kasko adama değil arabaya yapıldığı sürece düzen tutmaz bu sigortacılık işi. it kopuğun üçkağıdının bedelini hayatında hasar bedeli talep etmemiş adamlara ödetiyorlar. aha ben de iptal ettiriyorum kaskoyu, kafam gire sigorta şirketlerine de.
kasko adama değil arabaya yapıldığı sürece düzen tutmaz bu sigortacılık işi. it kopuğun üçkağıdının bedelini hayatında hasar bedeli talep etmemiş adamlara ödetiyorlar. aha ben de iptal ettiriyorum kaskoyu, kafam gire sigorta şirketlerine de.
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
burda yayınlanmışhttp://www.tsb.org.tr/sites/default/...s/0293_001.pdf
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
zaten piyasa değerine göre ödemeye çalışanlarda vardı bende o yüzden 2 senedir yaptırmıyorum . sen 40 lira zerinden kasko ücreti al bişey oluncada 25 lira ödemeye kalk ..
işin kolayı herzaman var aslında ama niyeti bozmak,vicdansız olmak lazım
kendim tamirciyim bu işin içindeyim başımdan yeni geçen bi olay anlatayım
kayınçomun 2003 model 325i vardı kaza yaptı araç pert,herneyse şimdi kasko bedeli 53.000 liraydı ama kasko 40.000 lira veriyodu itiraz ettik ama nafile tabi mahkemede itiraz edin dediler,
bizde kabul ettik aldık uğraşmaktansa dedik,
40.000 lirayıda ***** siteden bakıyo en ucuzuna bakıyo arabada ne sunroof var ne ot çöp işte
ama diyoki aracı alırken parayı bankadan gönderdiysen banka dekontunu ver diyo kuruşu kuruşuna ödiyeyim kaç paraysa diyo
niyet bozuk olsa yapılacak çok şey var ama işte
şunu unutmayın burası Türkiye istenilse her şey yapılır![]()
SARIBAŞ PERFORMANCE ANTALYA
MATADOR-M50 3.25 TURBO
0-402 mt 11.069
bütün sigortacılar yapıyor diyemem ama benim sigortacım ödediğim miktarı düşürmek adı altında internete koyduğum fiyat üzerinden kasko yaptı 2 ay önce.ne hikmetse aynı paraya denk geldisöylediği benim cebimden çıkan parayı azaltmaktı ama perte cıkınca kafadan 3000 tl daha az ödeyecekti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)