Bu defa gelmeye calisacagim.![]()
Bu defa gelmeye calisacagim.![]()
Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...
+100 Onur gel derse gelebilirim ancakhuahauh
Gerçi Berkay'ın arabası çıkarsa alır o benide
Arkadaş arabasızlık ne kötü, bu ne sığıntı gibi. Kendimden iğrendim gelmiyim en iyisi![]()
Bize de yer var mı?
Kacta bulusma birim pm atsin bna yer zaman05549511785
www.honda-tech.com
yer saat hiç bişey belli deil biraz daha geniş ferah bi yer olursa bende gelirim
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
daha büyük bi yer varsa oraya gidelim otoparklı filan
up .............
arkadaşlar ben gelirim bana uyar da kimseden ses çıkmadı ne yapalım siz yazın bıseyler,biz shisa ya gitmiştik dt8677
Beyler denemek isteyen yok sanırım onur ve ben denicez gelmek isteyen pm atsın yeri söyleyelim beklemedeyiz![]()
Deneme yapildi. Onur geldi a3 ile bi tek ikimizdik sanirim herkes mac dolayisiyla gelmedi video filan olmadigi icin sonucu burdan aktarim onur gecti
40 da 60 da 80 de ve 50 de denedik hepsinde onur aldi
Benim aracta yazilim ve filtre var
Onur da bisey yok ciger var bitek![]()
Gayet guzel gidio araci benim icin cok iyi oldu hic denmemisti. Eger satmazsam neler yapabilecegim sekillendi kafamda.
İnsallah haftaya bi daha kalabalik deneriz
Not: onur geldigin icin tesekkurler insallah baska zaman oturur uzun uzun muhabbet ederiz
Edit: bu arada onur her denemedi 5 6 boy ondeydi 200 kadar bastik
bu cumada yapalım bişeler varmı gelen
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
millet cayır cayır gazlıyo izmirde konuya yazan yok=)))))))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)