la aracı bugün bakıma soktum ön takım komple vs şuan serviste bekliyorum çıkmasını adamları çektim köşeye pederden gizli dedim ki ben 5 lik yay aldım takalım ben gitmeden falan 5 lik yay amortisörünü götürür vs vsvs olumsuz bilgiler verdi bende tırstım3.5 alayım dedim satıcıyı aradım oda ayn oldugunu söyledi
life değil lion tuning oda life ta alıyormuş ucuz diye oradan aldım knk bütün yaylar aynı yerden geliyor bunlar 76 ya veriyor diğerleri 86 90 85 vs
bende şöle bişey diyim her yay her arabayı düşürmez
misal benim kullandıgım 5 lik yaylar bende leylek vti lerde sürüngen
kaldı ki fk dan bahsediyonuz![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
FK diye geçiriyorlar millete... FK yabancı bir firma, Bursada falan da yapılmıyor orjinal FK..
Türk milletinin dolandırıcılığı, Bursa'da yapılan eibachtan farkı yok bunun.. Dolandırıcının teki kesip biçiyor demiri, üzerine FK markası basıyor.. Gerçek FK'nın marka bilinirliğini kullanıyor..
Çakma mal...
Senelerce orjinal FK kullandım.. Son derece stabil ve düzgündür orjinaller.. Çakmalarının ise inşaat demirinden farı yok. Biri 3,5 düşürür diğeri 6 düşürür.. Adı üstünde çakma..
Güvenilir firmalardan, güvenilir markaları almak varken sizinki zaten en başta bir kumar olmuş, orijinal malda böyle bir şey söz konusu bile olamaz, hadi dese ki 5 lik yay 306 için zaten yok, 206 veya 106 yayı vereyim 5 mm düşsün, buda gti için hani motor daha ağır diye, sizin motorda daha hafif olacağından 5 lik bile alsanız o kadar düşeceğini sanmıyorum.
Antik kuntik mallara para verecek kadar zengin olmayın derim.
Tuning FK Automotive | Lowering springs High Tec fit for Peugeot 306 (7..) | purchase online
Fk'nın orjinal sitesi, 4 cm lik tek yayı var işte, ben hala kararsızım çakma olduğuna, ben bir firmadan almadım üzerinde kutuyla aynı kodda baskı vardı aynı fotoğraftaki gibiydi yani, buu fiyattaki bir ürünün çakmasını üretmekte kutusuyla baskısıyla vs. ayrı salaklık, pembe veya diğer ürünleri saymıyorum onlar çakmalıktan çok ne olduğu belirsiz ürünler, ben memnunum kısacası![]()
Bir de Apexi ile Apex kadırmacası var. Sadece isim benzerliğini kullanıyorlar.
Yayların rengi aynı kolisi farklı.
Biraz bu konulara uzaksan arkadaşına soruyorsun telefonda apex iyidir kanka diyor
Sonra satıcıya ok ver diyorsun
satıcı da çakıyor merdiven altı üretimi olan 100 tl lik apexi'yi.
aman diyim ona da dikkat.
Çakması
Orjinali
![]()
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
ya havlekullanan memnun mu memnun sıkıntıları var mı yok tek sorun 3.5 ile 5 aynı oranda düşürürmüş parası 340927423094 olsa ne 70 80 olsa ne çakma olsa ne neden kullanan memnun almışım bitmiş gitmiş niye aldın al onu sat vs ne gerek var
öğrenciyim ayda 100 lira zor ayırıyorum kendime param olsa eibach alırdım yine söylüyorum
bursada üretiliyormuş aynen
bakalım ne kadar düşürecek bizim ki
aldık artık yapacak bir şey yok bakalım takıp görecez iyi mi kötü mü kullananların yorumuna göre memnunlar
apexi nin i harfinden de çakma oldugu anlaşılıyor zaten teşekkürler bilginiz için apexinin çok sert oldugunu memnun kalınmadığını duymuştum ne kadar doğrubilmiyorum
bunlar öğrenciyi anlamazlar kardeşim![]()
senin yapacağın mantıklı olay ise bilgili arkadaşlar dogrusunu yazarda presstir orjinalini pressletir öyle kullanırsın eğer yoksa spor yay
sorunun cevabına gelince aralarında en fazla 1 cm oynar , yani life doğru söylemiş
hiç kullanmadım Fk ama zaten bütün markala böyledir 3.5 3 düşürür , 5 cm 4 düşürür
bu sadece h&r de farklı 5cm yayı direk 7-8 düşürüyor![]()
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)