Ben başka markadan tamamıyle vazgeçtim yemin ediyorumBu hale düşmek istemiyorum
Leon baktım Scirocco baktım yok olmayacak bu iş anladım ben
Umarım hepimiz gönlümüzde yatan arabalara sahip oluruz.
Ben başka markadan tamamıyle vazgeçtim yemin ediyorumBu hale düşmek istemiyorum
Leon baktım Scirocco baktım yok olmayacak bu iş anladım ben
Umarım hepimiz gönlümüzde yatan arabalara sahip oluruz.
+ benide ekleyin ilanda olan olmayan tüm e46 3.18ci leri araştırdım,bunak amcalara yalvardım,apaçilerden medet umdum,angaralılardan dost edindim ama kafama yatan arabayı bulamayıp bir hışımla tdi leon aldım.Ama içimde uhte kaldı kesinlikle iç kısımdaki malzeme kalitesi e90 larda yok o kaliteyi hissedemedim ben.
Eğer güzel kafana yatan bir araç bulursanız kaçırmayın.Benim bildiğim kronik sorunları kapı fitilleri,cam krikosu arızası,merkezi kilitte kapılardan birinin açılmaması.Bunlarda hallolmucak problemler değil
Bende Manuel e46 3.25 ti kullanıyorum..aracın kullanımı, kalitesi, güven hissi bambaşka.. Headers ve filtre var extra olarak ses ve kemikli vitesler kullanım keyfini üst düzeye taşıyor.. Bende kesinlikle tavsiye ederim.. Ama iyi araştır temizini bulmak çok zor.. Ben çok arac baktım hepsi cacık..
makyaj+aksesuar+hard top+ indivudual
fiyat haricinde araç enfes bence
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12388914/detay
1881 - 193∞
Fiyat cok iyi de ogrenmek lazim Royal'den nedir ne diildir diye.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...13311917/detay
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
46 candır hardtop olursa tadından yenmezz![]()
e46 konusunda kafanda en ufak bir soru işareti olmasın, düzgün bir e46 denk geldiğinde 2013 model araba bile satılıp alınır
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
hıc dusunme al bmw olsun tastan olsunyeterkı temız olsun eger temız olmassa ıncır agacı olur eonla kyas yapmak bıle cok sacmalıkk...
aldıgın arac orjınal fabrıkasyon //m olsun yeter
//M POWER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)