User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
82 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bankada parası olanlar dikkat

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hastanede çalışıyorum.Hergün sgk nın 5 kuruş bile alamadığı adamlar için ne kadar ödemeler yaptığını gözümle görüyorum.

O yüzden kimse bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmasın arkadaşlar.

Siz beğenmesenizde şu anda Türk Bankacılık Sistemi ve Sağlık Sistemi ciddi anlamda çoğu ülkeden çok ilerde.

Tamamen kusursuz tabiki değildir ama çoğu kahve muhabbetinde geçen avrupada böylemi durumundan baya baya ilerde.

Yeterki gerçekten ihtiyacınız olsun başım ağrıyor midem bulanıyor diye değilde gerçekten ihtiyacınız olan bir durumda.

atarktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parası olupda borcunu ödememek bu kadar normal yani size göreki kurum borç kaçırmayı engellemek için bir yöntem daha geliştirince tepki gösteriyorsunuz?

Parası olupda borcunu ödemeyenler yüzünden sgk primleri şu andaki seviyede yani o borç takanların yükünüde diğer ödeyenler çekiyor nasıl kaçak elektrik kullananın faturasını normal ödeyenlerin ödediği gibi.

Çok garip zihniyet valla...

Bence eşleri vb. yakınlarınında hesaplarını inceleyebilme durumu olmalı hatta.

Yaw vergi kaçırmak devlete borç takmak normalde dünyanın en aşağılık suçudur en büyük vatana ihanettir yaşadığın toprağa hiçbir katkı vermemeye çalışmaktır bilmem farkındamısınız?

Devlet dediğinse ülke vatandaşlarının vergileriyle yürüyen bir otobüstür oylarıylada şoförü seçilir.

Otobüsün gidişatından memnun değilsen şoförü değiştirirsin otobüsü tekmelemezsin.

Gerçekten çok güzel yazmışsın abi, olması gereken.

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adamın kenarda birikmiş 3 5 lirasına aylık 100 küsürden bilmem kaç binlira hesap çıkaran devlet onamı göz dikti büyük parası olan ztn ödüyo toprağını

bn öğrenci olmama ramen aylık kaç yüz lira alıyo bnden ki özel ünide olup sigortalı olmama ramen

bu ülkede ztn vatan hainliği yapmayan adamın cebinde para yok .
    O adam 3-5 kuruş biriktirip borç takacağına borcunu yatırsında emekli olsun o 3-5 kuruşla ve böylece bir ömür emekli maaşı alıp canı sıkıldıkca özel hastanelerde dahil olmak üzere acile gelsin başım ağrıyor diye

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğru yıldızımız barışmaz genelde ama aklın yolu bir

Hani bazıları sırf muhalefet olmak olsun diye yazıyor ya tilt oluyorum

Şu takım tutar gibi parti tutmayı bırakmak gerek.

İyi birşeyi kim yaparsa yapsın yeterki yapsın ben ona bakarım isterse can düşmanım olsun.

Bunun dedigin gibi partiyle falan alakasi yok bu vatani bir gorev bu toprak ustunde yasiorsak borcumuzu odemeliyiz

Elbet yanlis isler islemler varmi var beyaza siyah diyemeyiz yalniz dogru yapilan seyler var objektif olmamiz lazim

Sen vergini her daim oduyorsun gun gecirmeden elinoglu vergi odemez ceza odemez af cikar senden az oder e bi salak benmiyim burda? Ben niye odedim yapilmasi gereken bu tabi tam anlamiyla herkese calismali
    körler sağırlar

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bazı yazılanları anlayamıyorum. çok enterasan konuşuyorsunuz. misal adam esnaf zar zor geçiniyor bağkurunu yatıramıyor , bankada 3-5 kuruş mal alıcak kadar parası var ne yapsın yani sermayesini orayamı yatırsın ? siz olsanız mal almıyım iş yapmıyım yeterki devlete sigortamı yatırırımmı dersiniz sanki hayret bişey. benimde şuan istem dışı oluşan sgk ya borcum var üstümde 3-5 bişeyler vardı direk başkasının üzerine aktardım Allah bana ben onlara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bazı yazılanları anlayamıyorum. çok enterasan konuşuyorsunuz. misal adam esnaf zar zor geçiniyor bağkurunu yatıramıyor , bankada 3-5 kuruş mal alıcak kadar parası var ne yapsın yani sermayesini orayamı yatırsın ? siz olsanız mal almıyım iş yapmıyım yeterki devlete sigortamı yatırırımmı dersiniz sanki hayret bişey. benimde şuan istem dışı oluşan sgk ya borcum var üstümde 3-5 bişeyler vardı direk başkasının üzerine aktardım Allah bana ben onlara.
    Sgk ya olan borcunuzu nerden ogrendiniz ? Bende bakiyorumda bi turlu bulamadim nerden sorgulandigini.

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berk34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sgk ya olan borcunuzu nerden ogrendiniz ? Bende bakiyorumda bi turlu bulamadim nerden sorgulandigini.
    e-devlet şifren varsa oradan bakabilirsin.

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw bunda bisey yok elbet tahsil edilecek ben vergimi maasimi almadan oduyorum ceza vsde oyle bi salak benmiyim? Devlet borcunu tahsil etsin etmelide
    sonuna kadar katılıyorum.

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parası olupda borcunu ödememek bu kadar normal yani size göreki kurum borç kaçırmayı engellemek için bir yöntem daha geliştirince tepki gösteriyorsunuz?

Parası olupda borcunu ödemeyenler yüzünden sgk primleri şu andaki seviyede yani o borç takanların yükünüde diğer ödeyenler çekiyor nasıl kaçak elektrik kullananın faturasını normal ödeyenlerin ödediği gibi.

Yaw vergi kaçırmak devlete borç takmak normalde dünyanın en aşağılık suçudur en büyük vatana ihanettir yaşadığın toprağa hiçbir katkı vermemeye çalışmaktır bilmem farkındamısınız?

Devlet dediğinse ülke vatandaşlarının vergileriyle yürüyen bir otobüstür oylarıylada şoförü seçilir.

Otobüsün gidişatından memnun değilsen şoförü değiştirirsin otobüsü tekmelemezsin.
    + milyonlar .. bukadar rahat nasıl kulak arkası falan diyosunuz anlamadım adamlar borcunu istiyo varda ödemiyosan alıyo bukadar.

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genel sağlık sigortası muhabbeti buna dahil mi ? ben 9 aydır çalışmıyorum aynı zamanda öğrenciyim şuan sorgulayınca 680 lira borç gözüküyor ?
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    millet sgk'ya takıyor, adamlar bizim maaşı geç yatırıyor.. ( özel hastanelerde aylık ödeme sgk dan gelmezse maaşlar biraz sekteye uğrar ) iyi olmuş, borcu olandan çeksinler çatır çatır.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonuna kadar katılıyorum.

Hani araba vs konusunda sorunumuz olmustur belki senlede ama askersin su vatan icin canini prtaya koyuyosun ben vergi odemesem aklima siz geliyosunuz

Buda askerlik gibi bisey vatan borcu bu
    körler sağırlar

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

+100000 sonuna kadar yazdıklarına katılıyorum.

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    millet sgk'ya takıyor, adamlar bizim maaşı geç yatırıyor.. ( özel hastanelerde aylık ödeme sgk dan gelmezse maaşlar biraz sekteye uğrar ) iyi olmuş, borcu olandan çeksinler çatır çatır.
    Aynen. Ben de medikal sektöründe firmam var. Özel hastanelere malzeme veriyorum. 60 gün vade olarak konuşup anlaşıyoruz.
    Vade nin dolması ayın 1-2 si veya 3-5i doluyor fakat SGK 20 sinden sonra yaptığı için ödemeleri, direk beni 20-25 ine atıyolar, oluyor vade 80-85 gün.
    Sonra arıyorum 20 si gibi ödemeniz var diye.
    Cevap: sgk dan ödeme gelmedi. Önümüzdeki aya inşallah öderlerse bizde size öderiz diyorlar. Oluyor vade 100 günün üstünde. E fiyat 60 gün üzerinden anlaşılmıştı Ondan sonra kredi çekelimde çekleri ödeyelim vakit kazanalım diye bi dünya faiz öde işin yoksa.
    Hep kızıyodum devlete özelleri açtı ama para ödemiyo diye.
    Bi bakımdan parası olupta ödemeyene iyi olmuş.
    Bakalım belki bundan sonra tahsil ederlerse bizde rahat ederiz tabi yansıtırlarsa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabi borcu olan ödeyecek aksi düşünenin aklından şüphe ederim.

Devlet hakkında duyarlı gördüm bazı arkadaşları bu alacağını alma konusunda çığır açan siyaset maymunlarını taktir etmemek elde değil tabi ki , vatandaş olarak bizim içim yaptığı hayırlı bir işi görebilecekmiyiz acaba ? Bir yerde çalışmış olup da Türkiye nin durumunu etüd etmek ilginç olmuş ...

Yani vergi sistemi süper, işçinin açlık sınırı süper, ülkenin siyasi rezilliği süper, tarım ve hayvancılık süper, ama biz halk olarak nankörüz öylemi ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geliyorum isvicre bekle beni
    BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.

Time-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SGK borcu isverenleri ilgilendirmiyor mu arkadaslar?

Vergi borclarida dahil mi bu duruma?
    In vtec we trust.
    "Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
    "Dude I almost had you." RIP Paul Walker.

Mapped by Dr. Ecu
    Rebuilt by Hizli Rektifiye