User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: bu araç alınır mı astra h

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O paralara alınabılecek en guzel araclardan o sınıfta baktıgın astralar. Twınportlara lpg oluyor olmuyor demeyın. Lpg y ıtakan usta önemlı. Pipolu sıstem takılmalı ve manıfold delınmeden gazın homojen dagılması lazım. Ben ıkı twınportumada taktırdım cok km yaptım hemde cok kısa sürede çok şükür hiç bir problemde yaşamadım. Yanma odası farklı manıfoldu kafasına göre delen ustalar yuzunden bu arabaların adı çıktı yok lpg uymuyor , patlatıyor, çekmiyor titretiyor diye.

onurars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    twinport motor seçeneğimidir?115 hp likler twinport olarak mı geçiyor yani.Eğer öyleyse lpg de 75000km yapan arkadaşım var sadece bobin arızası çıktı araçta,bobini yan sanayi alırsanız 3 günde yine bozuluyor ama orj alırsanız sorunsuz kullanırsınız

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda arkadasımın eşinde var cam tavanlı, sanırsam 2006 model sıfır almışlardı,daha 60 bınde arac hıc tup taktırmadı hiç sorunda yaşamadı.
    BaYTaR MURO

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle ölü arabayı alıpta hepsi sorunluymuş gibi yazanları gerçekten anlayamıyorum,
    aldığın araba ölü değilse bile belki senin şansına kötü olan denk geldi ve kötü tecrübelerin oldu,
    neden kalkıpta bütün opeller problemleymiş gibi yazarsın ki?

hiç Astra sahibi olmadım ama Vectra'nın Ecotec, Doch motorlularına çok bindim,
    binmeyede devam ediyorum(2005den beri) ikisindede rutin bakım ve ufak-tefek şeyler dışında sorun yaşamadım,
    yakın çevremdede hep opel kullanan insanlar var,
    bakımsızı, hor kullanılanı adamı arabadan soğutur,
    tıpkı bazı arkadaşların kötü tecrübelerini paylaştığı gibi,

İlandaki araçlar pek iç açıcı durmuyor,
    Alacaksanız Elegance donanımlısını tercih edin,
    Araç Siyah, içi Krem çok fena oluyor,
    insan arabaya binince içi açılıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim biz bütün astralara bindik h kasada g kasa kadar keyif yoktur.

Opel motoru 100binden sonra patlamaya hazır bomba gibi ne çıkaracağı belli olmuyor.

Sorun çıkartmaya başlayınca da ucuz olmuyor. Gerçi Vw de ucuz değil.

Onun dışında keyifli arabadır, LPG de bobin arızası yapar dediler bizimkilerde olmadı.

2004-2008 arası 105hp motor vardır, 2008 sonrası 115 hp lik motor daha sorunsuzdur.

denizalpakinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    11 sene bu motoru kullandık. astra ve vectarada.bir kere bile sorun çıkarmadı.1 senelik tecrübenle sabit kalmışsın.
    Hocam hiçbir sıkıntısı yok motorun gözünüz kapalı alın.Kalan kısım görsellik zaten kasası gozunuze guzelse alın gıtsın.aile binmicek diyosanız gidin gtc alın.motor da sıkıntı yok kulak asma kimseye sen
    Twinport motorun lpg de sıkıntılı olduğunu söyledim ben.Benim aracıma atiker takmışlardı 1 yıl boyunca istisnasiz her hafta sorun yaşadım.Lpg işi yapan çoğu insan söyledi bunu bana "çoğu lpg kiti twinport motora uyum sağlamıyor".11 sene kullandığınız araçlar tüplümüydü bilmiyorum ama belli bir kilometreden sonra sorun yaşatmaya başlıyor LPG de.

45.000 km kullandim ve tam 3 kere bobin arizasi verdi.
    Abs beyni arızalandı.
    İçinden saçma sapan sesler gelmeye başladı.

Ben sadece başımdan geçenleri yazdım,burada tecrubelerimizi paylaşıyoruz kimse birbirinin kötülüğünü istemez sanırım O yüzden yapılan yorumlara biraz daha saygılı yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum.
    Astra H (Sold)e46 Compact (Wrecked)e46 Coupe (Sold)207Rc(Sold)Focus St(Sold)Astra Bertone(Sold)R56 CooperS(Sold)
    RCZ(Sold)A5(Sold)

Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    söküp gelicem ben sadece donla geliceeem

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu bobın olayı bı arkdasımn astrasında da olmustu sogudum sımdı h kasalardan aslında bıraz da bekleyıp para bırıktıp leon almak mantıklı olan

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sat kurtul şu polo dan bi kere segment farkı var polo küçük kutu gibi araba ayakların pedala sığmıyor ha gidişi güzel ben 96 astra 1.6 16v ile 220 devirdim öyle her söylenilene inanmayın insignia turbo nasıl polo nun tadını vermez
    Insıgnıa ıyı guzel hoş.sadece motora yüklenmişler.arabanın vites titriyor benım polomda bile titremiyor.Aracımız daha 17 bınde 3 senelik araba.debriyajı benım tenekeden yumuşak fakat dur kalkta nedense agrıtıyor.hala bi anlam veremedim.Malzemeden aşırı derecede kaçılmış.yani 2005 vectradaki rahatlığı vermiyor araba.vectra dolu doluydu. bu kuru gürültü gibi biraz ama gidişine diyecek yok yapıştırıyor.fakat hız sevmediğim için pek cezbetmiyor beni.yakıtıda aşırı fazla gerek yok o yuzden

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı denizalpakinci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Twinport motorun lpg de sıkıntılı olduğunu söyledim ben.Benim aracıma atiker takmışlardı 1 yıl boyunca istisnasiz her hafta sorun yaşadım.Lpg işi yapan çoğu insan söyledi bunu bana "çoğu lpg kiti twinport motora uyum sağlamıyor".11 sene kullandığınız araçlar tüplümüydü bilmiyorum ama belli bir kilometreden sonra sorun yaşatmaya başlıyor LPG de.

45.000 km kullandim ve tam 3 kere bobin arizasi verdi.
    Abs beyni arızalandı.
    İçinden saçma sapan sesler gelmeye başladı.

Ben sadece başımdan geçenleri yazdım,burada tecrubelerimizi paylaşıyoruz kimse birbirinin kötülüğünü istemez sanırım O yüzden yapılan yorumlara biraz daha saygılı yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum.
    Dostum ben zaten saygısız bir şekilde yaklaşmadım.Aradaki gülmelere bakarsan tavrımı anlayabilirsin Sana öyle denk gelmiştir o araç belki. Kolay gelsin

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.3 dizel neden bakmıyorsunuz hem vergi hem yakıt hemde yazılımla gayet yürürlü olur ? kasada aynı kasa satışıda kolay olur

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagri-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O paralara alınabılecek en guzel araclardan o sınıfta baktıgın astralar. Twınportlara lpg oluyor olmuyor demeyın. Lpg y ıtakan usta önemlı. Pipolu sıstem takılmalı ve manıfold delınmeden gazın homojen dagılması lazım. Ben ıkı twınportumada taktırdım cok km yaptım hemde cok kısa sürede çok şükür hiç bir problemde yaşamadım. Yanma odası farklı manıfoldu kafasına göre delen ustalar yuzunden bu arabaların adı çıktı yok lpg uymuyor , patlatıyor, çekmiyor titretiyor diye.
    Cağri abinin dediği gibi pipolu sistemle landirenzo ve brc kitler çok uyumlu bu motorla lpg de sıkıntı yok sadece montajına ve markasına dikkat edin.

2004-2005'lerde kronik cim modülü arızası vardı bazen korna çalmıyor direksiyondan teyp kumanda edilemiyor gibi sorunlara yol açıyordu bu arıza. Servise çağırıldı bir çoğu onarıldı. Modül tamir kitleri de çıktı ucuz fiyata halledilebiliyor. Başka bi kronik arızasını duymadım yaşamadık. 2004 yılından beri sıfır aldık kullanıyoruz. 2006 ve sonrasında giderildi diye biliyorum bütçe mümkünse 2006 üzeri ve ya tamir edilmişini tercih edin.

Şehir içi yoğun olmayan trafik için konuşayım 7-7.5 lt yakıyor şehirler arası 5.5-6 lt civarı bence aşırı yakan araç değil. Donanımı iyidir (cosmo full demek). İçeride birşeyler sokuşturacak gözü hiç yoktur içinde en büyük sıkıntısı budur bana göre Yol tutuşu sınıfında en iyilerden. Frenlerini beğenmeyenler olmuştu okuduğum yorumlarda bana göre o konuda da çok başarılı. Bu fiyatlara alınabilecek bi araç bence.

Bir arabanın performansını yaptığı son hızla da değerlendirmek yanlış bana göre önceki postlarda yazanlar olmuş 200 km de hız sınırlayıcısı vardır şimdi 220 yapmayan arabaya yavaş diyenler için bu araba gelmez

Opelin en büyük sıkıntısı yetkili servisleridir bana göre. 2004-5 model arabayı da yetkili servise götürmenize gerek yok zaten.

Umut209 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuzenimde vardı 2008de sattı 2kere beyinden problem çıkardı 4milyar masraf açtı hepsinde olucak diye bir kaide yok biz hiç lpg taktırmadık ama taktıranlarında çok memnun kalmadığını duydum bence o paralara 207 veya 307 bakın opelle peugeot u kıyaslamıyorum ancak o paranın arabası opel değil peugeot bence.

Umut209 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuzenimde vardı 2008de sattı 2kere beyinden problem çıkardı 4milyar masraf açtı hepsinde olucak diye bir kaide yok biz hiç lpg taktırmadık ama taktıranlarında çok memnun kalmadığını duydum tabi bu taktırdığınız markaya göre değişicektir bence o paralara 207 veya 307 bakın opelle peugeot u kıyaslamıyorum ancak o paranın arabası opel değil peugeot bence.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar şikayet eden varken bulaşmaya gerek yok opele bence...O paralara mis gibi vtec 2 alınır , binilir
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2423003/detay/

böyle bi araç var istersen astra H tan iyidir 1.6 motor az yakar çok kaçar ))

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    23 milyarlık araba bakan adama 30 milarlık araba önermek te enteresan tabi

ben 1,5 senedir biniyorum stra hye, enjoy triptronic olanlarına, performans beklentin yoksa güzel araba.

1 kuruş masraf çıkarmtadı şimdiye kadar, 72.000 kmde aldım şu anda 78.000 kmde sorunsuz biniyorum. istanbul trafiğinde triptonic şanzıman ile 9-9,5 litre yakıt ortalaması var sürekli sıkışık trafikte

tolga_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben diceğimi dedim .
    garajda sıfır ınsıgnıa turbo duruyor ama polodaki hazzı alamıyorum o arabada.Sana bir örnek daha
    ne polo ymuş be arkadaş neyse twinport motorda lpg sıkıntı yaratıyo ancak onunda çaresini farklı bir forum sitesinden abimiz bulmuştu isterseniz görüştürürüm.
    Montajı yapacak ustanıza anlatır ne yapılacağını
    Alıntı .*$#_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enteresan, ha gayret vtı acıcak arayı derken adam araya tır soktu
    (Corsa C 1.7 dti hız sabitleyici ve Follow me home .)

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar yorumdan sonra astra da sogudum desem yerıdır.

omerta. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006 model twinport 1,6 benzinli aracıma hiç lpg taktırmadım, 1 ay önce sattım aracı 1 kez bile ne motorunda ne elektroniğinde sıkıntı çıkardı. Bakımlarını zamanında yaptığınızda bir problem çıkartacağını düşünmüyorum.
    Arabacı - Kaportacı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)