User Tag List

Sayfa 14/19 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
353 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Radarı görünce karşı şeridi uyarıyor musunuz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı taytay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi zaten radar tabelası koymaları gerekiyor, ben suç oldugunu zannetmiyorum suçsa saçma yani bana göre.
    yanlış yönlendirmeyelim. uyarı tabelası koyma zorunluluğu kalkalı epey zaman oldu.

metehancihangir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende uyarıyorum benide uyarıyolar baba tırcı olduğu için binek araçta bile tako kağıdı taşıyorum karşıdan gelen kamyonlara tırlara tako yu gösterince direk atlıyolar frene

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genelde uyarırım fakat aşırı hızlıları uyarmıyorum gideceğin yere yarım saat geç git ama git!
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 gün önce beni cezadan kurtaran o bora sürücüsünü bulsam öperim adamı o kadar

By_Carizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış yönlendirmeyelim. uyarı tabelası koyma zorunluluğu kalkalı epey zaman oldu.
    Yargıtay, uyarıcı levha olmadan trafikte radarla hız kontrolü yapılamayacağına hükmetti.

Yargıtay 12. Ceza Dairesi, hukuk devletinin bir erki olan idarenin görevinin, öncelikle bireylerin kuralları ihlal etmesini bekleyip cezalandırma yoluna gitmesi değil, kurallara uygun davranma düzeyini ve alışkanlığını geliştirmek olduğunu belirtti.

Adalet Bakanlığı'nın kanun yararına bozma istemi üzerine Yargıtay'ın gündemine taşınan davaya konu olay Manisa'nın Alaşehir ilçesinde meydana geldi. 2013 yılında radarla hız kontrolüne F.A.'nın hız limitini aşması üzerine 343 TL idari para cezası uygulandı. F., bu idari para cezasının iptali için aynı gün Alaşehir Sulh Ceza Mahkemesine başvuruda bulundu. Alaşehir Sulh Ceza Mahkemesi, radar kontrolü yapılan yerde radar işaretinin bulunmadığı, gerekli yasal uyarılar usulüne uygun bir şekilde yapılmadan kesilen para cezalarının hukuki mesnedinin bulunmadığını belirterek, itirazın haklı olduğu kanaatine verdi ve para cezasının kaldırılmasına karar verdi. Bu karara karşı Emniyet Genel Müdürlüğü mahkemenin gerekçesinin kanuna aykırı olduğuna ilişkin başvuruda bulundu. Adalet Bakanlığı da Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak kanun yararına bozma talebinde bulundu.

Kaynak: Tıklayınız
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaputun altındaki beygirlere bile tecavüz etmişler. yok böyle birşey.

Alıntı Caesar; Nickli Üyeden Alıntı
    imam os.rmamış s.çmış cemaat ise dünyada bu güne kadar yapılmamış bir eylem yapiyor. hey maaşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Çok uyarıyorum kastamonu -zonguldak arasında yolculuk yapıyorum sanki bu bana verilimiş bir görev gibi bide karşıdan gelenleri yavaşladıgını görürsem cok mutlu oluyom sanki ben başarmışım gibi bi keresinde bi bi kamyonu solarkn hızım 140 felan kamyon benm solladıgım şeride girdi bende adama allah ne verdiyse bastım kornaya gecirmedi diye meyerse radar varmş ondan gecirmemiş duamı etikten sonra kornamla teşekkür ettim sanırım biraz ön yargılı olmuştum orda :/
    Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene...

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Barış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Çok uyarıyorum kastamonu -zonguldak arasında yolculuk yapıyorum sanki bu bana verilimiş bir görev gibi bide karşıdan gelenleri yavaşladıgını görürsem cok mutlu oluyom sanki ben başarmışım gibi bi keresinde bi bi kamyonu solarkn hızım 140 felan kamyon benm solladıgım şeride girdi bende adama allah ne verdiyse bastım kornaya gecirmedi diye meyerse radar varmş ondan gecirmemiş duamı etikten sonra kornamla teşekkür ettim sanırım biraz ön yargılı olmuştum orda :/
    seni öldürebilirdi de şeridine geçerek, bence bu uyarma olayı gereksiz ceza yensin ki bilinçli olunsun.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni öldürebilirdi de şeridine geçerek, bence bu uyarma olayı gereksiz ceza yensin ki bilinçli olunsun.
    evet bide o var
    Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene...

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kac defa hayatımı kurtardı bende onlarınkını
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uyarıyorum tabikide. bu sene bodruma giderken sagolsun kamyoncu bı abimizde ucuz kurtardı benı, selektör attı.

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu uygulamanın suç teşkil ettiğini bilen var mıydı daha önce?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim inkar yasasına güveniceksin

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selektor atmak yasada suc mu?
    öndeki aracı uyarmak için selektor yaparken karsı tarafın bundn faydalanmasından banane

bugun ankara eskişehir bilecik yolunda selektor kolunu kırıyodum artık 2 defa benı kurtardılar toplamda 5-6 radar görmüşümdür ben kac kişi kurtardım bilmem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_Carizma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yargıtay, uyarıcı levha olmadan trafikte radarla hız kontrolü yapılamayacağına hükmetti.

Yargıtay 12. Ceza Dairesi, hukuk devletinin bir erki olan idarenin görevinin, öncelikle bireylerin kuralları ihlal etmesini bekleyip cezalandırma yoluna gitmesi değil, kurallara uygun davranma düzeyini ve alışkanlığını geliştirmek olduğunu belirtti.

Adalet Bakanlığı'nın kanun yararına bozma istemi üzerine Yargıtay'ın gündemine taşınan davaya konu olay Manisa'nın Alaşehir ilçesinde meydana geldi. 2013 yılında radarla hız kontrolüne F.A.'nın hız limitini aşması üzerine 343 TL idari para cezası uygulandı. F., bu idari para cezasının iptali için aynı gün Alaşehir Sulh Ceza Mahkemesine başvuruda bulundu. Alaşehir Sulh Ceza Mahkemesi, radar kontrolü yapılan yerde radar işaretinin bulunmadığı, gerekli yasal uyarılar usulüne uygun bir şekilde yapılmadan kesilen para cezalarının hukuki mesnedinin bulunmadığını belirterek, itirazın haklı olduğu kanaatine verdi ve para cezasının kaldırılmasına karar verdi. Bu karara karşı Emniyet Genel Müdürlüğü mahkemenin gerekçesinin kanuna aykırı olduğuna ilişkin başvuruda bulundu. Adalet Bakanlığı da Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak kanun yararına bozma talebinde bulundu.

Kaynak: Tıklayınız
    kanunlara bakarsan hırsızlıkta yasak

bu tarz haberler ara ara çıkar ama uygulama değişmez. ben ki her hafta yurt içi seyahat eden biri olarak uyarıyorum, tabela koymadan da gayet güzel çevirme yapılıyor. yazık olmasın paracıklara

spree1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün bende adapazarı-konya yolunda o kadar sellektör çaktım sadece şahinci tepki verdi Radar cihazı ne kadar uzaklıkta algılıyor bilen var mı acaba.
    Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
    Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.

Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı spree1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün bende adapazarı-konya yolunda o kadar sellektör çaktım sadece şahinci tepki verdi Radar cihazı ne kadar uzaklıkta algılıyor bilen var mı acaba.
    1 km ama yaklastıkca hassaslasıyor ..
    sellektor olayı guzel bı kac kez radardan kurtarmıslıgı var beni bende yapıyorum arasıra uzun yolda
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu olay bence artık zıvanadan çıktı
    Seneler önce hoş geliyordu ama artık alışkanlık olmuş uzun yolda herkes çok rahat hızlı gidebiliyor nasılsa karşıdan uyarırlar diye.
    Asla uyarmam benide keşke uyarmasa kimse 110 sabit giderim ben gerek yok..

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün Muğla - İstanbul yaptım yolda 2 yerde radar gördüm bir süre gelenlere sellektör yaptım. önümdeki ve sellektörü kendisine sanıp yol veren arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karşı şerittekileri hiç görmüyorum yada denk gelmiyor kendi şeridimde 2 kere göz göze geldim birinde işi çok önceden uyandım yavaşladım birinde 50 le gidiyodum yeni hızlanıodm radarın yanından 80 le geçtim heralde girmedim henüz gelen giden bişey yok

ne kadar zaman sonra gelir acaba girdiysem ?

heheheeh

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)