başlıkta dedigim gibi Land Rover Range Rover hakkında bir kaç sorun olucak
modeller bunlar
4.6 Vogue 2001 falan
yada 4.6 HSE 1999 modeli nasıldır acaba ? binip kullanan varmı gezen tozanyorumlar neler
başlıkta dedigim gibi Land Rover Range Rover hakkında bir kaç sorun olucak
modeller bunlar
4.6 Vogue 2001 falan
yada 4.6 HSE 1999 modeli nasıldır acaba ? binip kullanan varmı gezen tozanyorumlar neler
JoYTeaM
Yakın arkadaşımda var satılık, fazlasıyla temiz bir araç sormak istediğin özel sorular olursa kendisine iletebilirim.
2.5 benzin 4 silindir 87 model land rover defender kullanıyorum km de 1lira benzinde yakıyor..3.5 v8 leride aynı şekilde km de 1lira..nasıl oluyo derseniz bizim 2.5 lar motor gücü düşük olduğu için sürekli zorluyoruz gitsin diye maksimum devir yani..o yüzden içiyor yakıtı..3.5 v8 ler daha rahat gittiği için yakıt aynı oluyor..basarsanız 1.2 1.3 lere çıkar heralde..4.6 yıda siz düşünün artık
Instagram : WideBodySixty
En büyük dezavantajı range in diğer ciplere göre daha ağır olması,yakıta en büyük etken.
Yolcu,şoför ağırlığı ile 2.5 ton a yaklaşan bir ağırlık oluyor.
4.6 hse p38 kasa olarak geçer adamın ömrünü yiyen bir cinstir, ne atılır ne satılır. tam keyif alıyorum derken ocagına incir agacı diken bir huyu var. yıpranmamışını adam akıllı bakılmışını bulman çok zor. senin rs ile 1 ayda yaktıgın yakıtı 5 günde rahatlıkla yakardaha saymamı istersen arızalarını tamir şeklini bile sayabilirim
![]()
Yakıt olayından sonra araca sogudum desem en büyük merak ettigim konuydu yakıt olayıhalbuki yıllardır cok hoşuma gitmiştir
![]()
JoYTeaM
İstanbulda sakin kullanım çevreyolu ağırlıklı 17lt LPG yakıyordu genelde 22-23lt LPG yakıyordu en son hatırladığım.
Fiyatının diplerde olmasının en büyük sebebi odur zaten-yakıt+vergi
Aynı yaşta bir x5 i 60-65 ten aşağı bulamazsın
sana pm olarak attıgım linkteki aracı biz 3 senden uzun kullandık, o kazada sadece disk yalpalaması sonucu aracın sola çekmesiyle oldu. saglamlık kesinlikle tartışılmaz ama bir o kadarda ilgi alaka isteyen bir araçtır. aylık 6-7 milyar altı geliri olmayan ve bu araca resmen aşık olmayan biriyle mutluluğu bulamaz.
km de 1lira dediğim gibi benzindeyken..lpg tüpümde sorun olduğu için lpg de kullanmıyorum..heralde 50 60kuruşa düşüyordur lpg ile
Edit: Dizel demişsin pardon şimdi gördüm..dizeli 2.5 düz dizel se eğer turbosuz 68ps fabrika çıkış..istanbuldan yarım depo ile ankarayı gördük yaklaşık 450km..tam depo ile 800 900km gidiyor dizeli..depo 80litre..
Instagram : WideBodySixty
10 kusur sene once,ozamanlar daha 1-2 yasındayken kullanıyordum fena cep yakan,kufur etıren bır jıptı!
O kadar sure gectı,sanırım ıyıce bela olmustur,uzak dur....
basına belamı arıosun anca hafta bi binersin
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Öyle sahibindende gezerken baya takıldım. Cok hoşuma giden içime sinenler olduDemekki sadece bakmakla yetinmek gerekiyormuş.. sorunlu olduklarını duymuştum ama yakıtını bu kadar oldugunu hiç düşünmedm
JoYTeaM
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)