswagenden

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kıa bu uzak doğulu diyip geçmeyin
    www.kaymaz.com.tr

"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son kia hyundai modellerinde parayı donanıma öderken audi vw gibi markalarda ise sırf marka adına para ödemeye başlandı. koreliler 60 65 civarlarına neredeyse gırtlak araç satarken aynı paraya avrupalılarda neredeyse basic paket ancak alınabiliyor. ama devreye ülkemizdeki saçma pazardan dolayı satarkenki değer kaybı ve zor satılması düşüncesi girince yine de insanlar korelilere uzak duruyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kia da öyle keşfedilmemiş yeni bir marka değil türkiyeye yenide girmedi 93 yılından beri türkiyede satılan bir araç.. türkiyede 20 yıllık bir marka.. az çok artık kia nında kronik sorunları varmı yada elektrik sorunları varmı bu yaşına kadar olsa ortaya çıkardı.. eski ceed lerden yada daha eski araçlarından.

tabi bu demek değilki çıkmıycak çıkadabilir ama her marka için bu geçerlidir eski modellerin sorunsuzluğu yada sorunluluğu her zaman yeni modellerin satışında referans olur alıcı alırken.. eski ceedlerde ben herhangi bir kronik sorun arıza duymadım..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)